Įkraunama...
Įkraunama...

Sushi

Naudojau ryziu acta, i ji dejau druskos ir cukraus, juo apslaksciau ryzius, valgem su wasabi, imbieru ir sojos padazu. Dariau californian rolls. Apie sushi yra daug info youtube.com ten tikri japonai rodo kaip gaminti, is ten ir emiau visas idejas, tik jie dejo dar kazkoki viena ingredienta i ryziu acta, manau jo ir truko, as apie ji nieko nesu girdejusi g.gif net nezinau kaip lietuviskai butu...
Atsakyti
man ir be to ingridiento skanu labai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 02 02, 11:45)

Nuostabiai atrodo, norėčiau paragaut thumbup.gif
Atsakyti
kvieciu i svecius sestadieni, bus daug ivairiu skaniu sushiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei kvieti, tai lekiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 02 02, 13:45)
stai cia mano sushiai blush2.gif
kaip jau minejau prekines isvazidos nera (dar ranka "neatitirbta"), bet labai skanus isejo
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

ryziai suvo su vyno actu, soja, druska ir cukrum

Jei cia vadinasi neatidirbta ranka, tai kas bus kai atidirbsi!!!! Super grozis!!! Oi kaip skanu...
Atsakyti
QUOTE(Koruklu @ 2009 02 03, 22:11)
Jei cia vadinasi neatidirbta ranka, tai kas bus kai atidirbsi!!!! Super grozis!!! Oi kaip skanu...

wub.gif nu ir komplimentas, aciu uz ivertinima, o kas bus tai pamatysim veliau mirksiukas.gif
Atsakyti
vau, man irgi be galo gražu 4u.gif
na, aš šiandien irgi vėl vyniosiu sušiukus blush2.gif vyrui nepatinka, gal svečiam patiks ax.gif reiks nepaimršt nufotografuot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažoji Kuku @ 2009 02 09, 12:53)
vau, man irgi be galo gražu  4u.gif 
na, aš šiandien irgi vėl vyniosiu sušiukus  blush2.gif  vyrui nepatinka, gal svečiam patiks  ax.gif  reiks nepaimršt nufotografuot  rolleyes.gif

dekui 4u.gif

o as vakar su MB vyniojau thumbup.gif
kai turesiu daugiau laiko sudesiu parodyt ax.gif
Atsakyti
Neryte, nuostabu thumbup.gif

o kaip pavyko tuos su didele krevete padaryti, kad ryžiai taip laikosi bigsmile.gif
Atsakyti
as ir vel su savo sushiais blush2.gif

pagrinde buvo su: krabu lazdelem, tuno file, kalmaru ciuptuvu, lasisa, avokado, agurkais, pomidoru, ikrais - juodi, raudoni, wasabi, sezamo seklom
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Monrutė @ 2009 02 09, 17:08)
Neryte, nuostabu thumbup.gif

o kaip pavyko tuos su didele krevete padaryti, kad ryžiai taip laikosi bigsmile.gif

aciu!

ryziai laikosi kuo puikiausiai jei yra skirti spec. sushiui gaminti mirksiukas.gif taip pat matosi, kaip puikiai laikosi kur su sezamu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 02 09, 18:11)
ryziai laikosi kuo puikiausiai jei yra skirti spec. sushiui gaminti  mirksiukas.gif taip pat matosi, kaip puikiai laikosi kur su sezamu ax.gif

turiu ir ryžius tokius, iš rygos atsivežiau, ir acto pilu, bet man neišeina schmoll.gif
Papildyta:
Neryte, o kokią tuno filė naudojate?
Atsakyti