Įkraunama...
Įkraunama...

Sushi

Sušius gaminu namuose. Na gal pirkmas blynas kaip ir visados ne koks gavosi bet suvalgyta buvo tongue.gif O vat antras, trečias ir kt. tai super gavosi thumbup.gif atitaikiau skonius. Man skaniausia su lašiša ir krevetėmis bei avokadu.
Atsakyti
QUOTE(Berazume @ 2008 05 07, 17:14)
as cia gal ne i tema... bet ar ne pigiau kokiems 5-7 asmenims nusipirkt maximoj (kg-19,99Lt)?
Kiek apytiksliai yra normali porcija sushiu vnt vienam zmogui?

teiraujuos ar verta prasidet su jais.... juk visokiu rusiu pripirkti reikia dauuug skirtingu produktu  blink.gif


atsargiai su tuo pirkimu, mano draugas du syk pirko sushi maximoj akropolyje, tai viena syk buvo ryziai nesukramtomi, o antra syk tai siaubas siaubas koks kvapas buvo. jau geriau tada patiems darytis.
nors pasakykit man kokia kaina daugmaz gaunsi japoniskos vakarienes?
Atsakyti
QUOTE(Berazume @ 2008 05 07, 16:14)
as cia gal ne i tema... bet ar ne pigiau kokiems 5-7 asmenims nusipirkt maximoj (kg-19,99Lt)?
Kiek apytiksliai yra normali porcija sushiu vnt vienam zmogui?

teiraujuos ar verta prasidet su jais.... juk visokiu rusiu pripirkti reikia dauuug skirtingu produktu  blink.gif


oi tik ne maximoj, vymtelėjau į burną įsidėjus wacko.gif
Atsakyti
as tai iki parduotuveje susipirkau visko ko reikia susi gamybai ir valgymui,ir kai dariau pirma karta visai neblogai gavosi,su lasisa skaniausia thumbup.gif bet daznai negaliu ju valgyti,karta per menesi ar net per du...
Atsakyti
o tai kur tada labai skanu doh.gif Pati darausi ne i lapa suviniojus, bet tiesiog ryzius i mazus gumuliukus, atskirai zuvytes, avokadu, citrinos papjaustytos ir pan. ir skanu ir lapu susipirkt nereikia... siek tiek pigiau.. ax.gif
man skaniausias sushi tai kur prie vaiku pasaulio..prie pat Pomodoro esanciam restoranelyje... blush2.gif daugiau skaniu neteko ragaut.. unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,
va as irgi pagaliau suradau laiko pasigaminti taip mano megstamus sushi smile.gif
tai sakyciau, kad man viskas pakankamai paprastai gavosi.
dariau su agurku, avokadu, sezamu ir dar saulegrazu ir ankaredzio riesutu pasmulkinau ir pribarsciau.
aisku, nepirkau wasabi, nes naminiai krienai man atrodo geriau, negu kazkokia mase is tuteles[kas yra visai ne sviezia]
pirmaji karta nusipirkau specialiu ryziu sushiui is parduotuvese esancio egzotisku maisto produktu skyriaus, o antraji karta, jau pirkau pigesnius ryzius, kurie irgi skirti sushiui, bet ju kilmes salis Ispanija, tai galiu pasakyti, kad didelio skirtumo nera. O kai dar pasigamini uzpila is ryziu acto, kuris suteikia man labai patinkanti saldziaruksti skoni m-m-m-m-m... tai labai gerai gaunasi. ax.gif
o skonis sakyciau yra be galo artimas tam, ka valgiau restorane, todel esu patenkinta...savimi blush2.gif
dabar bent karta per menesi reikes pasigaminti

tai va,
paziurekite:
1asis bandymas
user posted image


ir 2asis bandymas:
user posted image
Atsakyti
Lijana8, niam niam, kaip skaniai atrodo ax.gif nors man noretusi raudonumo dar (r.ikru arba lasisos) ax.gif
Atsakyti
Nemanau kad paprasti krienai gali atstoti japoniskus,ju skoniai labai skiriasi g.gif
Atsakyti
Sveikutes,
As ir gaminu susi namie ax.gif pirmas kartas visai neblogai isejo,tik su ikrais nekazi kas gavosi doh.gif tai daugiau ir nedariau tokiu.
Man labiausiai patinka "susi" su krevetemis ir su rukyta skumbre su omletu blush2.gif
O kokius jus idarus darot?
Atsakyti
QUOTE(Lekker Kontje @ 2008 05 07, 20:17)
nors pasakykit man kokia kaina daugmaz gaunsi japoniskos vakarienes?


sušis pakankamai sotus maistas, tai daug jo nesuvalgysi - max po 2 nesupjaustytus ritinius g.gif Tam reikėtų maždaug 250g ryžių (vakar pirkau spec.ryžius sušiui, kaina 5lt, iš viso ten 400gr, reikėjo šiek tiek daugiau nei pusės); nors šiaip gaunasi ir su paprastais ryžiais, svarbiausiai teisingai išvirti ax.gif
10 lakštų kainuoja berods 10lt g.gif
ryžių actas - 5-6Lt atrodo, nors aš asmeniškai baigiu įsitikinti, kad man jo nereikia, nes priduoda ryžiam rūgštumą, kas man gadina skonį unsure.gif
soja - nuo 2lt iki ....
vasabi tūtelė (man asmeniškai laaabai skanu, ir užtenka matyt 100 kartų) - gal 6Lt g.gif (seniai pirkau)
įdaras:
žalia ar sūdyta lašiša (geriausiai užsisūdyti patiems, pigiau ir skaniau), agurkas, avokadas, aš labai mėgstu su krabų mėsa, krevetės ir t.t.
kilimėlis vyniojimui - nuo 2lt
Na šiaip nesigauna labai brangiai, juolab, kad kai kuriuos produktus išnaudoji ne per vieną kartą 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ramuniukas2007 @ 2008 03 20, 17:29)
Nenoriu pasilikt visko paskutinei minutei, o jei neiseis ...... todel ir noriu pabandyti is vakaro ir jei viskas ok, tada i saldytuva nakciai, o rytui ant stalo ..... tik man ir rupejo, ar tas lapas nepraras skonio?


nepatarčiau laikyti suši šaldytuve, jis praras visą skonį ir gali gautis kažkas panašaus į made in maxima doh.gif
taip kad tenka jį gaminti prieš pat ateinant svečiam, arba jau svečiam atėjus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2008 05 07, 22:29)
oi tik ne maximoj, vymtelėjau į burną įsidėjus wacko.gif


jeigu nori zmogui iskiepyt neapykanta japoniskai virtuvei rinkis maxima thumbup.gif slykstyne,merginos,nepirkit ten sushiu!! fear.gif tas pats beje pasakytina ir apie restorana akropoly,nepamenu pavadinimo,bet vienintelis ten toks prie ledo arenos g.gif
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2008 06 04, 15:33)
jeigu nori zmogui iskiepyt neapykanta japoniskai virtuvei rinkis maxima  thumbup.gif  slykstyne,merginos,nepirkit ten sushiu!!  fear.gif tas pats beje pasakytina ir apie restorana akropoly,nepamenu pavadinimo,bet vienintelis ten toks prie ledo arenos  g.gif


Vilniaus Akropolyje sušių valgyti neteko, bet Kauno, GamBei - vienas iš nerealiausių sušių ir kt. japoniško maisto restoranų thumbup.gif Ir kainos visai padorios ax.gif
Atsakyti