Sveikos
Na ir aš šiandien pagaminau sušiukų, tai kaip pirmam kartui, manau, neblogai. Aišku, iki tobulybės dar labai toli
oj kiek aš čia prisiskaičiau visą temą mažiausiai du karus rytoj gaminsiu sushi
Papildyta:
o kaip apsukti tuo dumblu plona juo9stele kaip kai kurie susiukai???
Merginos, turiu jums klausima "uz milijona":
Kaip ten viskas su tuo sushi ???? jum is karto vos paragavus patiko? as siandien pirma syki valgiau iki siol "neatsipaipalioju" : nu didesnio brudo sunku isivaizduot bet cia tik mano neislavintas skonis kaltas ypac tas dumbliu (?) apvalkalas i kuri tas sushis isuktas . cia gal kaip ir su pelesiniu suriu? iprast reikia?? man tie sushi taip graziai, taip skaniai, taip viliojanciai atrodo o valdant lyg muilo gabalas butu.... net nezinau.... gal kokie ne tokie tie sushiai pasitaike....
dabar neapsisprendziu ar eit dar syki ju uzragaut ar deti kryziuka ties shituo patiekalu
Kaip ten viskas su tuo sushi ???? jum is karto vos paragavus patiko? as siandien pirma syki valgiau iki siol "neatsipaipalioju" : nu didesnio brudo sunku isivaizduot bet cia tik mano neislavintas skonis kaltas ypac tas dumbliu (?) apvalkalas i kuri tas sushis isuktas . cia gal kaip ir su pelesiniu suriu? iprast reikia?? man tie sushi taip graziai, taip skaniai, taip viliojanciai atrodo o valdant lyg muilo gabalas butu.... net nezinau.... gal kokie ne tokie tie sushiai pasitaike....
dabar neapsisprendziu ar eit dar syki ju uzragaut ar deti kryziuka ties shituo patiekalu
QUOTE(dooovile @ 2008 11 23, 23:42)
o valdant lyg muilo gabalas butu....
O kur tu valgei?
QUOTE(Diancikas @ 2008 11 23, 23:57)
pas draugus sveciuose buvom
na sheimininke jau ne pirma syki juos dare, net lazdelemis ishmokino naudotis o mes su MB per jega po pora sushiuku susistumem.....
taip norisi tiket, kad siaip tai jie labai skanus, tik shitie nepatiko....
mastom su savishkiu plana uzheit i Akropolio restorana ir jei duos tai puse porcijos ant dvieju pabandyt dar -kad galutinai isitikint
QUOTE(dooovile @ 2008 11 24, 00:37)
pas draugus sveciuose buvom
na sheimininke jau ne pirma syki juos dare, net lazdelemis ishmokino naudotis o mes su MB per jega po pora sushiuku susistumem.....
taip norisi tiket, kad siaip tai jie labai skanus, tik shitie nepatiko....
mastom su savishkiu plana uzheit i Akropolio restorana ir jei duos tai puse porcijos ant dvieju pabandyt dar -kad galutinai isitikint
As irgi sveciams si savaitgali gaminau nezinodama ar jiems patiks - bet patiko Antra karta gyvenime dariau, bet man asmeniskai ziauriai skanu (naudojausi sio forumo patarimais ). Bet be marinuoto imbiero ir vasabi krienu - nebutu tos ypatingos egzotikos
QUOTE(Diancikas @ 2008 11 24, 00:57)
As irgi sveciams si savaitgali gaminau nezinodama ar jiems patiks - bet patiko Antra karta gyvenime dariau, bet man asmeniskai ziauriai skanu (naudojausi sio forumo patarimais ). Bet be marinuoto imbiero ir vasabi krienu - nebutu tos ypatingos egzotikos
buvo ir marinuoto imbiero ir vasabi krienu ir sojos padazho....
na,... nepatiko... kaip pominkstis muilas kurio astruma gali reguliuoti
uz tai ir galvoju, gal cia kaip su pelesiniu suriu.... pradzioj nepatiko, o dabar kad tik jo butu
uz tai idomu ka jus pasakysit, ar visoms is karto tas sushis taip labai ir patiko??? is pirmo paragavimo???? ar iki jo "uzhaugti" reikia???