Įkraunama...
Įkraunama...

Sushi

QUOTE(Monrutė @ 2009 02 09, 17:29)
turiu ir ryžius tokius, iš rygos atsivežiau, ir acto pilu, bet man neišeina schmoll.gif
Papildyta:
Neryte, o kokią tuno filė naudojate?

hm.. o ka tau jie birus buna? unsure.gif man jie labai graziai lipdosi ax.gif

o tuno file tai rukyta, pirkta maximoj (vakuminiam ipakavime) mirksiukas.gif jau ismetus pakuote tai negaliu tiksliai parasyti kokia
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 02 09, 18:32)
hm.. o ka tau jie birus buna? unsure.gif man jie labai graziai lipdosi ax.gif

o tuno file tai rukyta, pirkta maximoj (vakuminiam ipakavime) mirksiukas.gif jau ismetus pakuote tai negaliu tiksliai parasyti kokia

nebūna birūs, bet vis tiek nelabai man išein doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 02 09, 17:32)
nebūna birūs, bet vis tiek nelabai man išein doh.gif

g.gif nzn kodel tau neiseina.. as bandzius 2 skirtingu firmu ryzius ir abu labai gerai klijuojasi
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 02 09, 18:34)
g.gif  nzn kodel tau neiseina.. as bandzius 2 skirtingu firmu ryzius ir abu labai gerai klijuojasi

aišku, reikės bandyti
ir dariau gi per pamokėlę miyako restorane, ir paskui namie nelabai gavosi, net dumblio juostele apjuosiau.....
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 02 09, 17:11)
as ir vel su savo sushiais blush2.gif

ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif griūk negyvas, tokį grožį pamatęs bigsmile.gif kaip viskas puiku ir skanu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 02 09, 17:39)
aišku, reikės bandyti
ir dariau gi per pamokėlę miyako restorane, ir paskui namie nelabai gavosi, net dumblio juostele apjuosiau.....

g.gif nzn tikrai kame reikalas...

QUOTE(daivaP @ 2009 02 09, 17:41)
ohmy.gif  ohmy.gif  ohmy.gif griūk negyvas, tokį grožį pamatęs bigsmile.gif kaip viskas puiku ir skanu wub.gif  wub.gif  wub.gif

4u.gif dekui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2009 02 09, 18:41)
ohmy.gif  ohmy.gif  ohmy.gif griūk negyvas, tokį grožį pamatęs bigsmile.gif kaip viskas puiku ir skanu wub.gif  wub.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 02 09, 19:11)
as ir vel su savo sushiais blush2.gif

kaip skaniai atrodo sušiukai! šaunuolė mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Neryte

susiai- jega thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
kaip skaniai atrodo essen.gif
Atsakyti
Grozis, tik nepagavau, kas tas zalias ant ju? Wasabi? Bet kad granuliuotas...Jei wasabi, tai nuo tokio kiekio jau linksma butu...Plius, wasabi nesideda ant sushiu, makiu, sashimiu. Japonai pila i maza induka soja, i ja ideda pagal skoni vasabio, lazdelem sumakaluoja, tada i ta induka mirkteli sushiukus ir niam.

Tai kas tas zalias?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfa159: 09 vasario 2009 - 21:46
Ir man jau bresta ideja sushi namie pagaminti smile.gif Apziurejau parduotuvej produktus ir iskilo keletas klausimu- ten prie sushiam produktu maciau yra skanejos ryziai ir kazkokie uzsienietiski sushiu ryžiai. Kuriuos patartumet rinktis? Ir kiek vienoje pakuoteje yra nori lapu?
Atsakyti
QUOTE(Neo_laura @ 2009 02 10, 01:38)
Ir man jau bresta ideja sushi namie pagaminti smile.gif Apziurejau parduotuvej produktus ir iskilo keletas klausimu- ten prie sushiam produktu maciau yra skanejos ryziai ir kazkokie uzsienietiski sushiu ryžiai. Kuriuos patartumet rinktis? Ir kiek vienoje pakuoteje yra nori lapu?

pakuotes yra dvieju rusiu, po 10 lapu (apie 11 lt kainuoja), ir 50 lapu (jei gerai pamenu apie 40 Lt) mirksiukas.gif
As bent jaus Skanejos nerekomenduociau, o tie spec. brangus gana. Paskutinius kartus kai darem, pirkom tuos apvaliuosius, ar kaip jei ten vadinasi g.gif
Atsakyti