QUOTE(biriusa @ 2007 08 21, 09:01)
Dariau, ir pavyko tik is kokio 4 karto

Padariau svarbia isvada. Atvirksciau nei iprastus sushi, reikia ideti daugiau ryziu. Juos reikia suspausti gerai ir deti tiesiai ant kilimelio, o nori lapa reikia supjaustyti pusiau ir uzdeti ant ryziu, taip pat ideti idara. Dar svarbu, kad nori lapas butu trumpesnis nei is ryziu sudetas paplotelis, kad susukus, galima butu uzklijuoti siule su tais likusiais ryziais (tikiuos aiskai parasiau). Is virsaus galima atsargiai aptepti smulkiais raudonais ikriukais.
Tik po sitokiu suktinuku visas kilimelis bus ryziuose, todel jei darote ivairius sushi, geriausia isvirkstynius daryti paskutinius.
Kad kilimėlis neapliptų ryžiais, aš ant jo kloju maistinę plevelę, o ant jos ryžius ir kitą gėrį tik be nori lapų. Sušiukai būna nelabai tvirti, bet nesutrupinus iki burnos su lazdelėm galima nunešti.
Papildyta:
QUOTE(biriusa @ 2007 08 20, 20:23)
Sveikos,
na noriu parasyti apie savo atradima. Anksciau irgi gaminau sushi (gaminu daznai, nes vyras megsta) tik su lasisa, krabu lazdelemis ir darzovemis. Bet neseniai buvome uzsieni ir viename prabangiame sushi restorane valgem NEREALAUS skonio sushi. Kaip tikra kulinare

pasistengiau iziureti ka jie ten ideda tokio, kas priduoda ipatinga svelnuma ir skoni
Visas idaras idetas i supjaustyta salotu lapa (ne visa aisku pasakyciau i juostele salotu lapo) + svelnus varskes suris (galima naturalu o galima su priedais, pati bandziau su TARTARE varskes suriais). suris tepamas per visa salotu lapo ilgi + lasisa arba keptos kreves arba gabaliukai keptos zuvies + avokado arba agurkas arba paprika.
Tikios, mano naujas "atradimas" taps kitoms maloniu atradimu
Jei teisingai supratau, šitam variante nereikia ryžių ir nori lapų, o visas įdaras prilimpa prie salotos ?