Įkraunama...
Įkraunama...

Sushi

QUOTE(Makarska @ 2007 08 21, 12:37)
Kad kilimėlis neapliptų ryžiais, aš ant jo kloju maistinę plevelę, o ant jos ryžius ir kitą gėrį tik be nori lapų. Sušiukai būna nelabai tvirti, bet nesutrupinus iki burnos  su lazdelėm  galima nunešti.

Papildyta:
Jei teisingai supratau, šitam variante nereikia ryžių ir nori lapų, o visas įdaras prilimpa prie salotos ?



reikia ir ryziu ir nori lapu, tik idaro daugiau (salotu lapas suteptas su varskes suriu su lasisa iragurku).
Kita savaite darysiu tai pabandysiu nufotkint, o gal internete kur rasiu g.gif
Atsakyti
Mano vyras labai idomiai sushi valgo. Jis rutuliuko viena gala ismirko sojos padaze ir uztepa virsunele wasabi. Tuomet visa kasneli iskart isideda i burna ir suvalgo. Ir is tiesu, sushi turi buti tokio dydzio, kad tilptu i burna vienu kasneliu ir valgyti is tiesu reikia vienu kasniu. Wasabi astrus, soja suri, uztepant neaisku koks bus astrumas ir tik valgant galima taip apsiasaroti smile.gif))) Tai linksma smile.gif
Beje, geriausia soja yra KIKOMAN.
Atsakyti
QUOTE(AHAVA @ 2007 08 23, 21:21)
Mano vyras labai idomiai sushi valgo. Jis rutuliuko viena gala ismirko sojos padaze ir uztepa virsunele wasabi. Tuomet visa kasneli iskart isideda i burna ir suvalgo. Ir is tiesu, sushi turi buti tokio dydzio, kad tilptu i burna vienu kasneliu ir valgyti is tiesu reikia vienu kasniu. Wasabi astrus, soja suri, uztepant neaisku koks bus astrumas ir tik valgant galima taip apsiasaroti smile.gif))) Tai linksma smile.gif
Beje, geriausia soja yra KIKOMAN.


aga.. Nugi tep ir reikia valgyti suši thumbup.gif thumbup.gif Šaunuolis tavo MB thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amalia @ 2006 09 25, 11:27)



vakar pameginau pasidaryti susi, pavyko puikiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AHAVA @ 2007 08 23, 21:21)
Mano vyras labai idomiai sushi valgo. Jis rutuliuko viena gala ismirko sojos padaze ir uztepa virsunele wasabi. Tuomet visa kasneli iskart isideda i burna ir suvalgo. Ir is tiesu, sushi turi buti tokio dydzio, kad tilptu i burna vienu kasneliu ir valgyti is tiesu reikia vienu kasniu. Wasabi astrus, soja suri, uztepant neaisku koks bus astrumas ir tik valgant galima taip apsiasaroti smile.gif))) Tai linksma smile.gif

drinks_cheers.gif Ir mes su vyru panašiai valgom- vienintelis skirtumas tas, kad ne vieną galą pamirkom sojos padaže, o abu ax.gif
Atsakyti
O mes siandien buvom Miako restorane (Europos prekybos centre, Vilniuje) organizuotuose Sushio mokymuose.
Meistras is pradziu parode, kaip teisingai gaminti Sushi, o paskui kiekvienas is 6 turejom galimybe profesionalui stebint ir pataisant pagaminti 3 rusiu sushi smile.gif Buvo smagu..tik tiem, kas tikisi, jog restoranas atskleis paslapti kaip isvirti ryzius, tenka nusivilti...mums proporciju niekas taip pat nepasake.. schmoll.gif
na bet bent jau gamybos proceso ABC ismokom o ir siaip smagu buvo:))
Mokymu laukem ilgiau nei pusmeti. Kol kas juos organizuoja tik savaitgaliais. Kaina asmeniui - 60Lt (i kaina ieina sushi ir arbata)
Atsakyti
Nežinau ar buvo tokia nuoroda įdėta, bet gal pravers California Uramaki smile.gif

Čia kaip pasigaminti suši ryžius
Suši ryžiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamarele: 26 rugpjūčio 2007 - 22:30
ir aš vakar prigaminau sušiukų, gavosi thumbup.gif tik va perskaičiau visą temą ir kažkuri rašėt, kad nori lapą perpjaunate pusiau? g.gif: aš tai sukau iš viso. kaip jūs darot?

dariau kelių variantų iš produktų: lašiša, krabų mėsytė, avokadas, agurkas, įvairių spalvų paprika, citrina thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(holiday @ 2007 08 27, 10:30)
ir aš vakar prigaminau sušiukų, gavosi  thumbup.gif tik va perskaičiau visą temą ir kažkuri rašėt, kad nori lapą perpjaunate pusiau? g.gif: aš tai sukau iš viso. kaip jūs darot?

dariau kelių variantų iš produktų: lašiša, krabų mėsytė, avokadas, agurkas, įvairių spalvų paprika, citrina  thumbup.gif


as pjaunu, bet ne per puse, o 2/3 mazdaug rolleyes.gif zodziu is dvieju lapu gaunasi trys rolai mirksiukas.gif nes jei sushiukas is viso lapo, tai man jis per storas kaip vienam kasniui gaunas.. po to kaip hamekam kramtyt pilnais zandais reik hihihi.gif lotuliukas.gif

o as dar kazkur uzskaiciau kad sushi gali buti ne tik surus bet ir saldus.. idomu, kas per idaras tadu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bransha @ 2007 08 27, 09:41)
as pjaunu, bet ne per puse, o 2/3 mazdaug  rolleyes.gif  zodziu is dvieju lapu gaunasi trys rolai  mirksiukas.gif nes jei sushiukas is viso lapo, tai man jis per storas kaip vienam kasniui gaunas.. po to kaip hamekam kramtyt pilnais zandais reik hihihi.gif  lotuliukas.gif

o as dar kazkur uzskaiciau kad sushi gali buti ne tik surus bet ir saldus.. idomu, kas per idaras tadu?  g.gif


o kaip paskui tu iš tų dviejų vieną lapą sulipini? g.gif neatsiskira jie? rolleyes.gif nes man ir iš vieno lapo kaip pirmą kartą tai sunkiai sekėsi juos sulipinti, o iš dviejų kaip? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(holiday @ 2007 08 27, 12:05)
o kaip paskui tu iš tų dviejų vieną lapą sulipini?  g.gif neatsiskira jie?  rolleyes.gif nes man ir iš vieno lapo kaip pirmą kartą tai sunkiai sekėsi juos sulipinti, o iš dviejų kaip?  4u.gif

nea, neatsiskiria, man jie sulipma labai gerai rolleyes.gif gal pabandyk siek tiek sudrekinti tuos krastelius? siaip as labai gerai pasiukioju ta rola, paspaudziu, ir "susiklijuoja" tie lapeliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bransha @ 2007 08 27, 10:41)
o as dar kazkur uzskaiciau kad sushi gali buti ne tik surus bet ir saldus.. idomu, kas per idaras tadu?  g.gif


Aš tai ir mačiau. Gan Bei City, tikrai yra. Su uogom daromi, ir su kažkokiu baltu padažu rolleyes.gif Bet vis neparagauju, nors vis žadu, bet tiek prisikertu ten maisto kad jau nebesinori jokių desertų doh.gif

Gaila kad tik aš viena mėgstu suši, mano diedas vien juos pamates puolą žiaukčiot doh.gif
Atsakyti