niu va, susipirkau beveik visus produktus pusę rimi išmaišiusi. tik va, mergaitės, viena bėda - kur gaut to WASABI? kaip jis atrodo? kuriam skyriuj ieškot? miltukų ieškojau... niu be šansų gelbėkit
niu, mamytės, reikia greito atsakymo... negi niekas nežino, kokiuose skyriuose ieškot to vasabi ar kaip ten jis? noriu šiandien sušiukus gamint
QUOTE(Mažoji Kuku @ 2009 01 10, 16:30)
niu, mamytės, reikia greito atsakymo... negi niekas nežino, kokiuose skyriuose ieškot to vasabi ar kaip ten jis? noriu šiandien sušiukus gamint
Jo neaptinku jau antras menuo. Arba dingo is apyvartos, arba blogai ieskau.
Maximose tai tikrai maciau
IKI yra
na, aš tai niekur neradau vln. iki visos toli... maksimose nėra... kaži, kaip būtų, jei daryčiau su paprastais lietuviškais krienais?
juk vasabi irgi krienai, tik labai aštrūs... o aš aštriai kaip tik ir nelabai mėgstu ką manot?... tik labai prašau greit atsakyti - aš DABAR gaminu suši
juk vasabi irgi krienai, tik labai aštrūs... o aš aštriai kaip tik ir nelabai mėgstu ką manot?... tik labai prašau greit atsakyti - aš DABAR gaminu suši
QUOTE(Mažoji Kuku @ 2009 01 10, 20:10)
na, aš tai niekur neradau vln. iki visos toli... maksimose nėra... kaži, kaip būtų, jei daryčiau su paprastais lietuviškais krienais?
As dariau visai be ju ir neprastai gavosi
ačiū bandau
QUOTE(Mažoji Kuku @ 2009 01 10, 20:10)
šiaip jie gi dažniausiai kaip priedas, o ne į pačius suši dedama....
aš jo beveik nevalgau, man per aštru....nebent vyrai mėgsta
aš juos esu mačiusi rimi, bet man rodos ten tos kur specialios lentynos su visokiais egzotiškais maistais, tailando, kiniečių, japonų tais visai prieskoniais ir t.t.