Įkraunama...
Įkraunama...

Sushi

QUOTE(_Pandora_ @ 2008 12 10, 22:17)
zuikiu ikrai? pirma kart apie tokius girdziu rolleyes.gif o siaip tai kiek girdejau ir kiek skaiciau, tai tie oranziniai yra skraidancios zuvies ikrai g.gif

čia žuvis ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2008 12 10, 21:17)
zuikiu ikrai? pirma kart apie tokius girdziu rolleyes.gif o siaip tai kiek girdejau ir kiek skaiciau, tai tie oranziniai yra skraidancios zuvies ikrai g.gif

QUOTE(Monrutė @ 2008 12 11, 13:04)
čia žuvis ar kaip?

RAdau, radau clap.gif clap.gif clap.gif
Va kaip atrodo. Dar buvo tokiu pat, tik juodu, kaina vienoda
Pirkau vakar RIMI, kaina 12,99
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Siandien pirkau ,,Granum'' firmos apvaliuosius ryzius. 800gr. tik 5.50Lt. Tai dvigubai pigiau nei perkant skanejos ryzius susiams. Rezultatas puikus, sie ryziai man pasirode net lipnesni uz skanejos susiu ryzius.
Atsakyti
QUOTE(Llaume @ 2008 12 13, 18:06)
Siandien pirkau ,,Granum'' firmos apvaliuosius ryzius. 800gr. tik 5.50Lt. Tai dvigubai pigiau nei perkant skanejos ryzius susiams. Rezultatas puikus, sie ryziai man pasirode net lipnesni uz skanejos susiu ryzius.

As tai visada tik tokius ir perku thumbup.gif .
Ryt darysiu vel sushi
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 12 12, 21:15)
RAdau, radau clap.gif  clap.gif  clap.gif
Va kaip atrodo. Dar buvo tokiu pat, tik juodu, kaina vienoda
Pirkau vakar RIMI, kaina 12,99
user posted imageuser posted imageuser posted image

geras, o kurioj RIMI ? nes jose irgi skiriasi asortimentas, vakar buvau panoramoj, likau sužavėta daržvių skyrium, kiek visokių tų egzotiškų vaisių, daržovių, kurių kitur nėra.....
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2008 12 14, 13:09)
geras, o kurioj RIMI ? nes jose irgi skiriasi asortimentas, vakar buvau panoramoj, likau sužavėta daržvių skyrium, kiek visokių tų egzotiškų vaisių, daržovių, kurių kitur nėra.....

Pirkau Žirmūnų Rimi

O čia mano suši blush2.gif . Prašau vaišinkites ax.gif
user posted imageuser posted image

Atsakyti
Parashysiu savo megstamu sushi rollu receptus:)

California roll: krabu lazdele+agurkas+avokadas+majonezas
Boston roll: krevete+pekino kopustas+mojonezas+agurkas
Alaskan roll: shiezhia lashisha arba rukyta+avokadas+agurkas
East roll: krevete+omletas+agurkas+avokadas+mazhi dirbtiniai ikrai arba taip vadinama tobiko ikra.
Dar labai patinka shviezhia lashisha+avokadas, arba shviezhias tunas+avokadas.

Ish paprastu avokadas+agurkas+pekino kopustas+majonezas. Arba ashparagas+agurkas+avokadas. Galimas dar toks variantas: krevete+shparagas+avokadas.

Vyrui patinka tai toks: pakepinta lashishos oda+agurkas+majonezas
Galima padaryti ir ashtroka: smulkiai sukapota lashisha sumaishoma su ashtriais prieskoniais sumaishytu majonezu.
Dar yra tokie rollai, amerikiechiai juos labai megsta:)Teshloje kepta krevete (vishta arba zhuvis)+agurkai+majonezas

Tikiuosi, kad kam nors shitie receptai patiks:)

Atsakyti
Inočka, nu sugundei...na tik mes seniai neberkam nei rimi, nei maximoj, vis gi švieži jie skanesni, kai pats gamini ar restorane valgai, sutikit?
Papildyta:
Vredina20, oi faina, receptai thumbup.gif
Atsakyti
Čia nėr ką sutikti, maximinį vieną kart tik buvau burnon įsidėjus, vos neapsivėmiau iškart doh.gif
O namie niekad ir nesidariau, valgau tik restoranuose rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2008 12 18, 17:07)
Čia nėr ką sutikti, maximinį vieną kart tik buvau burnon įsidėjus, vos neapsivėmiau iškart doh.gif
O namie niekad ir nesidariau, valgau tik restoranuose  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif tik nežinau, gal jau diskutuota, bet ir ne visuose restoranuose jie skanūs.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2008 12 18, 06:45)
Inočka, nu sugundei...na tik mes seniai neberkam nei rimi, nei maximoj, vis gi švieži jie skanesni, kai pats gamini ar restorane valgai, sutikit?
Papildyta:
Vredina20, oi faina, receptai thumbup.gif

Shie receptai amerikonizuoti:)
Tikiuosi, kad patiks:)
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 12 14, 19:40)
Pirkau Žirmūnų Rimi

O čia mano suši  blush2.gif . Prašau vaišinkites  ax.gif
user posted imageuser posted image

MONRUTĖ

AS PARASIAU, KAD IKRUS PIRKAU RIMI

SUSI CIA AS PATI DARIAU, NIEKAD NEPERKU schmoll.gif