Įkraunama...
Įkraunama...

Sushi

Dariau ir aš vakar sushi... Ką galiu pasakyti - bandymas vykęs... nors man niekas neatkartos Miyako restoranėlio...

Įdarų variacijos iš šių dalykėlių - agurkas, lašiša, krabų lazdelės, avokadas, lašišų ikrai, jūros zuikių ikrai - tiek juodi , tiek raudoni (juos naudojau vietoj skrauidančios žuvies ikriukų - jais būna aplipdyti sushiai restorane), sezamas. Taip pat, dėjau šiek tiek Helmans majonezo.

mirksiukas.gif

Atsakyti
4u.gif
Mes seimoje irgi labai megstam suši. Gaminu pati. Pirma karta paragavom restorane, labai patiko vaikui. Pakui nusprendem maximoj nusipirkt. Tai ka as zinau, kvapelis buvo ne koks. Pakui pati nusipirkau visus produktus - visai gerai pavyko is pirmo karto. Darau ivairius, labai tvarkingi ir grazus, kaip priklauso. Sveciai net nepatikejo, kad pati dariau.

O del laikymo saldytuve..... Praeita savaite turejome vaziuoti is ryto i soda pas vaika, nusprendem jam suši padaryti, nes megsta labai. Tai padariau is vakaro, suvinojau rolus i maistine folija ir i saldytuva. Tai jokio kvapelio, o pats lapas tai net skanesnis buvo ir ryziai taip pat, nes idaras dave savo sultys. thumbup.gif Nesakau, kad geriau gaminti is vakaro, bet jei tinkamai laikyti - nieko neatsitiks
Atsakyti
Na, o mano pirmasis blynas buvo netgi labai vykes thumbup.gif
Ryzius ruosiau pagal sita filmuka, idara- pasiskaiciau cia

o sojos padaza sushiui, pasiskaiciusi cia, visgi truputi atskiedziau vandeniu.

svarbiausia, manau, tinkamai paruosti ryzius, o jau paskui netgi labai idomu improvizuoti su visokiais idarais smile.gif
Atsakyti
Visos temos neperskaičiau, bet dariau ryžius tiksliai pagal rekomendacijas, viskas labai gerai gavosi, negaliu patikėt, jog man pavyko, juk esu gana prasta šeimininkė thumbup.gif
Atsakyti
Fantastiškos nuotraukos, jau užsimaniau sušių essen.gif
Atsakyti
As bandysiu sivakar daryt g.gif Youtube.com ivedziau sushi ir ismete daug filmuku, kaip daryt thumbup.gif
Atsakyti
Pabandziau smile.gif Gardu smile.gif I dumbliu ta lapa pridejau paprastai virtu ryziu, apslaksciau soja su vasabi, idejau - agurka, avokada ir savo sudyta lasisa, ir suvyniojau thumbup.gif Nerealiai skanu, taip pat, kaip kabake. Dabar tik namie darysiu mirksiukas.gif Dar skanu su pelesiniu suriu
Atsakyti
su pelesiniu suriu? unsure.gif kazkas negirdeto.
papasakokit placiau, ka dar prie jo dedat ir kt. ax.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Šiandien pirmą kartą dariau ax.gif ,su lašiša ir agurku essen.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(xantia @ 2008 09 16, 15:47)
Sveikutės,

Šiandien pirmą kartą dariau ax.gif ,su lašiša ir agurku essen.gif

user posted image
user posted image

gražūs sušiukai, net aš užsimaniau, niam niam
Atsakyti
sveikos merginos... vis noriu pabandyti ta suši pagaminti.. maciau tuos produktu specialiai tam skirtus... tik parasykit ka jus maisot su ta zuvim, ta parsme,ka pvz dedat prie lasisos.. ar ka pire kreveciu...
Atsakyti
QUOTE(Myja @ 2008 10 06, 15:42)
sveikos merginos... vis noriu pabandyti ta suši pagaminti.. maciau tuos produktu specialiai tam skirtus... tik parasykit ka jus maisot su ta zuvim, ta parsme,ka pvz dedat prie lasisos.. ar ka pire kreveciu...

Galima maišyti labai įvariai ir galima dėti viską atskirai, lašiša, agurkas, krabų lazdelė, morka (čia mano einamiausi).

čia va gal paveiksliuke kažkiek matysis kaip iš ko daromi.

user posted image
Atsakyti