QUOTE(alfa159 @ 2009 02 09, 21:45)
Grozis, tik nepagavau, kas tas zalias ant ju? Wasabi? Bet kad granuliuotas...Jei wasabi, tai nuo tokio kiekio jau linksma butu...Plius, wasabi nesideda ant sushiu, makiu, sashimiu. Japonai pila i maza induka soja, i ja ideda pagal skoni vasabio, lazdelem sumakaluoja, tada i ta induka mirkteli sushiukus ir niam.
Tai kas tas zalias?
ten wasabi ikrai (tiksliai nezinau is ko jie padaryti, nebuvo laiko gilintis
) bet jie nera astrus
stai taip atrodo pakuote
o jei jau taip viska pagal taisykles tai japonai valgo arba su wasabiu arba su sojos padazu
o jei mirko nori tai ne ryzius, o zuvi
bet kiekvienasdaro kaip jam skaniau ir priimtiniau
QUOTE(Neo_laura @ 2009 02 10, 00:38)
Ir man jau bresta ideja sushi namie pagaminti
Apziurejau parduotuvej produktus ir iskilo keletas klausimu- ten prie sushiam produktu maciau yra skanejos ryziai ir kazkokie uzsienietiski sushiu ryžiai. Kuriuos patartumet rinktis? Ir kiek vienoje pakuoteje yra nori lapu?
tiesiog pabandyk nusipirkti keliu rusiu ryzius ir paziuresi kurie tau geriau lipdosi ir skanesni
o apie norius jau rase, kad yra 10 arba 50 lapu
(mes pirkom 50, nes labai megstam ir pigiau iseina)
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 02 10, 14:16)
Neryte, is kur traukiate tuos sushiuku receptus? atrodo super
is interneto
dekui, kam patiko mano sushiai, labai malonu