Įkraunama...
Įkraunama...

Sushi

Ne skraidančiosios žuvies ikrai?
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2008 12 04, 22:20)
Ne skraidančiosios žuvies ikrai?

gal, sakau nepamenu...
kiek visur žiūriu, nelabai yra....nes jie tikrai labai smulkūs.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2008 06 04, 16:33)
bijau tas pats beje pasakytina ir apie restorana akropoly,nepamenu pavadinimo,bet vienintelis ten toks prie ledo arenos  g.gif

o man labai skanu akropolyje thumbup.gif Valgem tris kartus ir visada buvo super. O va Europoje du kartus buvo visiskas sud... Visas maistas is saldytuvo istrauktas. Po siltos sriubas dantys jautrus pasidare doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2008 11 24, 00:43)
man tai is karto rolleyes.gif ir iki siol negaliu atsivalgyt ax.gif

man taip pat iš pirmo karto, bet valgiau japonų restorane, namie košė gavosi biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2008 12 06, 20:13)
o man labai skanu akropolyje  thumbup.gif  Valgem tris kartus ir visada buvo super. O va Europoje du kartus buvo visiskas sud... Visas maistas is saldytuvo istrauktas. Po siltos sriubas dantys jautrus pasidare  doh.gif

hihihi.gif
atsiprasau, kad pasijuoksiu is Jusu nelaimes, bet papasakosiu ne i tema savo panasia. uzsiprasiau zirmunu boulinge zuvies uzkepeles su darzovem. gavau,jau kirsiu. bac perkandu brokoli - is isores siltas, viduje ledas blink.gif sildyta mikrobangej lotuliukas.gif pasakiau, kad pora min imestu mikrobange, nes ledas viduj, tai atnese susilusius,bet su GERAI paskrudusiu suriu lotuliukas.gif
komikai, likau needus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laurencija2: 07 gruodžio 2008 - 23:34
QUOTE(Monrutė @ 2008 12 04, 21:07)
Merginos, nelabai yra laiko peskaityti visą temą, gal jau apie tai diskutuota, ar kas randat LT tuos smulkius oranžinius ikrus,  į kuriuos vynioja suši...pamiršau, kaip ta žuvis, kurios šie ikrai vadinasi doh.gif
user posted image

As klausiau maximoje, tame skyriuje, kur susi parduoda, kas tai per ikrai, tai pasake, kad zuikiu ir pardavime jie ju neturi
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 12 07, 23:37)
As klausiau maximoje, tame skyriuje, kur susi parduoda, kas tai per ikrai, tai pasake, kad zuikiu ir pardavime jie ju neturi

cia gal ne i tema, bet man klausimelis iskilo, o kaip tais oranziniais ikrais susi aplipdyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pempe @ 2008 12 07, 23:55)
cia gal ne i tema, bet man klausimelis iskilo, o kaip tais oranziniais ikrais susi aplipdyti? g.gif

tai cia susi kuriu virsus ne lapas o ryziai, prie ju labai gerai limpa tie ikrai. Va tik kur gauti tu ikru g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 12 08, 00:02)
tai cia susi kuriu virsus ne lapas o ryziai, prie ju labai gerai limpa tie ikrai. Va tik  kur gauti tu ikru  g.gif

siandien ir zaliu ryskiai maciau, kas cia per daiktas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 12 08, 01:02)
tai cia susi kuriu virsus ne lapas o ryziai, prie ju labai gerai limpa tie ikrai. Va tik  kur gauti tu ikru  g.gif

limpa, taigi....myiako kai buvom pamokėlėj su jais darėm, bet ir pasakė, kad jie tai vežasi, o pas mus nėr...bet kažkas IKI buvo jų radęs.... blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Laurencija2 @ 2008 12 08, 00:33)
hihihi.gif
atsiprasau, kad pasijuoksiu is Jusu nelaimes, bet papasakosiu ne i tema savo panasia. uzsiprasiau zirmunu boulinge zuvies uzkepeles su darzovem. gavau,jau kirsiu. bac perkandu brokoli - is isores siltas, viduje ledas  blink.gif sildyta mikrobangej  lotuliukas.gif pasakiau, kad pora min imestu  mikrobange, nes ledas viduj, tai atnese susilusius,bet su GERAI paskrudusiu suriu  lotuliukas.gif
komikai, likau needus  biggrin.gif

košmaras, priminei man pyragą, kurį valgiau...nevalgiau tiksliau, nes buvo neįmanoma, Vln tame restorane prie žiedo, kur posūkis į naują vilnią...pamiršau kaip vadinasi, sodas kažkoks, darėm meet'a, konspiracinį.....tai jo....nebuvo ką imti, paėmiau pyragą, tai atnešė pusiau šaltą...suledėjusiį unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 12 08, 00:37)

MB pastoviai juru zuikiu ikrus perka. Akropolio Maximoj tikrai yra zuvies skyriuje mazuose stiklainiuose. O perka, nes jie pigesni nei kiti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 12 08, 00:37)

zuikiu ikrai? pirma kart apie tokius girdziu rolleyes.gif o siaip tai kiek girdejau ir kiek skaiciau, tai tie oranziniai yra skraidancios zuvies ikrai g.gif
Atsakyti