Siandien pirkau ,,Granum'' firmos apvaliuosius ryzius. 800gr. tik 5.50Lt. Tai dvigubai pigiau nei perkant skanejos ryzius susiams. Rezultatas puikus, sie ryziai man pasirode net lipnesni uz skanejos susiu ryzius.
Siandien pirkau ,,Granum'' firmos apvaliuosius ryzius. 800gr. tik 5.50Lt. Tai dvigubai pigiau nei perkant skanejos ryzius susiams. Rezultatas puikus, sie ryziai man pasirode net lipnesni uz skanejos susiu ryzius.
geras, o kurioj RIMI ? nes jose irgi skiriasi asortimentas, vakar buvau panoramoj, likau sužavėta daržvių skyrium, kiek visokių tų egzotiškų vaisių, daržovių, kurių kitur nėra.....
geras, o kurioj RIMI ? nes jose irgi skiriasi asortimentas, vakar buvau panoramoj, likau sužavėta daržvių skyrium, kiek visokių tų egzotiškų vaisių, daržovių, kurių kitur nėra.....
California roll: krabu lazdele+agurkas+avokadas+majonezas Boston roll: krevete+pekino kopustas+mojonezas+agurkas Alaskan roll: shiezhia lashisha arba rukyta+avokadas+agurkas East roll: krevete+omletas+agurkas+avokadas+mazhi dirbtiniai ikrai arba taip vadinama tobiko ikra. Dar labai patinka shviezhia lashisha+avokadas, arba shviezhias tunas+avokadas.
Ish paprastu avokadas+agurkas+pekino kopustas+majonezas. Arba ashparagas+agurkas+avokadas. Galimas dar toks variantas: krevete+shparagas+avokadas.
Vyrui patinka tai toks: pakepinta lashishos oda+agurkas+majonezas Galima padaryti ir ashtroka: smulkiai sukapota lashisha sumaishoma su ashtriais prieskoniais sumaishytu majonezu. Dar yra tokie rollai, amerikiechiai juos labai megsta:)Teshloje kepta krevete (vishta arba zhuvis)+agurkai+majonezas
Inočka, nu sugundei...na tik mes seniai neberkam nei rimi, nei maximoj, vis gi švieži jie skanesni, kai pats gamini ar restorane valgai, sutikit? Papildyta: Vredina20, oi faina, receptai
Inočka, nu sugundei...na tik mes seniai neberkam nei rimi, nei maximoj, vis gi švieži jie skanesni, kai pats gamini ar restorane valgai, sutikit? Papildyta: Vredina20, oi faina, receptai