Įkraunama...
Įkraunama...

Sushi

Stai ka radau thumbup.gif

http://www.youtube.c...h?v=_nfEYUHtlLY
Atsakyti
QUOTE(Diancikas @ 2009 02 14, 08:49)

nerealus filmukas 4u.gif nu bandysiu taip sukt šį savaitgalį, prisipirkau ryžių sušinių tongue.gif

bet geras, čia tą pusę perpjauna į 3 dalis o ne į 4.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 14 vasario 2009 - 12:33
O as siandien einu isbandyti Turkijos Japonu restorana... bus matyt kaip ten ir kas! Gai nepateiks susio kebabu! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O ten tas baltas - taip ir nesupratau kas, nes ir restoranuose atneša tik su imbieru, vasabi ir soja. doh.gif
Atsakyti
ziurejau be garso, bet kiek supratau ryziniai makaronai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 02 14, 15:01)
ziurejau be garso, bet kiek supratau ryziniai makaronai g.gif

O man pasirode, kad tas didelis ridikas kur buna, bent pagal pavadinima kazkaip panasiai nuskambejo g.gif Bet gal ir klystu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 02 14, 15:38)
O man pasirode, kad tas didelis ridikas kur buna, bent pagal pavadinima kazkaip panasiai nuskambejo g.gif  Bet gal  ir klystu g.gif

tikrai ten buvo tas baltas didelis ridikas, dar daikonu man atrodo ji vadina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(^Angeliukas @ 2009 02 14, 16:31)
tikrai ten buvo tas baltas didelis ridikas, dar daikonu man atrodo ji vadina  4u.gif

Taip, taip daikonas drinks_cheers.gif Pavadinimas buvo uzkrites ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diancikas @ 2009 02 14, 09:49)

thumbup.gif
Atsakyti
aciu uz atsakyma - daikono, nes ziurejau be garso, o is isvazidos i makaronus buvo panasu biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
Sian pirma karta gaminau sushius smile.gif Ir gavosi lb skanus tongue.gif Be to pavyko maloniai nustebinti brangiausiaji. Dariau su tunu, krabu lazdelem ir ikrais, dar dejau avokado, agurko. Nemoku foto ikelti, tai palieku nuorodele http://picasaweb.goo...noVakarasSushi#
Beje, kazkas skundesi, kad gaunasi panasiau i sraiges nei i suktinukus. Tai patariu ryzius deti ant puses arba siek tiek daugiau nei puses nori laksto, ir idara deti arciau krasto smile.gif
Atsakyti
Turetu buti nuostabus vakaras, nes pateikimas, tai grazus!!!
Atsakyti