Įkraunama...
Įkraunama...

Sushi

QUOTE(Mažoji Kuku @ 2009 01 13, 10:07)
pabandysiu vakare foto įdėt smile.gif

lauksim tavuju sushiuku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažoji Kuku @ 2009 01 13, 11:07)
pabandysiu vakare foto įdėt smile.gif

ok, bet vasabi juk eina kaip priedas...... g.gif
Atsakyti
labas, gal kas zinot kaip naudoti safrano prieskoni
Atsakyti
taip vasabis yra tik priedas,susio gabaleli pasidazai sojoj ir patepi wasabiu(aisku jo nedaug) thumbup.gif
Atsakyti
Wasabi reikia sumaisyti su soja ir joje mirkyti sushi mirksiukas.gif
Atsakyti
manau, kad kiekvienas daro kaip jam patogiau... arba maiso arba tepa cool.gif
Atsakyti
pagaliau prisiruošiau įkelt savo sušiukus ax.gif labai nekritikuokit blush2.gif blush2.gif blush2.gif

oi, man turbūt dar neleidžia naudotis nuotraukų įkėlimu sad.gif gal kas galit padėti
http://public.fotki..../a/img0221.html smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažoji Kuku: 14 sausio 2009 - 18:22
QUOTE(Mažoji Kuku @ 2009 01 14, 18:13)
pagaliau prisiruošiau įkelt savo sušiukus  ax.gif  labai nekritikuokit  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

oi, man turbūt dar neleidžia naudotis nuotraukų įkėlimu sad.gif gal kas galit padėti
http://public.fotki..../a/img0221.html  smile.gif

thumbup.gif grazus, galejai dar prie nuotraukos parasyti sudeti sushiuku
Atsakyti
ačiū blush2.gif kreivoki tokie.... kad tie ryžiai išėjo kaip biesas lipnūs blush2.gif
Atsakyti
Maniskiui labai nepatinka morkos ir avokadai susiuose. Kaip gaila, nes man taip skanu... verysad.gif
Atsakyti
aš po šitų sušių turbūt nebevalgysiu avokado smile.gif nežinau, kas ten su juo buvo, bet tokio kartumo avokado nesu valgiusi... sugedęs ar ką... atrodo, ir ne minkštas buvo, ir viskas ten su juo gerai, bet siaubas koks skonis doh.gif
Atsakyti
Nu reik kada ir man prisiruošt namie pagaminti. Turiu gavus dovanų ir kilimėlį, ir gražius indelius sojai ir t.t. tik reik pasigamint, bet vis neprisiverčiu doh.gif
Be to, niekad nenaudoju a avokado blush2.gif tai į ką reiktų atkreipti dėmesį perkant jį? g.gif
Kurios krevetės skaniausios? Sūdytos? Marinatę? Žalios? Virtos su lukštais?
Kokią dedas lašišą? Sudytą? Žalią?
Atsakyti