Įkraunama...
Įkraunama...

Sushi

As tai supratau,kad pati gaminai,saunuole...labai graziai sushiukai atrodo...mmmm essen.gif
Atsakyti
Man teko Švedijoje valgyti,tai viskas skanu ,tik ,žuvis paliko negerą skonį.
Ilgai prisiminiau,gal priprasti reikia,nežinau.
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 12 18, 22:02)
MONRUTĖ

AS PARASIAU, KAD IKRUS PIRKAU RIMI

SUSI CIA AS PATI DARIAU, NIEKAD NEPERKU schmoll.gif

aga, soriuks, paskui dar kartą perskaičiau.... blush2.gif

esu valgiusi Rygoj restorane, įvairiausių ir tokių didelių, nu ką jūs, Lt tokių dar neturim....
Atsakyti
Sveikos,

Pirmiausia su šv. Kalėdom visas 4u.gif

Visai neseniai su draugu darėme suši vakarą, susirinko mūsų draugų, tai va tokį kalną sušiukų pagaminome bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mumuke @ 2008 12 25, 18:36)
Sveikos,

Pirmiausia su šv. Kalėdom visas  4u.gif

Visai neseniai su draugu darėme suši vakarą, susirinko mūsų draugų, tai va tokį kalną sušiukų pagaminome  bigsmile.gif

user posted image

Niam niam, skaniai atrodo wub.gif
Mes taip pat neseniai sushi vakareli turejome, prisigaminome 4 lekstes susiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2008 12 28, 01:10)
Niam niam, skaniai atrodo  wub.gif
Mes taip pat neseniai sushi vakareli turejome, prisigaminome 4 lekstes susiu thumbup.gif

Oho, pralenkėt mus bigsmile.gif Dar bandėme su wasabiu valgyt, tai ohohoooo kokie įspūdžiai liko lotuliukas.gif
Atsakyti
Sushio receptukų ir kaip ji gaminti galima rasti www.youtube.com tereikia ivesti paieskos zodi wink.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos,

pasirengiau Naujųjų metų vakarienei visko, ko reiks sušio gaminimui. Būsim 4 asmenys. Gaminam šį patiekalą pirmąkart. Sąmata visai nemaža išėjo - 136 lt. už viską, bet kaip šventiniam stalui, tai visai normaliai. Turiu tokį receptą iš žurnalo "Moteris" Gruodžio mėn. numerio, iškilo kai kurių abejonių, patarkit:

Recepte (sušis "Kalifornija" / ura maki) rašoma:

4 asmenims. Reikės 500 g lipnių ryžių ;130 g acto; 300 g vandens; 2 lapų jūros dumblių ir t.t. .... Galiausiai viskas aprašoma kaip daryti ir pabaigoje - pjaustykite į 8 lygias dalis unsure.gif Tai taip išeina, kad sunaudosiu visą pakelį 500 g ryžių , o išeis tik 16 gabaliukų 4 asmenims??? verysad.gif daugiau reiktų, nes jaučiu kad tada įvairių įdarų net neteks panaudot kiek pripirkau skirtingų variantų. Ar iš tiesų iš to viso pakučio specialių "Japanese Sushi Rice" Blue Dragon 500 g išeis tik tiek gabalėlių? Nes tada tektų dar lėkti pirkti kito pakelio. cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2008 12 30, 15:46)
sveikos,

pasirengiau Naujųjų metų vakarienei visko, ko reiks sušio gaminimui. Būsim 4 asmenys. Gaminam šį patiekalą pirmąkart. Sąmata visai nemaža išėjo - 136 lt. už viską, bet kaip šventiniam stalui, tai visai normaliai.  Turiu tokį receptą iš žurnalo "Moteris" Gruodžio mėn. numerio, iškilo kai kurių abejonių, patarkit:
Recepte (sušis "Kalifornija" / ura maki) rašoma:

4 asmenims.  Reikės 500 g lipnių ryžių ;130 g acto;  300 g vandens; 2 lapų jūros dumblių ir t.t.  ....    Galiausiai viskas aprašoma kaip daryti ir pabaigoje  - pjaustykite į 8 lygias dalis  unsure.gif Tai taip išeina, kad sunaudosiu visą pakelį 500 g ryžių , o išeis tik 16 gabaliukų 4 asmenims???  verysad.gif  daugiau reiktų, nes jaučiu kad tada  įvairių įdarų net neteks panaudot kiek pripirkau skirtingų variantų. Ar iš tiesų iš to viso pakučio specialių "Japanese Sushi Rice" Blue Dragon 500 g  išeis tik tiek gabalėlių?  Nes tada tektų dar lėkti pirkti kito pakelio.  cool.gif

Is 500gr. ryziu jums tikrai iseis maziausia 32 susiukai. Bet to acto kiekis man atrodo stipriai per didelis. Atsiverskit sios temos pirmus du puslapius. Ten surasytos proporcijos. Jomis visada naudojuosi ir rezultatai puikus.
Tad skanaus ir sekmes eksperimentuojant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Llaume @ 2008 12 30, 16:50)
Is 500gr. ryziu jums tikrai iseis maziausia 32 susiukai. Bet to acto kiekis man atrodo stipriai per didelis. Atsiverskit sios temos pirmus du puslapius. Ten surasytos proporcijos. Jomis visada naudojuosi ir rezultatai puikus.
Tad skanaus ir sekmes eksperimentuojant 4u.gif

ačiū kad nuraminot 4u.gif jei apie 30 tai super. Vėliau papasakosiu kaip sekėsi smile.gif
Atsakyti
na ir aš šventiniam stalui pirmą kartą dariau sušius rolleyes.gif viskam išleidau čiut mažiau nei aurėja g.gif vyras kai pauostė tą lapą tai sakko nu neeee aš nevalgysiu schmoll.gif paskui priverčiau paragaut tai visai patiko thumbup.gif paskui visus galiukus suvalgė hihihi.gif
pastebėjima mano tokie kad būtinas sojų padažas thumbup.gif be jo tai man neskanu blush2.gif ir dariau visokių.. tai labiausiai patiko kur agurko yra.. tokie gaivūs rolleyes.gif tiesa labai nepasisekė avokado nusipirkt sad.gif tai susinervijau.. bet ką jau padarysi....

tai va tiek man gavos iš pakelio ryžių... dar kokie 10 liko kitoj lėkštėj...

user posted image
Atsakyti
ačiū visoms pasisakiusioms šioj temoj, be jūsų patarimų nebūtų pavykę blush2.gif

labai labai skaniai ir šventiškai vaišinomės vakar thumbup.gif

[attachmentid=167116]

[attachmentid=167117]

iš 500 g pakučio ryžių išėjo 50 vnt. sušių. buvo taip gardu, kad 4-iese viską ir suvalgėm lotuliukas.gif

sudėtingiausia man buvo išvirkštieji sušiai pagamint, gal kad juos pačius pirmus dariau, patirties - nulis, tai ir susimaišiau, ne taip lapą pasiklojau, na, bet kad ir išėjo jie patys didžiausi (2 kąsnių), bet buvo gardūs. Kiti jau ėjosi sklandžiau ir geriau.

Darėm su įvairiais įdarais:

krabas su agurku ir avokadu
rūkytas jūros ešerys su agurku
lašiša avokadas agurkas citrina
raudoni ikrai ir avokadas
krevetes avokadas citrina

(o prie jų visų plonu sluoksniu tepėm viduj Helmanz majonezą maišytą su wasabiu).

Atsakyti