QUOTE(Lekker Kontje @ 2008 05 07, 20:17)
nors pasakykit man kokia kaina daugmaz gaunsi japoniskos vakarienes?
sušis pakankamai sotus maistas, tai daug jo nesuvalgysi - max po 2 nesupjaustytus ritinius

Tam reikėtų maždaug 250g ryžių (vakar pirkau spec.ryžius sušiui, kaina 5lt, iš viso ten 400gr, reikėjo šiek tiek daugiau nei pusės); nors šiaip gaunasi ir su paprastais ryžiais, svarbiausiai teisingai išvirti
10 lakštų kainuoja berods 10lt
ryžių actas - 5-6Lt atrodo, nors aš asmeniškai baigiu įsitikinti, kad man jo nereikia, nes priduoda ryžiam rūgštumą, kas man gadina skonį
soja - nuo 2lt iki ....
vasabi tūtelė (man asmeniškai laaabai skanu, ir užtenka matyt 100 kartų) - gal 6Lt

(seniai pirkau)
įdaras:
žalia ar sūdyta lašiša (geriausiai užsisūdyti patiems, pigiau ir skaniau), agurkas, avokadas, aš labai mėgstu su krabų mėsa, krevetės ir t.t.
kilimėlis vyniojimui - nuo 2lt
Na šiaip nesigauna labai brangiai, juolab, kad kai kuriuos produktus išnaudoji ne per vieną kartą
Papildyta:
QUOTE(ramuniukas2007 @ 2008 03 20, 17:29)
Nenoriu pasilikt visko paskutinei minutei, o jei neiseis ...... todel ir noriu pabandyti is vakaro ir jei viskas ok, tada i saldytuva nakciai, o rytui ant stalo ..... tik man ir rupejo, ar tas lapas nepraras skonio?
nepatarčiau laikyti suši šaldytuve, jis praras visą skonį ir gali gautis kažkas panašaus į made in maxima
taip kad tenka jį gaminti prieš pat ateinant svečiam, arba jau svečiam atėjus