Įkraunama...
Įkraunama...

Sushi

QUOTE(Gyncė @ 2007 12 17, 10:28)
Eik tu sau kaip fainai, ir kiek daug sušių niam blush2.gif
Tik soja man ši neskani blush2.gif  o kas ten per tūtelė, krienai?

ten Wasabi - japoniški žali krienai, kurie maišomi su soja. O soją kokią turėjau namie, tą ir naudojau... Bet tikrai ne kokia buvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tarijo @ 2007 11 29, 09:40)
Niekas nežino? niekas nevaikšto į restoranus? blush2.gif

GSW, 3 aukštas (priešais Operhausą) thumbup.gif
Atsakyti
Rytoj ir aš darysiu suši thumbup.gif Viską susipirkau, bandysiu pati, nors vieną kartą esu tai darius su sesės priežiūra, ji pas mane suši meistrė biggrin.gif
Atsakyti
patarkit del tu wasabi krienu ax.gif
nusipirkau miltelius bet nieko gero man ten is ju pasidaryt neisejo. Ant dezutes parasyta maisyti 2,5 g. su puse sauksto silto vandens, bet neturiu kur pasvert tai is akies maisiau ir nieko nesigavo (kazkoks skystimukas) schmoll.gif

papasakokit kaip jus darot, nesveriat gi tu miltuku rolleyes.gif
Rytoj kaip tik planuojam vel daryt sushi tai labai praverstu patarimai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2008 01 01, 22:09)
patarkit del tu wasabi krienu  ax.gif
nusipirkau miltelius bet nieko gero man ten is ju pasidaryt neisejo. Ant dezutes parasyta maisyti 2,5 g. su puse sauksto silto vandens, bet neturiu kur pasvert tai is akies maisiau ir nieko nesigavo (kazkoks skystimukas)  schmoll.gif

papasakokit kaip jus darot, nesveriat gi tu miltuku  rolleyes.gif
Rytoj kaip tik planuojam vel daryt sushi tai labai praverstu patarimai  mirksiukas.gif

o mes pirkom iš karto padarytus wasabi - tūtelę nupirkom ir viskas. Beje, dar kažkada maximoje pirkom paruošto maisto skyriuje, kur ir pačius sushi pardavinėja. Ten indeliais nedideliais būna. Na bent jau buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2008 01 02, 12:29)
o mes pirkom iš karto padarytus wasabi - tūtelę nupirkom ir viskas. Beje, dar kažkada maximoje pirkom paruošto maisto skyriuje, kur ir pačius sushi pardavinėja. Ten indeliais nedideliais būna. Na bent jau buvo ax.gif

Aš irgi nusiperku maximoj tą mažą induką, litą ar kiek kainuoja ir per akis būna tam kartui smile.gif
Atsakyti
na paziuresiu tada ryt Maximoj wasabi krienu.
bet ka su tais miltukais daryt? Jei kas turit patarkit ax.gif negi veltui juos pirkau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(primavera @ 2007 11 11, 12:40)
stai cia fainas saitas su video kaip pagaminti sushi ryzius ir toliau sushi receptai. viskas parodyta nuo a iki z kaip gaminti rolus, sushi ir kitokius panasius dalykus smile.gif http://www.videojug....make-sushi-rice

na išžiūrėjau visas pamokėles ir gali būti kad netgi šiandien imsiuosi gamybos pati. Esu mačiusi kaip daro draugė, šiandien atgaivinau atmintį ir tikrai nieko sudėtingo čia nėra, svarbu tinkami ingredientai.
Atsakyti
O kur Vilniuje galima nusipirkti tu smulkiu ikru?
Atsakyti
QUOTE(balanduke @ 2007 03 05, 14:02)

Sitoj nuotraukoj sushi su tunu, lasisa, o kaip vadinasi ta sviesiausia zuvis?
Atsakyti
Prisigaminom ir mes sushiuku - liuks thumbup.gif Net mazylis musu kirto, ypac Nori lapuka, net kelis isvyniojo, del to lapo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2008 01 02, 21:14)
na paziuresiu tada ryt Maximoj wasabi krienu.
bet ka su tais miltukais daryt? Jei kas turit patarkit  ax.gif  negi veltui juos pirkau  unsure.gif

paimk saukteli miltuku ir lasink po truputi vandens- maisyk kaip kosele dantistai maiso.Turetu gautis, jei padauginai vandens- dar dek miltuku.
Atsakyti