QUOTE(Diancikas @ 2009 02 14, 08:49)
nerealus filmukas nu bandysiu taip sukt šį savaitgalį, prisipirkau ryžių sušinių
bet geras, čia tą pusę perpjauna į 3 dalis o ne į 4.
O as siandien einu isbandyti Turkijos Japonu restorana... bus matyt kaip ten ir kas! Gai nepateiks susio kebabu!
ziurejau be garso, bet kiek supratau ryziniai makaronai
QUOTE(Nerytė @ 2009 02 14, 15:01)
ziurejau be garso, bet kiek supratau ryziniai makaronai
O man pasirode, kad tas didelis ridikas kur buna, bent pagal pavadinima kazkaip panasiai nuskambejo Bet gal ir klystu
QUOTE(Masiania* @ 2009 02 14, 15:38)
O man pasirode, kad tas didelis ridikas kur buna, bent pagal pavadinima kazkaip panasiai nuskambejo Bet gal ir klystu
tikrai ten buvo tas baltas didelis ridikas, dar daikonu man atrodo ji vadina
QUOTE(^Angeliukas @ 2009 02 14, 16:31)
tikrai ten buvo tas baltas didelis ridikas, dar daikonu man atrodo ji vadina
Taip, taip daikonas Pavadinimas buvo uzkrites
QUOTE(Diancikas @ 2009 02 14, 09:49)
aciu uz atsakyma - daikono, nes ziurejau be garso, o is isvazidos i makaronus buvo panasu
Sian pirma karta gaminau sushius Ir gavosi lb skanus Be to pavyko maloniai nustebinti brangiausiaji. Dariau su tunu, krabu lazdelem ir ikrais, dar dejau avokado, agurko. Nemoku foto ikelti, tai palieku nuorodele http://picasaweb.goo...noVakarasSushi#
Beje, kazkas skundesi, kad gaunasi panasiau i sraiges nei i suktinukus. Tai patariu ryzius deti ant puses arba siek tiek daugiau nei puses nori laksto, ir idara deti arciau krasto
Beje, kazkas skundesi, kad gaunasi panasiau i sraiges nei i suktinukus. Tai patariu ryzius deti ant puses arba siek tiek daugiau nei puses nori laksto, ir idara deti arciau krasto
Turetu buti nuostabus vakaras, nes pateikimas, tai grazus!!!