Įkraunama...
Įkraunama...

Sushi

QUOTE(Mažoji Kuku @ 2009 01 10, 20:10)
kaži, kaip būtų, jei daryčiau su paprastais lietuviškais krienais? smile.gif

oj ne, man atrodo tikrai netiktu schmoll.gif nors, jei astriai ir taip nepatinka, tai gal tada nebutina juos naudot...nors man tai be vasabi kazko truksta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažoji Kuku @ 2009 01 10, 19:10)
na, aš tai niekur neradau vln.  schmoll.gif  iki visos toli... maksimose nėra... kaži, kaip būtų, jei daryčiau su paprastais lietuviškais krienais? smile.gif
juk vasabi irgi krienai, tik labai aštrūs... o aš aštriai kaip tik ir nelabai mėgstu  blush2.gif  ką manot?... tik labai prašau greit atsakyti - aš DABAR gaminu suši  ax.gif

siandien jo pirkau Minsko IKI ten prie visu kinietisku prekiu yra smile.gif
Atsakyti
nereikia uzsitepti daug to vasabio ir nebus astru,as tai uzsidedu labai nedaug,be jo tai nera skonio schmoll.gif
Atsakyti
Buvom penktadieni labai geram japoniskam restorancike 9cia ne LT) tai apsivalgem sushiais rolleyes.gif niam niam... valgem su wasabi ir ne, zodziu ir taip ir taip skanu, be vasabio galima apsieiti, bet va be sojos jau neeee....
beja labai skaniai paruostus imbierus ten paduoda su vasabiu, nzn kaip jie apdirbti bet jie tokie roziniai buna rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 01 11, 22:26)
beja labai skaniai paruostus imbierus ten paduoda su vasabiu, nzn kaip jie apdirbti bet jie tokie roziniai buna  rolleyes.gif  thumbup.gif

Kad žinok turbūt visur taip paduoda, aš tik vienam suši bare Jav esu valgius us baltais marinuotais imbierais, o visur kitur tik su rožiniais thumbup.gif
Atsakyti
kaip juos nuspalvina gal zinai?
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 01 11, 22:36)
kaip juos nuspalvina gal zinai?

gal jie marinuoti buna burokeliu sultyse g.gif g.gif
Atsakyti
man jie neskanu arba reikia prie ju priprasti,muilas kazkoks smile.gif
Atsakyti
Mažoji Kuku, na tai kaip pavyko viskas?
Atsakyti
o man skanus tas marinuotas imbiras
Atsakyti
Man irgi be proto skanu, aš visada kad ir užsisakau jo daugiau, nes įdeda tai kaip ant juoko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 01 12, 15:16)
Mažoji Kuku, na tai kaip pavyko viskas?

kaip čia pasakius... na, mano brangiausias padėjo gaminti, bet pagamintus tik pauostė ir nuėjo doh.gif
pati viena visą savaitgalį kapojau sušiukus, nes visai nemažai ten jų išėjo blush2.gif
dariau be vasabi... na, nežinau... turbūt, kaip kažkas forume minėjo, vieni juos dievina, kiti negali pakęsti smile.gif nežinau, ar dar gaminsiu... smile.gif
nors atrodo išėjo neblogai - tie ryžiai pavyko padaryt be galo lipnūs, paskui net indus išplauti sunku smile.gif šiaip tai suvyniojau taip kreivai šleivai, bet nieko, atrodė visai neblogai. na, bet jau kvapas tų dumblių lapų doh.gif doh.gif doh.gif apie tai mano brangiausias sako "reikia priprasti" - suprask, tragedija blink.gif bigsmile.gif
pabandysiu vakare foto įdėt smile.gif
Atsakyti