Įkraunama...
Įkraunama...

Sushi

QUOTE(Gyncė @ 2007 08 27, 13:04)
Aš tai ir mačiau. Gan Bei City, tikrai yra. Su uogom daromi, ir su kažkokiu baltu padažu rolleyes.gif

oij jauciu kaip skanu turetu but bigsmile.gif gal kas zino tiksliau kaip tai daroma? 4u.gif
man tai jei yra sushi tai daugiau nieko i nebreik bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
reiktu ir man pameginti, dievinu sushi!!! bigsmile.gif
Atsakyti
o gal kuri galite parasyti i koki kieki ryziu kiek mazdaug pilate ryciu acto ir dedate druskos, cukraus? g.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif
aš senai jau brandinau mintį pasigaminti sušį, bet kol kas taip ir neįgyvendinau blush2.gif
Tačiau šiandien tvirtai pasiryžau, kad nėr ko čia tempt gumos ......
Susipirkau visus produktus, dabar jau varvinu ryžius, žiūrėsim kas gausis ax.gif

Po visko būtinai pasidalinsiu įspūdžiais mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamia @ 2007 09 27, 00:33)
o gal kuri galite parasyti i koki kieki ryziu kiek mazdaug pilate ryciu acto ir dedate druskos, cukraus? g.gif

Pirmuose puslapiuose viskas aprasyta smile.gif Tereikia paieskoti. Va cia nuoroda i ta vieta:)
http://www.supermama...?...t&p=4155008
Papildyta:
Ir dar cia parasyta smile.gif
http://www.supermama...?...ost&p=59433
Atsakyti
nusipirkau dumbliu lakstu IKI sushiams gaminti, o i pakeli idetas mazytis pakiukas su permatomais rutuliukais, kaip kad i batu dezutes dedama. Ar cia taip turi but? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2007 10 02, 15:33)
nusipirkau dumbliu lakstu IKI sushiams gaminti, o i pakeli idetas mazytis pakiukas su permatomais rutuliukais, kaip kad i batu dezutes dedama. Ar cia taip turi but?  blush2.gif

Taip čia yra apsauga nuo drėgmės
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2007 10 02, 15:33)
nusipirkau dumbliu lakstu IKI sushiams gaminti, o i pakeli idetas mazytis pakiukas su permatomais rutuliukais, kaip kad i batu dezutes dedama. Ar cia taip turi but?  blush2.gif

Nuo dregmes apsauga cia smile.gif Juk lakstai turi buti sausi,va todel ir deda smile.gif
Atsakyti
aciu, net paciai juokinga pasidare biggrin.gif

pamenu dar maza buvau, tai mamai kaimyne patardavo visad toki pakiuka ismest is batu dezutes, neva nuodingas. Pamaciau ir issigandau biggrin.gif
Atsakyti
as tai sushi dievinu. prisiskaiciau cia jusu temoje visko ir susigundziau pati pasigaminti. Skonis gavosi nuostabus.. tik forma neideali...
user posted image
Atsakyti
labai skaniai atrodo thumbup.gif
aš pati tai nedrįstu jų daryti blush2.gif
Atsakyti
gal yra žinančių ir mokančių daryti sushi g.gif labai mėgstu ir noretusi sužinot sushi gaminimo subtylibes ax.gif

kulinarijos eksperčių jau pasiskaičiau- nuostabu ką išdarinėjat thumbup.gif
tai pamaniau gal ir su sushi man pagelbėsit blush2.gif
Atsakyti