Įkraunama...
Įkraunama...

Sushi

Sveikos 4u.gif

Na ir aš šiandien pagaminau sušiukų, tai kaip pirmam kartui, manau, neblogai. Aišku, iki tobulybės dar labai toli ax.gif blush2.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
oj kiek aš čia prisiskaičiau doh.gif visą temą mažiausiai du karus unsure.gif rytoj gaminsiu sushi thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O cia mano rolleyes.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mumuke @ 2008 10 19, 18:24)
Sveikos  4u.gif

Na ir aš šiandien pagaminau sušiukų, tai kaip pirmam kartui, manau, neblogai. Aišku, iki tobulybės dar labai toli  ax.gif  blush2.gif

user posted imageuser posted image

mmm...kaip skaniai atrodo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dai'na: 18 lapkričio 2008 - 22:28
QUOTE(Pro100Marija @ 2008 11 15, 22:34)
O cia mano   rolleyes.gif 
user posted image
user posted image

ziuriu ir seile varvinu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dai'na: 18 lapkričio 2008 - 22:30
4u.gif
Papildyta:
4u.gif
Atsakyti
o kaip apsukti tuo dumblu plona juo9stele kaip kai kurie susiukai??? g.gif
Atsakyti
Merginos, turiu jums klausima "uz milijona": blush2.gif
Kaip ten viskas su tuo sushi ???? g.gif jum is karto vos paragavus patiko? g.gif as siandien pirma syki valgiau blush2.gif iki siol "neatsipaipalioju" : nu didesnio brudo sunku isivaizduot verysad.gif bet cia tik mano neislavintas skonis kaltas unsure.gif ypac tas dumbliu (?) apvalkalas i kuri tas sushis isuktas blink.gif . cia gal kaip ir su pelesiniu suriu? iprast reikia?? man tie sushi taip graziai, taip skaniai, taip viliojanciai atrodo o valdant lyg muilo gabalas butu.... net nezinau.... gal kokie ne tokie tie sushiai pasitaike.... g.gif
dabar neapsisprendziu ar eit dar syki ju uzragaut ar deti kryziuka ties shituo patiekalu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2008 11 23, 23:42)
  o valdant lyg muilo gabalas butu....

lotuliukas.gif
O kur tu valgei? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diancikas @ 2008 11 23, 23:57)
lotuliukas.gif
O kur tu valgei?  lotuliukas.gif

blush2.gif
pas draugus sveciuose buvom ax.gif
na sheimininke jau ne pirma syki juos dare, net lazdelemis ishmokino naudotis thumbup.gif o mes su MB per jega po pora sushiuku susistumem..... blush2.gif
taip norisi tiket, kad siaip tai jie labai skanus, tik shitie nepatiko.... blush2.gif g.gif
mastom su savishkiu plana uzheit i Akropolio restorana ir jei duos tai puse porcijos ant dvieju pabandyt dar -kad galutinai isitikint g.gif blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2008 11 24, 00:37)
blush2.gif
pas draugus sveciuose buvom ax.gif 
na sheimininke jau ne pirma syki juos dare, net lazdelemis ishmokino naudotis thumbup.gif  o mes su MB per jega po pora sushiuku susistumem.....  blush2.gif
taip norisi tiket, kad siaip tai jie labai skanus, tik shitie nepatiko.... blush2.gif  g.gif
mastom su savishkiu plana uzheit i Akropolio restorana ir jei duos tai puse porcijos ant dvieju pabandyt dar -kad galutinai isitikint  g.gif  blush2.gif  doh.gif

As irgi sveciams si savaitgali gaminau nezinodama ar jiems patiks - bet patiko thumbup.gif Antra karta gyvenime dariau, bet man asmeniskai ziauriai skanu (naudojausi sio forumo patarimais wub.gif ). Bet be marinuoto imbiero ir vasabi krienu - nebutu tos ypatingos egzotikos
Atsakyti
QUOTE(Diancikas @ 2008 11 24, 00:57)
As irgi sveciams si savaitgali gaminau nezinodama ar jiems patiks - bet patiko  thumbup.gif  Antra karta gyvenime dariau, bet man asmeniskai ziauriai skanu (naudojausi sio forumo patarimais  wub.gif ).  Bet be marinuoto imbiero ir vasabi krienu - nebutu tos ypatingos egzotikos

buvo ir marinuoto imbiero ir vasabi krienu ax.gif ir sojos padazho....
na,... nepatiko... kaip pominkstis muilas kurio astruma gali reguliuoti blush2.gif
uz tai ir galvoju, gal cia kaip su pelesiniu suriu.... pradzioj nepatiko, o dabar kad tik jo butu ax.gif
uz tai idomu ka jus pasakysit, ar visoms is karto tas sushis taip labai ir patiko??? is pirmo paragavimo???? ar iki jo "uzhaugti" reikia???
Atsakyti