Įkraunama...
Įkraunama...

Sushi

QUOTE(rasixe @ 2009 02 11, 17:19)

blush2.gif dekui
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 02 10, 22:57)
Na, imbiero ant sušio nereikėtų dėti (bet kiekvienas daro, kaip jam skaniau, aš kartais irgi dedu), nes imbieras skirtas užkąsti tarp skirtingų suši rūšių, kad skoniai nesusimaišytų. rolleyes.gif

Net youtube paziurejau- daugybe filmuku how to eat sushi. g.gif Tai kad deda tie japonai ir ant sushiu imbiera- yra tokie mokomieji filmukai. Ta buvau macius gyvai. Bet man taip ir neprigijo. Man irgi skaniau, kai jis atskirai, tarp sushiu. drinks_cheers.gif
Atsakyti
kas gali man normaliai pasakyt kaip virti miriną, t.y. kokiomis proporcijomis actas - cvukrus - druska?
vakar viriai 1 s.š. :1 s.š. : 1 a.š. ir netirpo man tas cukrus iki galo, liko kažkiek neištirpusio. čia per mažai kaitinau ar netinkamą proporciją nustačiau?
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2009 02 12, 16:15)
kas gali man normaliai pasakyt kaip virti miriną, t.y. kokiomis proporcijomis actas - cvukrus - druska?
vakar viriai 1 s.š. :1 s.š. : 1 a.š. ir netirpo man tas cukrus iki galo, liko kažkiek neištirpusio. čia per mažai kaitinau ar netinkamą proporciją nustačiau?

as irgi esu didele susio fane, tai cia prisiskaiciau ,kad nera taip jau sunku ji pasigamint ir ikalbejau draugus pasidaryt susio vakareli bigsmile.gif buvo laaaabai linksma ir smagu daryt juos, tik kaip pirma karta tai nesigavo labai grazus blush2.gif bet jau skonis.... mmmm....visiskai kaip gan bei wub.gif ir kas idomiausia, drauge, kuri nemegsta zuvies, apsilaizydama kirto sake maki su zalia lasisa, nors is pradziu tai visi i mane ziurejo kaip i nevisprote kai nupirkau nesudyta lasisa biggrin.gif

o atsakant i posta, tai mes dejom 3 didelius saukstus acto, 2 didelius cukraus ir sauksteli druskos, tai labai skanus ryziai gavos, tik kad neradau pirkt susio ryziu, tai panasiausiai atrode rissoto ryziai, tai su jais ir darem smile.gif
Atsakyti
Va kas išėjo. iš likusių ryžių pridarėm podvodkių bigsmile.gif
bet skanu buvo

dėkui Angeliuk už receptą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 13 vasario 2009 - 11:24
QUOTE(^Angeliukas @ 2009 02 13, 01:57)
as irgi esu didele susio fane, tai cia prisiskaiciau ,kad nera taip jau sunku ji pasigamint ir ikalbejau draugus pasidaryt susio vakareli  bigsmile.gif  buvo laaaabai linksma ir smagu daryt juos, tik kaip pirma karta tai nesigavo labai grazus  blush2.gif  bet jau skonis.... mmmm....visiskai kaip gan bei  wub.gif  ir kas idomiausia, drauge, kuri nemegsta zuvies, apsilaizydama kirto sake maki su zalia lasisa, nors is pradziu tai visi i mane ziurejo kaip i nevisprote kai nupirkau nesudyta lasisa  biggrin.gif 

mes ir taip kartų darėm, ir procesas, ir mokomės, ir skanu..... tongue.gif
Atsakyti
Jaaazau jau kaip vėl noriu suši. Širdis nebeleidžia jų valgyt kitur, tai rytoj būtinai vėl gaminsiuosi rolleyes.gif

O jūsų visų sušiukai patys pačiausi ir skaniausi, net iš nuotraukos matosi thumbup.gif
Atsakyti
ačiū ačiū blush2.gif

dar reikia tobulinti susukimo meną... nes norėčiau, kad būtų tokie ne kaip sraigė, o ritinukas. jei mane suprasit smile.gif
Atsakyti
As viska susipirkau sushiukams, Valentino vakarienei kaip tik MB staigmena bus. wub.gif Idomu kaip pirma karta jie ten gausis blush2.gif
Atsakyti
sekmes bedarant mirksiukas.gif

as irgi jau noriu sushiu wub.gif
Atsakyti
Nuotraukos blink.gif thumbup.gif
Kiek jus mazdaug dedat ryziu ant vieno lapo? Ir kokio skersmens gaunasi vienas gabalelis? Neiseina man grazus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Diancikas @ 2009 02 13, 15:02)
Nuotraukos  blink.gif  thumbup.gif
Kiek jus mazdaug dedat ryziu ant vieno lapo? Ir kokio skersmens gaunasi vienas gabalelis? Neiseina man grazus  verysad.gif

hm.. sunku pasakyti, kiek tu ryziu dedu, toki nei plona, nei stora sluoksni, o kokio skersmesn gaunasi irgi nesu matavus. pasiziurek mano sushius ir bus matyt koks ryziu sluoksnis ir kokio mazdaug dydzio tie sushiai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 13 vasario 2009 - 15:37