Įkraunama...
Įkraunama...

Sushi

QUOTE(Saulutė @ 2009 02 10, 08:43)

As bent jaus Skanejos nerekomenduociau,

drinks_cheers.gif Jau geriau brangesniu ryziu ir maziau sushiu.
Atsakyti
Neryte, is kur traukiate tuos sushiuku receptus? atrodo super bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2009 02 09, 21:45)
Grozis, tik nepagavau, kas tas zalias ant ju? Wasabi? Bet kad granuliuotas...Jei wasabi, tai nuo tokio kiekio jau linksma butu...Plius, wasabi nesideda ant sushiu, makiu, sashimiu. Japonai pila i maza induka soja, i ja ideda pagal skoni vasabio, lazdelem sumakaluoja, tada i ta induka mirkteli sushiukus ir niam.

Tai kas tas zalias?

ten wasabi ikrai (tiksliai nezinau is ko jie padaryti, nebuvo laiko gilintis smile.gif ) bet jie nera astrus
stai taip atrodo pakuote
user posted image

o jei jau taip viska pagal taisykles tai japonai valgo arba su wasabiu arba su sojos padazu mirksiukas.gif
o jei mirko nori tai ne ryzius, o zuvi cool.gif
bet kiekvienasdaro kaip jam skaniau ir priimtiniau cool.gif

QUOTE(Neo_laura @ 2009 02 10, 00:38)
Ir man jau bresta ideja sushi namie pagaminti smile.gif Apziurejau parduotuvej produktus ir iskilo keletas klausimu- ten prie sushiam produktu maciau yra skanejos ryziai ir kazkokie uzsienietiski sushiu ryžiai. Kuriuos patartumet rinktis? Ir kiek vienoje pakuoteje yra nori lapu?

tiesiog pabandyk nusipirkti keliu rusiu ryzius ir paziuresi kurie tau geriau lipdosi ir skanesni 4u.gif o apie norius jau rase, kad yra 10 arba 50 lapu 4u.gif (mes pirkom 50, nes labai megstam ir pigiau iseina)

QUOTE(_Pandora_ @ 2009 02 10, 14:16)
Neryte, is kur traukiate tuos sushiuku receptus? atrodo super bigsmile.gif

is interneto 4u.gif

dekui, kam patiko mano sushiai, labai malonu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 02 10, 15:45)
is interneto  4u.gif

gal galite tada isduoti puslapiuka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 02 10, 15:16)
gal galite tada isduoti puslapiuka ax.gif

negaliu, nes neturiu konkretaus, i google ivedu sushi ir vardau iv. ismestus psl. ir kaupiu idejas 4u.gif
Atsakyti
o jei jau taip viska pagal taisykles tai japonai valgo arba su wasabiu arba su sojos padazu  mirksiukas.gif 
o jei mirko nori tai ne ryzius, o zuvi  cool.gif

Japonijoj nuo tikru japonu sushi baruose nuziurejau, kad butent jie ta vasabi dejo i soja, maklino ir viska mirke- ir makius, ir sushius. mirksiukas.gif Atskirai imbierai padeti, juos lazdelem uzdeda ant sushio ir tada merkia (imbierui sojos lyg ir netenka).
Bet pritariu- kaip kam skaniau. drinks_cheers.gif

Wasabi ikrai- idomu, paieskosiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfa159: 10 vasario 2009 - 16:42
tiesiog pabandyk nusipirkti keliu rusiu ryzius ir paziuresi kurie tau geriau lipdosi ir skanesni 4u.gif  o apie norius jau rase, kad yra 10 arba 50 lapu 4u.gif (mes pirkom 50, nes labai megstam ir pigiau iseina)
is interneto  4u.gif

Dekui, isbandysiu kelias rusis smile.gif
Atsakyti
Na, imbiero ant sušio nereikėtų dėti (bet kiekvienas daro, kaip jam skaniau, aš kartais irgi dedu), nes imbieras skirtas užkąsti tarp skirtingų suši rūšių, kad skoniai nesusimaišytų. rolleyes.gif
Atsakyti
prisigaminau vakar sušiukų thumbup.gif tik kad mano vyrui jie smirda doh.gif o man visai nieko blush2.gif
reikės tik nuotraukytę įkelt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažoji Kuku @ 2009 02 11, 13:16)
prisigaminau vakar sušiukų  thumbup.gif  tik kad mano vyrui jie smirda  doh.gif  o man visai nieko  blush2.gif
reikės tik nuotraukytę įkelt  smile.gif

Ikelk ikelk. MB irgi nemegsta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 02 10, 21:57)
Na, imbiero ant sušio nereikėtų dėti (bet kiekvienas daro, kaip jam skaniau, aš kartais irgi dedu), nes imbieras skirtas užkąsti tarp skirtingų suši rūšių, kad skoniai nesusimaišytų. rolleyes.gif

as imbiero niekad nededu schmoll.gif valgom visad atskirai, kad neutralizuoti skoni ax.gif o kaip tu ji i vidu dedi, ar kaip darai nigiri dedi ant virsaus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 02 09, 17:11)
as ir vel su savo sushiais blush2.gif

thumbup.gif saunuole
Atsakyti