Įkraunama...
Įkraunama...

Sushi

Laba diena, norejau paklausti kaip ruosiant susi paskaninti ryzius? As maisiau 2 arbat. saukstelius acto (beje baltojo vyno, nes kitokio neturejau) su 2 arbat. saukst. cukraus, tai man saldus gavosi tie ryziai. Ir soju padazas mano neskanus kazkoks (Gan Bei restorane zymiai skanesnis). Bet siaip sushi neblogi gavosi smile.gif
Atsakyti
Tai gi tokios pačios sojos kaip gan bejuj galimą nusipirkt maximose visose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Migliuka @ 2008 02 12, 21:00)
Laba diena, norejau paklausti kaip ruosiant susi paskaninti ryzius? As maisiau 2 arbat. saukstelius acto (beje baltojo vyno, nes kitokio neturejau) su 2 arbat. saukst. cukraus, tai man saldus gavosi tie ryziai. Ir soju padazas mano neskanus kazkoks (Gan Bei restorane zymiai skanesnis). Bet siaip sushi neblogi gavosi  smile.gif

Ryžius laistau specialiu actu, o sojų padažai išties nelabai skanūs, tai aš jį maišau su raudonu vynu. Valgom mirkydami ir tame mišinyje, ir wasabyje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Migliuka @ 2008 02 12, 22:00)
Laba diena, norejau paklausti kaip ruosiant susi paskaninti ryzius? As maisiau 2 arbat. saukstelius acto (beje baltojo vyno, nes kitokio neturejau) su 2 arbat. saukst. cukraus, tai man saldus gavosi tie ryziai. Ir soju padazas mano neskanus kazkoks (Gan Bei restorane zymiai skanesnis). Bet siaip sushi neblogi gavosi  smile.gif

dar druskos reikia, as dedu mazdaug tokiom proporcijom - 1st ryziu, 1.5-2 v.s. acto, naudoju ryziu.. 1v.s. cukraus ir 1a.s. druskos.. gaunasi vos vos salsteleje smile.gif bett kai susivinioja i rolikus jokio saldumo neblieka wink.gif
Atsakyti
Labai aciu uz atsakymus smile.gif
O siju padazu tikrai daug, bet kiek skirtingu rusiu esu pirkusi, nei vienas nebuvo toks skanus kaip Gan Bei (ten jis svelnesnis, galbut irgi sumaisytas su kuo nors) g.gif
O maisyti su vynu nebloga ideja, reikes pabandyti thumbup.gif
Atsakyti
Mergos gi sakau kiekvienoj maximoj yra tokio pačio, iš ten pat ir gabejus perka, ir nieko ten nemaišo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2008 02 12, 16:30)
Buvau nusipirkus aš kažkada maximiniu suši, sumokėjau už 12 gal tik porą litų, bet jau sknois, oi ne duok tu dieve dar kada tokių paragaut, išmečiau visus iškart doh.gif

Viskas aišku, bandysiu pati gaminti - ačiū.
Atsakyti
Gynce, aciu, nepastebejau tokio blush2.gif , vadinasi atidziau reikes paieskot smile.gif
Atsakyti
sveikutes kulinares, as ir pabandziau man asmeniskai nepatiko bet aplinkiniam tai neblogai pasirode, todel per savo gimdieni zadu padaryti tokio uzkandzio. viso susipirkau ir salia to dar ir ryziu valgomo popieriaus, labai idomu kas nors bande su juo ka nors daryti???

pasidalinkit patikrtimi jei taip...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo palade: 28 vasario 2008 - 01:10
Sushi zinoves,

pasakykite man, ar galima sushi paruosti is vakaro ...... galvoju padaryti Velykoms, bet Velyku ryta nebus laiko, tai galvoju pasiruost is vakaro ir Velyku ryta nusivesti pas tevus. Ar jis nepraras skonio?
Atsakyti
QUOTE(ramuniukas2007 @ 2008 03 20, 12:18)
Sushi zinoves,

pasakykite man, ar galima sushi paruosti is vakaro ...... galvoju padaryti Velykoms, bet Velyku ryta nebus laiko, tai galvoju pasiruost is vakaro ir Velyku ryta nusivesti pas tevus. Ar jis nepraras skonio?

ziurint su kuo tu nori daryti.. siaip as susukus rulonely (nesupjauscius) saldytuve islaikau po pora dienu, bet ziurint su kuo darai... jei pvz su tunu koncervu tai ryziai prisigeria tuno sulciu.. ne kaip atrodo ir skonis keiciasi.. jei su krablazdem, agurku, tai manau padarius is vakaro, ryte bus gardu ir grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramuniukas2007 @ 2008 03 20, 11:18)
Sushi zinoves,

pasakykite man, ar galima sushi paruosti is vakaro ...... galvoju padaryti Velykoms, bet Velyku ryta nebus laiko, tai galvoju pasiruost is vakaro ir Velyku ryta nusivesti pas tevus. Ar jis nepraras skonio?

na, šiaip susukti užtruktų gal kokias 10-15min g.gif Jeigu viską pasiruoštum iš vakaro (susipjaustytum, ryžius išvirtum ir pan.), tai ir ryte susukti galėtum 4u.gif Vis tik šviežiai suktas yra šviežiai suktas ax.gif
Atsakyti