Įkraunama...
Įkraunama...

Sushi

viską ir suvalgėm  :

o mum kažkaip nesuėjo schmoll.gif pirmi keli skanu.. bet paskui jau ni ni.. jaučiu buvo pirmas ir paskutinis experimentas mano...
jei kuri kaunietė nori šiandien pasivažinėt tai prašom į svečius.. visą lėkštę atiduosiu bigsmile.gif
Atsakyti
MERGINOS, kokie skanumynai nuotraukose thumbup.gif
Atsakyti
Klausykit, o to imbiero marinuoto kiek daug liko doh.gif , visas stiklainiukas beveik, nes perkandimui tarp sušių ne tiek jau daug susivalgo jo. aišku, mes sušius dar darysim, tai šiek tiek sueis dar jo, bet šiaip tai tiek tikrai nereikės. Kur dar jį galima panaudot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2009 01 02, 14:15)
Klausykit, o to imbiero marinuoto kiek daug liko  doh.gif , visas stiklainiukas beveik, nes perkandimui tarp sušių ne tiek jau daug susivalgo jo.  aišku, mes sušius dar darysim, tai šiek tiek sueis dar jo, bet šiaip tai tiek tikrai nereikės. Kur dar jį galima panaudot?  g.gif

bet jei tame marinate jie ilgai išsilaiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2008 12 30, 15:46)
sveikos,

pasirengiau Naujųjų metų vakarienei visko, ko reiks sušio gaminimui (...)

aš acto visiškai nenaudoju schmoll.gif ir labai gerai viskas sulimpa smile.gif

QUOTE(akvilyte @ 2008 12 31, 18:41)
na ir aš šventiniam stalui pirmą kartą dariau sušius 

QUOTE(Aurėja @ 2009 01 01, 16:28)
ačiū visoms pasisakiusioms šioj temoj, be jūsų patarimų nebūtų pavykę  blush2.gif

Mmmm kaip skanu essen.gif o aš va iš sesės po eglute gavau sušio indų rinkinį, kilimėlius ir lazdeles bigsmile.gif ir dar rekomenduoju valgyti su wasabiu, žiauriai stiprus reikalas, bet visai smagu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Mumuke @ 2009 01 02, 21:06)
aš acto visiškai nenaudoju  schmoll.gif ir labai gerai viskas sulimpa smile.gif

Gal ir sulimpa, bet skoniui daro itakos wink.gif

sušiukai
user posted image
Atsakyti
Gali būti bigsmile.gif man patinka sušiai su ryžiais be nieko, t.y. net druskos minimaliai mirksiukas.gif
Atsakyti
niu, viskas mergaitės, prisiskaičiau, visą temą perskaičiau 4u.gif viskas - svaigstu, laukiu, nesulaukiu savaitgalio - taip jau noriu susipirkt produktukus ir bėgt gamint. nereali tėmelė 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažoji Kuku @ 2009 01 09, 17:33)
niu, viskas mergaitės, prisiskaičiau, visą temą perskaičiau  4u.gif  viskas - svaigstu, laukiu, nesulaukiu savaitgalio - taip jau noriu susipirkt produktukus ir bėgt gamint. nereali tėmelė  4u.gif  4u.gif  4u.gif

šaunuolė

aš apsilankiau Vilniuje PANORAMOJE esančiame restorane, neprisiminsiu dabar pavadinimo, Kaune jis seniai yra, o Vilniuje pirmas jų, nu super....tiek patiekalų, suši....apsivalgymas lotuliukas.gif
Atsakyti
kiek graziu sushiu prisiziurejau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 01 09, 16:36)
šaunuolė

aš apsilankiau Vilniuje PANORAMOJE esančiame restorane, neprisiminsiu dabar pavadinimo, Kaune jis seniai yra, o Vilniuje pirmas jų, nu super....tiek patiekalų, suši....apsivalgymas lotuliukas.gif

Gan Bei City turbūt turėjai omenyje, man ten irgi skanūs, turi kelis favoritus kuriuos visada ir valgau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2009 01 09, 20:40)
Gan Bei City turbūt turėjai omenyje, man ten irgi skanūs, turi kelis favoritus kuriuos visada ir valgau rolleyes.gif

oi, man dar kiek išragauti reikia doh.gif bigsmile.gif niam niam
Atsakyti