Įkraunama...
Įkraunama...

Sushi

tik dabar pamaciau jusu temele,reiks perskaityti iki galo,nes man sushi nesigavo,nesisuka man jie nors tu ka! doh.gif prisipirkau kreveciu,lasisos...tik produktu gadinimas verysad.gif o tuos kaip be lapu suka,tai man isvis fenomenas!
Londone prisivalgiau visokiu, ten betkokioj stoty gali nusipirkti! pasirinkimas didziausias,visokiausiu! suviniota po gabaleli tik rinkis! skanumelis! noriu ir as taip moketi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2008 11 24, 01:16)
uz tai idomu ka jus pasakysit, ar visoms is karto tas sushis taip labai ir patiko??? is pirmo paragavimo???? ar iki jo "uzhaugti" reikia???

man tai is karto rolleyes.gif ir iki siol negaliu atsivalgyt ax.gif
Atsakyti
uz tai idomu ka jus pasakysit, ar visoms is karto tas sushis taip labai ir patiko??? is pirmo paragavimo???? ar iki jo "uzhaugti" reikia???

iš pirmo karto man irgi jis nepatiko...antrą kartą kai ragavau tai šiaip sau...nuo trečio karto ...egzotika.Visus ragavau tik restorane.Dabar žadu pati pasigaminti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dai'na: 24 lapkričio 2008 - 08:44
QUOTE(Dai'na @ 2008 11 24, 09:44)
iš pirmo karto man irgi jis nepatiko...antrą kartą kai ragavau tai šiaip sau...nuo trečio karto ...egzotika.Visus ragavau tik restorane.Dabar žadu pati pasigaminti mirksiukas.gif

labai tikiuosi, kad ir man taip bus rolleyes.gif
Atsakyti
Gal zinote kaip tas omletas kinietiskas kepamas,ar taip pat kaip lietuviskas g.gif
Atsakyti
Suši ištiesų su laiku turi patikti, nes pirmasis paragavimas kiek keistokas mūsų įprastiem skonio receptoriam 4u.gif
Atsakyti
o man iskart patiko smile.gif , paskui ir vyra tuo "uzkreciau". Dabar namie daznokai darom ir kitus vaisinam rolleyes.gif

tiesa pirmam kartui visdelto siulyciau paragauti profesionalu darytu susiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2008 11 24, 00:16)

Aha iškarto iki beprotybės juos įsimylėjau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2008 11 24, 20:14)
o man iskart patiko  smile.gif , paskui ir vyra tuo "uzkreciau". Dabar namie daznokai darom ir kitus vaisinam  rolleyes.gif

tiesa pirmam kartui visdelto siulyciau paragauti profesionalu darytu  susiu ax.gif

Man irgi iskart patiko drinks_cheers.gif
O dar (kai mergaiciu deka) paciai neblogai gavosi thumbup.gif , sutaupysiu ir kitiems pasigirti galesiu rolleyes.gif
As aplamai egzotinio maisto megeja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(reduxe @ 2008 11 24, 01:35)
tik dabar pamaciau jusu temele,reiks perskaityti iki galo,nes man sushi nesigavo,nesisuka man jie nors tu ka! doh.gif  prisipirkau kreveciu,lasisos...tik produktu gadinimas verysad.gif  o tuos kaip be lapu suka,tai man isvis fenomenas!
Londone prisivalgiau visokiu, ten betkokioj stoty gali nusipirkti! pasirinkimas didziausias,visokiausiu! suviniota po gabaleli tik rinkis! skanumelis! noriu ir as taip moketi ax.gif

as jau ilgai gaminu sushi namie, jau 2 knygas perskaiciau ir internete prisiskaiciau bet niekada nesigauna taip gerai kaip tikrasis.. ir nesigaus.. verysad.gif nes kiek visur ragavau tai tik patiems japonams korejieciams, ir beje kinieciams gaunasi.. nes svarbiausia ryziai, o juos pagaminti tikrai sunku, dar reikia specialios rusies.. tikru sushiuku ryziai net skanesni uz pacia zuvi! nors ir namie skanu gaminti, tik kitaip skanu thumbup.gif

o del susukimo tai lengva reikia paprasciausiai labai pasistengti ir pati pirma uzlenkima gerai uzfiksuot.. ir aisku dar reikia kilimelio to specialaus. Dar yra internete daug video reikia ten pasiziuret kaip susuka..
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2008 11 24, 11:51)
Gal zinote kaip tas omletas kinietiskas kepamas,ar taip pat kaip lietuviskas  g.gif

gal greiciau japoniskas, ne kinietiskas biggrin.gif

Japoniškas omletas

3 kiaušiniai, druskos ir cukraus sirupas.

Kiaušiniai lengvai suplakami, pilamas sirupas ir visa tai plonu sluoksniu liejama į keptuvę. Susukamas cilindras, po to vėl liejama į keptuvę ir sukama toliau. Iškepus, kilimėlio pagalba formuojamas stačiakampis omletas. Jis atvėsinamas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(hildra @ 2008 11 24, 20:26)
as jau ilgai gaminu sushi namie, jau 2 knygas perskaiciau ir internete prisiskaiciau bet niekada nesigauna taip gerai kaip tikrasis.. ir nesigaus.. verysad.gif  nes kiek visur ragavau tai tik patiems japonams korejieciams, ir beje kinieciams gaunasi.. nes svarbiausia ryziai, o juos pagaminti tikrai sunku, dar reikia specialios rusies.. tikru sushiuku ryziai net skanesni uz pacia zuvi! nors ir namie skanu gaminti, tik kitaip skanu thumbup.gif

o del susukimo tai lengva reikia paprasciausiai labai pasistengti ir pati pirma uzlenkima gerai uzfiksuot.. ir aisku dar reikia kilimelio to specialaus. Dar yra internete daug video reikia ten pasiziuret kaip susuka..

tai aisku,o as gi gudrute galvojau nusipirksiu tu lapu,kilimeli issivirsiu ryzius ir jau sushis fool.gif teks rimciau mokintis ax.gif nes man tai labai skanu!
Atsakyti