na taip visa paslaptis ryziuosi, taip 100 proc. tobulai ir mum nesigauna
jau isbandem ne viena rusi
tiesa dar del krienu Wasabi. naudojau miltukus, kaip ir nieko gaudavosi. bet sugalvojom ta tubele nusipirkt - nusivyliau juodai Ten net i krienus nepanasu kazkokia pasta
QUOTE(_Pandora_ @ 2008 11 24, 23:11)
gal greiciau japoniskas, ne kinietiskas
Japoniškas omletas
3 kiaušiniai, druskos ir cukraus sirupas.
Kiaušiniai lengvai suplakami, pilamas sirupas ir visa tai plonu sluoksniu liejama į keptuvę. Susukamas cilindras, po to vėl liejama į keptuvę ir sukama toliau. Iškepus, kilimėlio pagalba formuojamas stačiakampis omletas. Jis atvėsinamas
Japoniškas omletas
3 kiaušiniai, druskos ir cukraus sirupas.
Kiaušiniai lengvai suplakami, pilamas sirupas ir visa tai plonu sluoksniu liejama į keptuvę. Susukamas cilindras, po to vėl liejama į keptuvę ir sukama toliau. Iškepus, kilimėlio pagalba formuojamas stačiakampis omletas. Jis atvėsinamas
Japoniskas
Idomu kiek to sirupo pilti ir is kur jo gauti,ar patiems pasidaryti Cia kaip suprantu jau iskepusi susukti,apversti jo nereikia
QUOTE(Saulutė @ 2008 11 25, 14:02)
na taip visa paslaptis ryziuosi, taip 100 proc. tobulai ir mum nesigauna
jau isbandem ne viena rusi
tiesa dar del krienu Wasabi. naudojau miltukus, kaip ir nieko gaudavosi. bet sugalvojom ta tubele nusipirkt - nusivyliau juodai Ten net i krienus nepanasu kazkokia pasta
jau isbandem ne viena rusi
tiesa dar del krienu Wasabi. naudojau miltukus, kaip ir nieko gaudavosi. bet sugalvojom ta tubele nusipirkt - nusivyliau juodai Ten net i krienus nepanasu kazkokia pasta
jojo ten ta pasta tikra nesamone is nieko padaryta reikia tik miltelius pirkti, tik juos ir naudoja restoranuose. o ta pasta tipo jau paruosta ji daug stipresne ir kazkoks gelis sintetinis..
Gerai,kad užsiminėte apie Wasabi ,dabar žinosiu ką įsigyti
PRISISKAICIUS SIANDIEN PIRMA KARTA SUKAU SUSIUS. ISKART GAVOSI NEBLOGAI SUSUKTI, TIK SUSIUKU SKERSMUO DIDOKAS, TAI KITA KARTA MEGINSIU PATRUMPINTI DUMBLIU LAPUS. I VIDU DEJAU KA TUREJAU: ZALIAS MORKAS, AVOKADUS, KREVETES, PERSIMONUS.
kad nesigautu stori reikia deti ryziu tik iki puses to lapo nes daznai parodyta paveiksleliuose daugiau negu puse.
seip dar galima deti drasiai i vidu krabu lazdeles arba lasisa (rukyta arba sviezia) su avokadu ir majonezo jei rasit "light" (tipo lengvo) arba be majonezo tai cia tokie california rolls vadinasi
seip dar galima deti drasiai i vidu krabu lazdeles arba lasisa (rukyta arba sviezia) su avokadu ir majonezo jei rasit "light" (tipo lengvo) arba be majonezo tai cia tokie california rolls vadinasi
QUOTE(hildra @ 2008 11 28, 22:22)
kad nesigautu stori reikia deti ryziu tik iki puses to lapo nes daznai parodyta paveiksleliuose daugiau negu puse.
seip dar galima deti drasiai i vidu krabu lazdeles arba lasisa (rukyta arba sviezia) su avokadu ir majonezo jei rasit "light" (tipo lengvo) arba be majonezo tai cia tokie california rolls vadinasi
seip dar galima deti drasiai i vidu krabu lazdeles arba lasisa (rukyta arba sviezia) su avokadu ir majonezo jei rasit "light" (tipo lengvo) arba be majonezo tai cia tokie california rolls vadinasi
Aciu uz patarimus. Pasinaudosim patarimais ir tobulinsime susiukus . Tuomet vel pasidalinsiu pasiekimais
QUOTE(ciocia @ 2008 11 29, 00:17)
labai megstu sushi, per men karta būtinai pasidarom. kar liečia wasabi tai tik miltukus naudoju pasta nepatiko ta žalioj tiubelėj
o čia mano paskutiniai su lašiša, avokadais ir agurku
dar vis nesiryžtu pamėginti kitokį varianta kai ryžiai iš išorės būna
o čia mano paskutiniai su lašiša, avokadais ir agurku
dar vis nesiryžtu pamėginti kitokį varianta kai ryžiai iš išorės būna
As truputi ne i tema, bet pas tave atvarte labai garzi mergyte
ciocia ,labai skaniai atrodo tavo sushiukai
O kur parduotuveje tie vasabi milteliai stovi?
O kur parduotuveje tie vasabi milteliai stovi?
ten kur ir visi produktai susiams
seniau kainavo apie 15 Lt dezute. bet uztenka gana ilgam.
seniau kainavo apie 15 Lt dezute. bet uztenka gana ilgam.