tik dabar pamaciau jusu temele,reiks perskaityti iki galo,nes man sushi nesigavo,nesisuka man jie nors tu ka! prisipirkau kreveciu,lasisos...tik produktu gadinimas o tuos kaip be lapu suka,tai man isvis fenomenas!
Londone prisivalgiau visokiu, ten betkokioj stoty gali nusipirkti! pasirinkimas didziausias,visokiausiu! suviniota po gabaleli tik rinkis! skanumelis! noriu ir as taip moketi
QUOTE(dooovile @ 2008 11 24, 01:16)
uz tai idomu ka jus pasakysit, ar visoms is karto tas sushis taip labai ir patiko??? is pirmo paragavimo???? ar iki jo "uzhaugti" reikia???
man tai is karto ir iki siol negaliu atsivalgyt
uz tai idomu ka jus pasakysit, ar visoms is karto tas sushis taip labai ir patiko??? is pirmo paragavimo???? ar iki jo "uzhaugti" reikia???
iš pirmo karto man irgi jis nepatiko...antrą kartą kai ragavau tai šiaip sau...nuo trečio karto ...egzotika.Visus ragavau tik restorane.Dabar žadu pati pasigaminti
iš pirmo karto man irgi jis nepatiko...antrą kartą kai ragavau tai šiaip sau...nuo trečio karto ...egzotika.Visus ragavau tik restorane.Dabar žadu pati pasigaminti
QUOTE(Dai'na @ 2008 11 24, 09:44)
iš pirmo karto man irgi jis nepatiko...antrą kartą kai ragavau tai šiaip sau...nuo trečio karto ...egzotika.Visus ragavau tik restorane.Dabar žadu pati pasigaminti
labai tikiuosi, kad ir man taip bus
Gal zinote kaip tas omletas kinietiskas kepamas,ar taip pat kaip lietuviskas
o man iskart patiko , paskui ir vyra tuo "uzkreciau". Dabar namie daznokai darom ir kitus vaisinam
tiesa pirmam kartui visdelto siulyciau paragauti profesionalu darytu susiu
tiesa pirmam kartui visdelto siulyciau paragauti profesionalu darytu susiu
QUOTE(dooovile @ 2008 11 24, 00:16)
uz tai idomu ka jus pasakysit, ar visoms is karto tas sushis taip labai ir patiko??? is pirmo paragavimo???? ar iki jo "uzhaugti" reikia???
Aha iškarto iki beprotybės juos įsimylėjau
QUOTE(Saulutė @ 2008 11 24, 20:14)
o man iskart patiko , paskui ir vyra tuo "uzkreciau". Dabar namie daznokai darom ir kitus vaisinam
tiesa pirmam kartui visdelto siulyciau paragauti profesionalu darytu susiu
tiesa pirmam kartui visdelto siulyciau paragauti profesionalu darytu susiu
Man irgi iskart patiko
O dar (kai mergaiciu deka) paciai neblogai gavosi , sutaupysiu ir kitiems pasigirti galesiu
As aplamai egzotinio maisto megeja
QUOTE(reduxe @ 2008 11 24, 01:35)
tik dabar pamaciau jusu temele,reiks perskaityti iki galo,nes man sushi nesigavo,nesisuka man jie nors tu ka! prisipirkau kreveciu,lasisos...tik produktu gadinimas o tuos kaip be lapu suka,tai man isvis fenomenas!
Londone prisivalgiau visokiu, ten betkokioj stoty gali nusipirkti! pasirinkimas didziausias,visokiausiu! suviniota po gabaleli tik rinkis! skanumelis! noriu ir as taip moketi
Londone prisivalgiau visokiu, ten betkokioj stoty gali nusipirkti! pasirinkimas didziausias,visokiausiu! suviniota po gabaleli tik rinkis! skanumelis! noriu ir as taip moketi
as jau ilgai gaminu sushi namie, jau 2 knygas perskaiciau ir internete prisiskaiciau bet niekada nesigauna taip gerai kaip tikrasis.. ir nesigaus.. nes kiek visur ragavau tai tik patiems japonams korejieciams, ir beje kinieciams gaunasi.. nes svarbiausia ryziai, o juos pagaminti tikrai sunku, dar reikia specialios rusies.. tikru sushiuku ryziai net skanesni uz pacia zuvi! nors ir namie skanu gaminti, tik kitaip skanu
o del susukimo tai lengva reikia paprasciausiai labai pasistengti ir pati pirma uzlenkima gerai uzfiksuot.. ir aisku dar reikia kilimelio to specialaus. Dar yra internete daug video reikia ten pasiziuret kaip susuka..
QUOTE(Neryte @ 2008 11 24, 11:51)
Gal zinote kaip tas omletas kinietiskas kepamas,ar taip pat kaip lietuviskas
gal greiciau japoniskas, ne kinietiskas
Japoniškas omletas
3 kiaušiniai, druskos ir cukraus sirupas.
Kiaušiniai lengvai suplakami, pilamas sirupas ir visa tai plonu sluoksniu liejama į keptuvę. Susukamas cilindras, po to vėl liejama į keptuvę ir sukama toliau. Iškepus, kilimėlio pagalba formuojamas stačiakampis omletas. Jis atvėsinamas
QUOTE(hildra @ 2008 11 24, 20:26)
as jau ilgai gaminu sushi namie, jau 2 knygas perskaiciau ir internete prisiskaiciau bet niekada nesigauna taip gerai kaip tikrasis.. ir nesigaus.. nes kiek visur ragavau tai tik patiems japonams korejieciams, ir beje kinieciams gaunasi.. nes svarbiausia ryziai, o juos pagaminti tikrai sunku, dar reikia specialios rusies.. tikru sushiuku ryziai net skanesni uz pacia zuvi! nors ir namie skanu gaminti, tik kitaip skanu
o del susukimo tai lengva reikia paprasciausiai labai pasistengti ir pati pirma uzlenkima gerai uzfiksuot.. ir aisku dar reikia kilimelio to specialaus. Dar yra internete daug video reikia ten pasiziuret kaip susuka..
o del susukimo tai lengva reikia paprasciausiai labai pasistengti ir pati pirma uzlenkima gerai uzfiksuot.. ir aisku dar reikia kilimelio to specialaus. Dar yra internete daug video reikia ten pasiziuret kaip susuka..
tai aisku,o as gi gudrute galvojau nusipirksiu tu lapu,kilimeli issivirsiu ryzius ir jau sushis teks rimciau mokintis nes man tai labai skanu!