Įkraunama...
Įkraunama...

Sushi

QUOTE(zemaited @ 2008 01 07, 16:15)
paimk saukteli miltuku ir lasink po truputi vandens- maisyk kaip kosele dantistai maiso.Turetu gautis, jei padauginai vandens- dar dek miltuku.

bet turi gautis kazkas panasaus i krienus? unsure.gif
na kaip japonu restorane atnesa Wasabi.

nes Maximoje as paziurejau irgi labai skysti tie krienai, as tokius pacius buvau pasidarius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2008 01 08, 18:08)
bet turi gautis kazkas panasaus i krienus?  unsure.gif
na kaip japonu restorane atnesa Wasabi.

nes Maximoje as paziurejau irgi labai skysti tie krienai, as tokius pacius buvau pasidarius  biggrin.gif

hm, na nepasakyciau, kad kažką panašaus į lt krienus rastum. O šiaip tokia tiršta košytė turi būti
Atsakyti
Į mano namus atkeliavo susi. Dieviskas skonis. Ir kaip nesunku ji pasigaminti. Vyrui labai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kuuzia @ 2008 01 08, 21:51)
hm, na nepasakyciau, kad kažką panašaus į lt krienus rastum. O šiaip tokia tiršta košytė turi būti

pirmas bandymas pas mane kiek skystokas gavosi, del to taip paklausiau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, sushi fanes smile.gif 4u.gif
stai mano treciasis kartas

http://public.fotki....atine/ivairios/
Atsakyti
QUOTE(muskatine @ 2008 01 20, 21:12)
Sveikos, sushi fanes  smile.gif  4u.gif

labai jau skaniai atrdo, o su kuo cia sushi padarytas?
Atsakyti
QUOTE(muskatine @ 2008 01 20, 20:12)
Sveikos, sushi fanes  smile.gif  4u.gif

Jėėėzau kaip skaniai atrodo wub.gif

aš dar niekad pati nesu darius, vis einam pavalgyti į restoranus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2008 01 20, 21:44)
labai jau skaniai atrdo, o su kuo cia sushi padarytas?

niam niam biggrin.gif
sushius idariau su agurku, marinuotu agurku, tunu ir veziu mesyte su salotos lapais. dar naudojau majoneza ir wasabi idarui.
treciasis kartas labiausiai vykes, nes tinkamai paruosiau ryzius ir pasiskaiciau daugiau pries darant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muskatine: 21 sausio 2008 - 21:40
QUOTE(muskatine @ 2008 01 21, 21:38)
niam niam biggrin.gif
sushius idariau su agurku, marinuotu agurku, tunu ir veziu mesyte su salotos lapais. dar naudojau majoneza ir wasabi idarui.
treciasis kartas labiausiai vykes, nes tinkamai paruosiau ryzius ir pasiskaiciau daugiau pries darant.

labai skaniai ir gražiai atrodo 4u.gif netgi "apverstukus" padarėt thumbup.gif
mes prieš darydami YouTube pažiūrėjom filmukus kelis, kad pamatyt, kaip profai daro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(muskatine @ 2008 01 21, 22:38)
niam niam biggrin.gif

o kokius beje ryzius naudojat ir kaip juo tinkamai paruosiat?
Mes lyg Skanejos perkam specialius, bet man per daug suvire gaunasi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2008 01 22, 18:56)
o kokius beje ryzius naudojat ir kaip juo tinkamai paruosiat?
Mes lyg Skanejos perkam specialius, bet man per daug suvire gaunasi  unsure.gif

na mes gyvenam ne LT, tai ir japonu parduotuviu centre yra ne viena- ten ir pirkau ryzius specialiai sushiui, wasabi ir ryziu acta.
Ryzius verdu nepradengdama puodo 15 min, poto pilu ryziu acto, cukraus ir druskos. Na kazkur skaiciau, jjog Skanejos ryziai ne tokie ir geri tam tikrajam sushiui.
Man isvirti japoniski ryziai primena tuos senuosius,kai budavo Lietuvoj, kai vaikystej ryziu kose mama isvirdavo, tokie glitesni, ne sausi. Ryziu actas taipogi savo padaro.
sekmes mergytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muskatine @ 2008 01 22, 23:58)
na mes gyvenam ne LT, tai ir japonu parduotuviu centre yra ne viena- ten ir pirkau ryzius specialiai sushiui, wasabi ir ryziu acta.
Ryzius verdu nepradengdama puodo 15 min, poto pilu ryziu acto, cukraus ir druskos. Na kazkur skaiciau, jjog Skanejos ryziai ne tokie ir geri tam tikrajam sushiui.
Man isvirti japoniski ryziai primena tuos senuosius,kai budavo Lietuvoj, kai vaikystej ryziu kose mama isvirdavo, tokie glitesni, ne sausi. Ryziu actas taipogi savo padaro.
sekmes mergytes smile.gif

na tada aisku ax.gif bandysiu ryzius keist, maciau kad ir kitokiu yra tongue.gif
Atsakyti