Naudojau ryziu acta, i ji dejau druskos ir cukraus, juo apslaksciau ryzius, valgem su wasabi, imbieru ir sojos padazu. Dariau californian rolls. Apie sushi yra daug info youtube.com ten tikri japonai rodo kaip gaminti, is ten ir emiau visas idejas, tik jie dejo dar kazkoki viena ingredienta i ryziu acta, manau jo ir truko, as apie ji nieko nesu girdejusi net nezinau kaip lietuviskai butu...
man ir be to ingridiento skanu labai
QUOTE(Nerytė @ 2009 02 02, 11:45)
Nuostabiai atrodo, norėčiau paragaut
kvieciu i svecius sestadieni, bus daug ivairiu skaniu sushiu
Jei kvieti, tai lekiu
QUOTE(Nerytė @ 2009 02 02, 13:45)
stai cia mano sushiai
kaip jau minejau prekines isvazidos nera (dar ranka "neatitirbta"), bet labai skanus isejo
ryziai suvo su vyno actu, soja, druska ir cukrum
kaip jau minejau prekines isvazidos nera (dar ranka "neatitirbta"), bet labai skanus isejo
ryziai suvo su vyno actu, soja, druska ir cukrum
Jei cia vadinasi neatidirbta ranka, tai kas bus kai atidirbsi!!!! Super grozis!!! Oi kaip skanu...
QUOTE(Koruklu @ 2009 02 03, 22:11)
Jei cia vadinasi neatidirbta ranka, tai kas bus kai atidirbsi!!!! Super grozis!!! Oi kaip skanu...
nu ir komplimentas, aciu uz ivertinima, o kas bus tai pamatysim veliau
vau, man irgi be galo gražu
na, aš šiandien irgi vėl vyniosiu sušiukus vyrui nepatinka, gal svečiam patiks reiks nepaimršt nufotografuot
na, aš šiandien irgi vėl vyniosiu sušiukus vyrui nepatinka, gal svečiam patiks reiks nepaimršt nufotografuot
QUOTE(Mažoji Kuku @ 2009 02 09, 12:53)
vau, man irgi be galo gražu
na, aš šiandien irgi vėl vyniosiu sušiukus vyrui nepatinka, gal svečiam patiks reiks nepaimršt nufotografuot
na, aš šiandien irgi vėl vyniosiu sušiukus vyrui nepatinka, gal svečiam patiks reiks nepaimršt nufotografuot
dekui
o as vakar su MB vyniojau
kai turesiu daugiau laiko sudesiu parodyt
Neryte, nuostabu
o kaip pavyko tuos su didele krevete padaryti, kad ryžiai taip laikosi
o kaip pavyko tuos su didele krevete padaryti, kad ryžiai taip laikosi
as ir vel su savo sushiais
pagrinde buvo su: krabu lazdelem, tuno file, kalmaru ciuptuvu, lasisa, avokado, agurkais, pomidoru, ikrais - juodi, raudoni, wasabi, sezamo seklom
Papildyta:
aciu!
ryziai laikosi kuo puikiausiai jei yra skirti spec. sushiui gaminti taip pat matosi, kaip puikiai laikosi kur su sezamu
pagrinde buvo su: krabu lazdelem, tuno file, kalmaru ciuptuvu, lasisa, avokado, agurkais, pomidoru, ikrais - juodi, raudoni, wasabi, sezamo seklom
Papildyta:
QUOTE(Monrutė @ 2009 02 09, 17:08)
Neryte, nuostabu
o kaip pavyko tuos su didele krevete padaryti, kad ryžiai taip laikosi
o kaip pavyko tuos su didele krevete padaryti, kad ryžiai taip laikosi
aciu!
ryziai laikosi kuo puikiausiai jei yra skirti spec. sushiui gaminti taip pat matosi, kaip puikiai laikosi kur su sezamu
QUOTE(Nerytė @ 2009 02 09, 18:11)
ryziai laikosi kuo puikiausiai jei yra skirti spec. sushiui gaminti taip pat matosi, kaip puikiai laikosi kur su sezamu
turiu ir ryžius tokius, iš rygos atsivežiau, ir acto pilu, bet man neišeina
Papildyta:
Neryte, o kokią tuno filė naudojate?