Įkraunama...
Įkraunama...

Sushi

QUOTE(Čalykušu @ 2007 02 01, 15:06)
niam, gražiai atrodo  wub.gif  wub.gif  o kas ten tas žalias rutuliukas mažam bliūdely  g.gif

Labai svarbus ir skanus priedas - zali "krienai" wasabi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kismet @ 2007 02 01, 15:11)
Labai svarbus ir skanus priedas - zali "krienai" wasabi. smile.gif

Teisingai smile.gif Tik dar marinuotas imbieras "į kadrą" netilpo biggrin.gif
Atsakyti
Eliza, tavo sushi nuotraukoj pasakiskai atrodo thumbup.gif essen.gif

Su kuo tu darai, jei ne paslaptis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ridikute @ 2007 02 01, 16:17)
Eliza, tavo sushi nuotraukoj pasakiskai atrodo thumbup.gif  essen.gif

Su kuo tu darai, jei ne paslaptis? smile.gif

Ačiū už pagyras aciuks.gif
Kadangi jau senokai darau, tai per laiką atsirinkau tuos produktus, su kuriais man sushi skaniausia. Taigi, aš visada darau trijų rūšių sushiukus: su krevetėm, su lašiša ir su krabų lazdelėm. Su ikrais man schmoll.gif
Ir daržoves dedu tokias: būtinai saliero stiebo, avokado, paprikos, agurko. Bet čia jau kaip kam patinka.
Ir dedu pamaišydama, tai į vieną lašiša, saliero stiebas, paprika. Į kitą-krevetė, avokadas, agurkas ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eliza: 01 vasario 2007 - 16:34
aciu 4u.gif
reikes pabandyti, nes as saliero pvz niekada nededavau rolleyes.gif dabar pabandysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Man skaniausiai iseina toks derinukas: lasisa+ avokado+ agurkas.
Tiesa, dar ryzius SIEK TIEK perbraukiu vasabi padazu (siaura juostele).
Atsakyti
As niekaip negaliu rasti japonisku ryziu pirkti. Ar galima tuos ryzius kokiais kitais ryziais pakeisti? Jei taip, tai kokiais? Ir gal yra koks paprastesnis ryziu paruosimo budas, nes tas, kuri radau internete-labai jau sudetingas doh.gif O del to bambukinio kilimelio, ar turi buti specialus tik sushi gaminimui ar tinka bet koks bambukinis kilimelis? g.gif
Atsakyti
yra pirkti prie visu ryziu Skanejos kibus ryziai, ten sushiukai ir ant pakuotes nupiesti. kilimelis yra specialus gal 5 lt kainuoja toks nedidukas, buna padeti prie puodeliu ir siaudiniu mediniu daiktu mazdaug tam skyriuj...
Atsakyti
QUOTE(Amo @ 2007 02 08, 18:19)
yra pirkti prie visu ryziu Skanejos kibus ryziai, ten sushiukai ir ant pakuotes nupiesti. kilimelis yra specialus gal 5 lt kainuoja toks nedidukas, buna padeti prie puodeliu ir siaudiniu mediniu daiktu mazdaug tam skyriuj...

Aciu uz atsakyma, bet as ne Lietuvoj ryziu ieskau ax.gif ir negaliu rasti, tai gal yra koks "pakaitalas". O tai tie kilimeliai nebutinai tik sushi daryti, jie tinkami ir ant stalo kaip padekliukai? Ar as apie tuos pacius kalbu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kiprija @ 2007 02 08, 19:43)
O tai tie kilimeliai nebutinai tik sushi daryti, jie tinkami ir ant stalo kaip padekliukai? Ar as apie tuos pacius kalbu? g.gif

nemanau, kad grazu butu jais paklot stala blush2.gif jei nenori pirkti kilimelio gali pabandyt sukti su maiseliu, ka as pirma kart dariau ax.gif
Atsakyti
clap.gif clap.gif Viska radau pirkti thumbup.gif
Bet turiu klausimu:
1. Kokiame puode jus verdate ryzius?
2. Koki curu naudojat? Kai kur raso, kad reikia cukraus pudros, o kai kur raso-paprasciausiai cukraus. g.gif
3. Ar naudojat ryziams kazkoki Mirin ryziu likeri ar ne? Kai kur raso, kad ji reikia deti, o kai kur-ne. doh.gif
4. Ar ryzius butina paskleisti mediniame inde ar tinka bet koks indas?
5. Ar pavyko is pirmo karto pasigaminti tuos ryzius? lotuliukas.gif
6. Ar darot sushi su zalia zuvim? Man labiausiai patinka tunas ir lasisa, bet kur gauti sviezios ir nesaldytos sios zuvies?

Zinau, kad daug klausimu, bet labai noriu, kad viskas gerai gautusi blush2.gif ax.gif

P.S. Pradziai bandysiu daryti California Rolls (mano megstamiausi essen.gif ).
Atsakyti
http://www.dreigsas.lt/Sushi%20rec.htm pabandykit mirksiukas.gif
Atsakyti