Įkraunama...
Įkraunama...

Sushi

musu seimai tai skaniausi susiai su konservuotu tunu,o darau taip:konervuota tuna,perku ta aliejuj,nes skanesnis thumbup.gif alieju nusunkiu,su sakute sutrinu tuna ir sumaisau su majonezu,dedu i susi dar agurka ir avokada,nu skanumelis thumbup.gif nors darau visokiu rusiu ir mano sveciai pirmiausiai juos suvalgo essen.gif
Atsakyti
QUOTE(mmartaa @ 2009 01 18, 22:59)
musu seimai tai skaniausi susiai su konservuotu tunu,o darau taip:konervuota tuna,perku ta aliejuj,nes skanesnis thumbup.gif alieju nusunkiu,su sakute sutrinu tuna ir sumaisau su majonezu,dedu i susi dar agurka ir avokada,nu skanumelis thumbup.gif nors darau visokiu rusiu ir mano sveciai pirmiausiai juos suvalgo essen.gif

vau koks įdomus receptas, reikia išbandyti thumbup.gif
Atsakyti
lauksiu nuomones wink.gif ar patiks ar ne?
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2009 01 18, 10:43)
Krevetės, krabų lazdelės, majonezas, avokadas, agurkas, sesamų sėklos.
Vienus rolikus darėm su krabų lazdelėm, majonezu ir agurku, aišku majonezas ne labai būtent tas kuris į suši eina bet gavosi labai neblogai thumbup.gif  aš esu valgius užsienyje su majonezu tai skonis toks truputį kitoks, o MB kadangi ne labai jau didelis suši megėjas tai jam tie su majonezu buvo pasakiški sakė lotuliukas.gif

bigsmile.gif niekad nevalgius sushio su majonezu blush2.gif tik vienoj kavinej valgiau su philadelfia sureliu ax.gif

QUOTE(Mažoji Kuku @ 2009 01 18, 15:41)
niam niam smile.gif įdomu, ar maniškis kada sušiukus pamėgs g.gif

maniskis taip megsta, kad net nori pats bandyti daryti namie biggrin.gif
Atsakyti
gal kas darot susi su kiausiniene?kaip ja kepat?ir ka dar dedat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mmartaa @ 2009 01 21, 11:24)
gal kas darot susi su kiausiniene?kaip ja kepat?ir ka dar dedat? g.gif

Kazkur maciau receptuka g.gif
Atsakyti
sveikos,

naujiena: restoranas GAN BEI veža savo patiekalus į namus thumbup.gif valiooooo bus galima namo suši užsisakyti ir kitų skanumynų.....
vakar su vyru taip skaniai pavakarieniavom, išbandėm tokių įdomių suši.....niam niam

iš jų midori maki: user posted image hokki maki: user posted image
ir kitų......
jei neklystu jų kainininkas užsakant į namus: gan bei
Atsakyti
Oi ganbėjus labai jau senai vežą į namus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2009 01 23, 11:03)
Oi ganbėjus labai jau senai vežą į namus doh.gif

tikiu, bet anksčiau kažkaip nei girdėjau, nei jie patys pristatydavo tai, o juolab jie Vilniuje neseniai.....
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 01 23, 11:11)
tikiu, bet anksčiau kažkaip nei girdėjau, nei jie patys pristatydavo tai, o juolab jie Vilniuje neseniai.....

Aaaaa soriukas aš apie kauną galvojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2009 01 23, 16:14)
Aaaaa soriukas aš apie kauną galvojau blush2.gif

taigi...
nes vln tik myiako bandė šią paslaugą teikti, bet labai trumpai...

o dabar liuks, thumbup.gif
Atsakyti
Išbandžiau užkandėlę sušį iš agurkų, tikai labia skanu thumbup.gif ir labai papuošė stalą 4u.gif
Atsakyti