QUOTE(reduxe @ 2008 11 24, 01:35)
tik dabar pamaciau jusu temele,reiks perskaityti iki galo,nes man sushi nesigavo,nesisuka man jie nors tu ka!

prisipirkau kreveciu,lasisos...tik produktu gadinimas

o tuos kaip be lapu suka,tai man isvis fenomenas!
Londone prisivalgiau visokiu, ten betkokioj stoty gali nusipirkti! pasirinkimas didziausias,visokiausiu! suviniota po gabaleli tik rinkis! skanumelis! noriu ir as taip moketi
as jau ilgai gaminu sushi namie, jau 2 knygas perskaiciau ir internete prisiskaiciau bet niekada nesigauna taip gerai kaip tikrasis.. ir nesigaus..

nes kiek visur ragavau tai tik patiems japonams korejieciams, ir beje kinieciams gaunasi.. nes svarbiausia ryziai, o juos pagaminti tikrai sunku, dar reikia specialios rusies.. tikru sushiuku ryziai net skanesni uz pacia zuvi! nors ir namie skanu gaminti, tik kitaip skanu
o del susukimo tai lengva reikia paprasciausiai labai pasistengti ir pati pirma uzlenkima gerai uzfiksuot.. ir aisku dar reikia kilimelio to specialaus. Dar yra internete daug video reikia ten pasiziuret kaip susuka..