Įkraunama...
Įkraunama...

Sushi

QUOTE(Llauritta @ 2009 01 24, 14:17)
Išbandžiau užkandėlę sušį iš agurkų, tikai labia skanu  thumbup.gif ir labai papuošė stalą  4u.gif

Kas čia per užkandėlė iš agurkų?
Atsakyti
Mmm... kaip gaminant susius padaryti, kad gautusi astuoni rolikai, o ne sesi? blush2.gif man krastiniai du be prekines isvaizdos gaunas blush2.gif
Atsakyti
Bent jau aš tai iš pradžių nupjaunu tuos negražius kraštus. Bet tik pačius kraštus. Tai po kokį centimetrą iš kiekvieno galo gaunasi. O tada pjaunu tą vyniotinį per pusę, pusę per pusę ir dar per pusę. Ir gaunasi aštuoni suktinukai. Tik dar peilį po kas antro pjūvio gerai šaltu vandeniu nuplaunu ir nenušluosčius pjaunu mirksiukas.gif
Atsakyti
siandien pirma kart namie bandem daryti sushi, kaip pirmam kartui tai prekine isvaizda nekokia, bet skonis pasakiskas wub.gif
kai sukrausiu i kompa nuotraukas tai parodysiu ir jums blush2.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif gavosi siryt visi astuoni su prekine isvaizda thumbup.gif pati nesugalvojau nuo galu po cm nupjauti blush2.gif
Atsakyti
stai cia mano sushiai blush2.gif
kaip jau minejau prekines isvazidos nera (dar ranka "neatitirbta"), bet labai skanus isejo
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

ryziai suvo su vyno actu, soja, druska ir cukrum
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 02 vasario 2009 - 11:46
Kokie skanuciai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 02 02, 12:00)
Kokie skanuciai wub.gif

4u.gif dekui
Atsakyti
Neryte, kad skonis geras tai tikrai tikiu, bet ir prekinė išvaizda superinė tikrai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2009 02 02, 12:10)
Neryte, kad skonis geras tai tikrai tikiu, bet ir prekinė išvaizda superinė tikrai thumbup.gif  thumbup.gif

blush2.gif aciu uz gera ivertinima

vakar pabandem tik sau pasidaryti is paprastu produktu, o sestadieni turbut draugai ateina "ant sushio" tai reikejo siek tiek pasipraktikuoti, tada jau bus su lasisa, tunu, astunkojais, krevetem ir pan. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 02 02, 11:45)
stai cia mano sushiai blush2.gif
kaip jau minejau prekines isvazidos nera (dar ranka "neatitirbta"), bet labai skanus isejo
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

ryziai suvo su vyno actu, soja, druska ir cukrum

Oiii kokie skanuciai!! As savaitgalisavo brangiajam sushio gaminau, jis labai ji megsta, tai dorojo net ausys lapsejo mirksiukas.gif Taciau jis didelis sushio zinovas, valge daugelyje pasaulio saliu ir sake, kad maniskiam kazkotruko..kazkokio vieno prieskonio... tai dabar galvoju kas tai galetu buti... koks specialus slaptas prieskonis, kuri deda tikri japonai?
Atsakyti
QUOTE(kauke26 @ 2009 02 02, 12:28)
Oiii kokie skanuciai!! As savaitgalisavo brangiajam sushio gaminau, jis labai ji megsta, tai dorojo net ausys lapsejo  mirksiukas.gif Taciau jis didelis sushio zinovas, valge daugelyje pasaulio saliu ir sake, kad maniskiam kazkotruko..kazkokio vieno prieskonio... tai dabar galvoju kas tai galetu buti... koks specialus slaptas prieskonis, kuri deda tikri japonai?

dekui

o ka naudojai?
ryziu acta naudojai? wasabi?japoniska soju padaza? marinuota imbiera?
Atsakyti