Sušius gaminu namuose. Na gal pirkmas blynas kaip ir visados ne koks gavosi bet suvalgyta buvo O vat antras, trečias ir kt. tai super gavosi atitaikiau skonius. Man skaniausia su lašiša ir krevetėmis bei avokadu.
QUOTE(Berazume @ 2008 05 07, 17:14)
as cia gal ne i tema... bet ar ne pigiau kokiems 5-7 asmenims nusipirkt maximoj (kg-19,99Lt)?
Kiek apytiksliai yra normali porcija sushiu vnt vienam zmogui?
teiraujuos ar verta prasidet su jais.... juk visokiu rusiu pripirkti reikia dauuug skirtingu produktu
Kiek apytiksliai yra normali porcija sushiu vnt vienam zmogui?
teiraujuos ar verta prasidet su jais.... juk visokiu rusiu pripirkti reikia dauuug skirtingu produktu
atsargiai su tuo pirkimu, mano draugas du syk pirko sushi maximoj akropolyje, tai viena syk buvo ryziai nesukramtomi, o antra syk tai siaubas siaubas koks kvapas buvo. jau geriau tada patiems darytis.
nors pasakykit man kokia kaina daugmaz gaunsi japoniskos vakarienes?
QUOTE(Berazume @ 2008 05 07, 16:14)
as cia gal ne i tema... bet ar ne pigiau kokiems 5-7 asmenims nusipirkt maximoj (kg-19,99Lt)?
Kiek apytiksliai yra normali porcija sushiu vnt vienam zmogui?
teiraujuos ar verta prasidet su jais.... juk visokiu rusiu pripirkti reikia dauuug skirtingu produktu
Kiek apytiksliai yra normali porcija sushiu vnt vienam zmogui?
teiraujuos ar verta prasidet su jais.... juk visokiu rusiu pripirkti reikia dauuug skirtingu produktu
oi tik ne maximoj, vymtelėjau į burną įsidėjus
as tai iki parduotuveje susipirkau visko ko reikia susi gamybai ir valgymui,ir kai dariau pirma karta visai neblogai gavosi,su lasisa skaniausia bet daznai negaliu ju valgyti,karta per menesi ar net per du...
o tai kur tada labai skanu Pati darausi ne i lapa suviniojus, bet tiesiog ryzius i mazus gumuliukus, atskirai zuvytes, avokadu, citrinos papjaustytos ir pan. ir skanu ir lapu susipirkt nereikia... siek tiek pigiau..
man skaniausias sushi tai kur prie vaiku pasaulio..prie pat Pomodoro esanciam restoranelyje... daugiau skaniu neteko ragaut..
man skaniausias sushi tai kur prie vaiku pasaulio..prie pat Pomodoro esanciam restoranelyje... daugiau skaniu neteko ragaut..
Sveikos,
va as irgi pagaliau suradau laiko pasigaminti taip mano megstamus sushi
tai sakyciau, kad man viskas pakankamai paprastai gavosi.
dariau su agurku, avokadu, sezamu ir dar saulegrazu ir ankaredzio riesutu pasmulkinau ir pribarsciau.
aisku, nepirkau wasabi, nes naminiai krienai man atrodo geriau, negu kazkokia mase is tuteles[kas yra visai ne sviezia]
pirmaji karta nusipirkau specialiu ryziu sushiui is parduotuvese esancio egzotisku maisto produktu skyriaus, o antraji karta, jau pirkau pigesnius ryzius, kurie irgi skirti sushiui, bet ju kilmes salis Ispanija, tai galiu pasakyti, kad didelio skirtumo nera. O kai dar pasigamini uzpila is ryziu acto, kuris suteikia man labai patinkanti saldziaruksti skoni m-m-m-m-m... tai labai gerai gaunasi.
o skonis sakyciau yra be galo artimas tam, ka valgiau restorane, todel esu patenkinta...savimi
dabar bent karta per menesi reikes pasigaminti
tai va,
paziurekite:
1asis bandymas
ir 2asis bandymas:
va as irgi pagaliau suradau laiko pasigaminti taip mano megstamus sushi
tai sakyciau, kad man viskas pakankamai paprastai gavosi.
dariau su agurku, avokadu, sezamu ir dar saulegrazu ir ankaredzio riesutu pasmulkinau ir pribarsciau.
aisku, nepirkau wasabi, nes naminiai krienai man atrodo geriau, negu kazkokia mase is tuteles[kas yra visai ne sviezia]
pirmaji karta nusipirkau specialiu ryziu sushiui is parduotuvese esancio egzotisku maisto produktu skyriaus, o antraji karta, jau pirkau pigesnius ryzius, kurie irgi skirti sushiui, bet ju kilmes salis Ispanija, tai galiu pasakyti, kad didelio skirtumo nera. O kai dar pasigamini uzpila is ryziu acto, kuris suteikia man labai patinkanti saldziaruksti skoni m-m-m-m-m... tai labai gerai gaunasi.
o skonis sakyciau yra be galo artimas tam, ka valgiau restorane, todel esu patenkinta...savimi
dabar bent karta per menesi reikes pasigaminti
tai va,
paziurekite:
1asis bandymas
ir 2asis bandymas:
Lijana8, niam niam, kaip skaniai atrodo nors man noretusi raudonumo dar (r.ikru arba lasisos)
Nemanau kad paprasti krienai gali atstoti japoniskus,ju skoniai labai skiriasi
Sveikutes,
As ir gaminu susi namie pirmas kartas visai neblogai isejo,tik su ikrais nekazi kas gavosi tai daugiau ir nedariau tokiu.
Man labiausiai patinka "susi" su krevetemis ir su rukyta skumbre su omletu
O kokius jus idarus darot?
As ir gaminu susi namie pirmas kartas visai neblogai isejo,tik su ikrais nekazi kas gavosi tai daugiau ir nedariau tokiu.
Man labiausiai patinka "susi" su krevetemis ir su rukyta skumbre su omletu
O kokius jus idarus darot?
QUOTE(Lekker Kontje @ 2008 05 07, 20:17)
nors pasakykit man kokia kaina daugmaz gaunsi japoniskos vakarienes?
sušis pakankamai sotus maistas, tai daug jo nesuvalgysi - max po 2 nesupjaustytus ritinius Tam reikėtų maždaug 250g ryžių (vakar pirkau spec.ryžius sušiui, kaina 5lt, iš viso ten 400gr, reikėjo šiek tiek daugiau nei pusės); nors šiaip gaunasi ir su paprastais ryžiais, svarbiausiai teisingai išvirti
10 lakštų kainuoja berods 10lt
ryžių actas - 5-6Lt atrodo, nors aš asmeniškai baigiu įsitikinti, kad man jo nereikia, nes priduoda ryžiam rūgštumą, kas man gadina skonį
soja - nuo 2lt iki ....
vasabi tūtelė (man asmeniškai laaabai skanu, ir užtenka matyt 100 kartų) - gal 6Lt (seniai pirkau)
įdaras:
žalia ar sūdyta lašiša (geriausiai užsisūdyti patiems, pigiau ir skaniau), agurkas, avokadas, aš labai mėgstu su krabų mėsa, krevetės ir t.t.
kilimėlis vyniojimui - nuo 2lt
Na šiaip nesigauna labai brangiai, juolab, kad kai kuriuos produktus išnaudoji ne per vieną kartą
Papildyta:
QUOTE(ramuniukas2007 @ 2008 03 20, 17:29)
Nenoriu pasilikt visko paskutinei minutei, o jei neiseis ...... todel ir noriu pabandyti is vakaro ir jei viskas ok, tada i saldytuva nakciai, o rytui ant stalo ..... tik man ir rupejo, ar tas lapas nepraras skonio?
nepatarčiau laikyti suši šaldytuve, jis praras visą skonį ir gali gautis kažkas panašaus į made in maxima
taip kad tenka jį gaminti prieš pat ateinant svečiam, arba jau svečiam atėjus
QUOTE(convict @ 2008 05 07, 22:29)
jeigu nori zmogui iskiepyt neapykanta japoniskai virtuvei rinkis maxima slykstyne,merginos,nepirkit ten sushiu!! tas pats beje pasakytina ir apie restorana akropoly,nepamenu pavadinimo,bet vienintelis ten toks prie ledo arenos
QUOTE(pokahonta @ 2008 06 04, 15:33)
jeigu nori zmogui iskiepyt neapykanta japoniskai virtuvei rinkis maxima slykstyne,merginos,nepirkit ten sushiu!! tas pats beje pasakytina ir apie restorana akropoly,nepamenu pavadinimo,bet vienintelis ten toks prie ledo arenos
Vilniaus Akropolyje sušių valgyti neteko, bet Kauno, GamBei - vienas iš nerealiausių sušių ir kt. japoniško maisto restoranų Ir kainos visai padorios