QUOTE(Papooga @ 2005 04 29, 12:16)
Papooga, 29 Bal 2005 - 12:16, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†:
Papooga, 29 Bal 2005 - 12:16, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†:
Iš specialių ryžių pagaminti tai jokių prblemų - ant pakuotės recptas - mikrkyt per naktį, tada ant garų išvirti, tada actas...
O vat kaip iš paprastų ryžių??? kaip juos lipniais padaryti? Ar gaunasi kam nors?
O šiaip daug infi (terminai, receptai, istorija,..) rusiškai galima paskaityti čia Sushi
Iš specialių ryžių pagaminti tai jokių prblemų - ant pakuotės recptas - mikrkyt per naktį, tada ant garų išvirti, tada actas...
O vat kaip iš paprastų ryžių??? kaip juos lipniais padaryti? Ar gaunasi kam nors?
O šiaip daug infi (terminai, receptai, istorija,..) rusiškai galima paskaityti čia
Sushi
Aš gaminu iš paprastų ryžių tik įlašinu kelis lašus ryžių acto, kuris sulipdo.
Papildyta:
QUOTE(Vilione @ 2006 02 20, 15:21)
Vilione, 20 Vas 2006 - 15:21, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†:
Vilione, 20 Vas 2006 - 15:21, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†:
Westa, labai skaniai atrodo
O kaip tas wasabi padažas (kiek suprantu, tai jis tas žalias
)? Nes mes tik į sojų padažą mirkom.
Dariau penktadienį, tai prie lašišos dar marinuotas šparagines pupeles dėjau - labai liuks
O gal kas su alyvuogėm darėt? Mums čia tokia mintis šovė, reiks pabandyti 
Westa, labai skaniai atrodo
O kaip tas wasabi padažas (kiek suprantu, tai jis tas žalias

)? Nes mes tik į sojų padažą mirkom.
Dariau penktadienį, tai prie lašišos dar marinuotas šparagines pupeles dėjau - labai liuks

O gal kas su alyvuogėm darėt? Mums čia tokia mintis šovė, reiks pabandyti
Labai skaniai atrodo