QUOTE(Jazira @ 2009 02 12, 16:15)
kas gali man normaliai pasakyt kaip virti miriną, t.y. kokiomis proporcijomis actas - cvukrus - druska?
vakar viriai 1 s.š. :1 s.š. : 1 a.š. ir netirpo man tas cukrus iki galo, liko kažkiek neištirpusio. čia per mažai kaitinau ar netinkamą proporciją nustačiau?
as irgi esu didele susio fane, tai cia prisiskaiciau ,kad nera taip jau sunku ji pasigamint ir ikalbejau draugus pasidaryt susio vakareli
buvo laaaabai linksma ir smagu daryt juos, tik kaip pirma karta tai nesigavo labai grazus
bet jau skonis.... mmmm....visiskai kaip gan bei
ir kas idomiausia, drauge, kuri nemegsta zuvies, apsilaizydama kirto sake maki su zalia lasisa, nors is pradziu tai visi i mane ziurejo kaip i nevisprote kai nupirkau nesudyta lasisa
o atsakant i posta, tai mes dejom 3 didelius saukstus acto, 2 didelius cukraus ir sauksteli druskos, tai labai skanus ryziai gavos, tik kad neradau pirkt susio ryziu, tai panasiausiai atrode rissoto ryziai, tai su jais ir darem