vakar ir as pirma karta savom rankom susukau suhsi skonis pasakiskas, darbas nelabai sudetingas
vnz
QUOTE(laukine @ 2008 01 25, 10:27)
vakar ir as pirma karta savom rankom susukau suhsi skonis pasakiskas, darbas nelabai sudetingas
vnz
vnz
merginos o kaip darysit sushi su krevetem? ar dedat dar ka nors ar tik krevetes?
Aš dariau praeitą savaitgalį sušius su lašiša, krevetėmis, avokadu ir ikrais. Buvo skanu.
QUOTE(Ugnužė @ 2008 01 29, 14:05)
Aš dariau praeitą savaitgalį sušius su lašiša, krevetėmis, avokadu ir ikrais. Buvo skanu.
QUOTE(Ugnužė @ 2008 01 29, 15:05)
tai papasakok detaliau ka dedi kai darai susi su krevetem ? nes kiek matau ten ne tik krevete
Oi, prisiskaiciau dabar cia apie sushi tai net seile tysta, labai noriu - ir jau peitu metas...
Penkatdieni darau savo gimtadieni - sushi vakareli... tai prisikvieciau zmoniu apie 20, o dabar jau plaukus raunuosi, kiek reikes daug jo prigaminti
Na bet tikiuosi, kad draugai ir patys susigundys pameginti daryti, tai gal ne viena darysiu visiems
Tik dabar galvoju jokius receptelius daryti:
lasisa
lasisa + agurkas
lasisa + avokadas
krabu lazdos/mesa+agurkas
krabu lazdos/mesa+avokadas
isvirkti sushi..
o kaip tie su omletu - koki ta omleta deti? ar kas nors bandete?
Gal dar kokiu paprastu recepteliu bandet?
Kazkurios su tunu daret - ar ji sviezia, ar koki dedat?
Penkatdieni darau savo gimtadieni - sushi vakareli... tai prisikvieciau zmoniu apie 20, o dabar jau plaukus raunuosi, kiek reikes daug jo prigaminti
Na bet tikiuosi, kad draugai ir patys susigundys pameginti daryti, tai gal ne viena darysiu visiems
Tik dabar galvoju jokius receptelius daryti:
lasisa
lasisa + agurkas
lasisa + avokadas
krabu lazdos/mesa+agurkas
krabu lazdos/mesa+avokadas
isvirkti sushi..
o kaip tie su omletu - koki ta omleta deti? ar kas nors bandete?
Gal dar kokiu paprastu recepteliu bandet?
Kazkurios su tunu daret - ar ji sviezia, ar koki dedat?
QUOTE(Saulutė @ 2008 01 30, 20:16)
tai papasakok detaliau ka dedi kai darai susi su krevetem ? nes kiek matau ten ne tik krevete
Krevetes ir avokadą truputį pašlakstau citrinos ar limetos sultimis (kad nepajuoduotų avokadas ir skanesnės krevetės būtų). Ir vynioju - juosta avokado, juosta krevečių, juosta plonai pjaustytos lašišos. Susuku ir viskas.
Ar tie Maximoje parduodami sushi tik sushi vardo gadinimas ar visai normalūs? Kadangi aš sushi ragavau tik 2 kartus ir tai labai seniai, net neprisimenu ar jie man patiko, todėl pati jų gaminti neskubu, norėčiau pabandyti Maximos, bet ar jie bent kiek panašūs į tikruosius?
Buvau nusipirkus aš kažkada maximiniu suši, sumokėjau už 12 gal tik porą litų, bet jau sknois, oi ne duok tu dieve dar kada tokių paragaut, išmečiau visus iškart
Na va praejo mano vakarelis sushi - viskas buvo super !!!! ir visiai nebaisu pagaminti sushi 20 zmoniu:)
is tikruju tai net per daug visko nusipirkau - nori lapu prikau 50 vnt, tai gal net puse liko nepanaudotu.... ir jau is antro viniojimo sushiukai gavosi grazus ir apvalus - zodziu viskas labai gerai, skubu pakaroti toki vakareli dar karta
is tikruju tai net per daug visko nusipirkau - nori lapu prikau 50 vnt, tai gal net puse liko nepanaudotu.... ir jau is antro viniojimo sushiukai gavosi grazus ir apvalus - zodziu viskas labai gerai, skubu pakaroti toki vakareli dar karta
QUOTE(darnemamaoine @ 2008 02 12, 16:23)
Na va praejo mano vakarelis sushi - viskas buvo super !!!! ir visiai nebaisu pagaminti sushi 20 zmoniu:)
Tai papasakok kokius dariai? Kiek pridariai, ant tie žmonių?
Ar visiem patiko?