QUOTE(Saulutė @ 2008 01 01, 23:09)
patarkit del tu wasabi krienu
nusipirkau miltelius bet nieko gero man ten is ju pasidaryt neisejo. Ant dezutes parasyta maisyti 2,5 g. su puse sauksto silto vandens, bet neturiu kur pasvert tai is akies maisiau ir nieko nesigavo (kazkoks skystimukas)
papasakokit kaip jus darot, nesveriat gi tu miltuku
Rytoj kaip tik planuojam vel daryt sushi tai labai praverstu patarimai
QUOTE(Saulutė @ 2008 01 02, 20:14)
na paziuresiu tada ryt Maximoj wasabi krienu.
bet ka su tais miltukais daryt? Jei kas turit patarkit

negi veltui juos pirkau
Labai geri tie wasabi miltukai

(man asmeniškai, net nėr ką lyginti su pasta). Tiesiog neatskiek tiek daug.
Aš darau taip: 1,5 a.š. wasabi miltelių užpylinėju virintu šiltu vandeniu. Pilu lėtai + maišau visą laiką. Konsistencija turi gautis tokia, kaip, pvz. minkomos tešlos - tuomet galima puikiausiai susukti wasabi krienų rutuliuką

.
Dar darausi tokį užpilą ant sushi ryžių: 0,5 a.š. wasabi miltukų, 0,5 v.š. Hellman's majonezo ir šilto virinto vandens. Miltelius sumaišyti su majonezu, įpilti vandenuko. Gaunasi toks
a la padažiukas, kurį aš tepu ant ryžių, toje vietoje, kur dėsis įdaras. (čia apie maki sushi). Šitos gudrybės pamokė vienas japonas, ir pabrėžė, jog iš Lt parduodamų majonezų labiausiai tinkamas Hellman's Real.