neragavau, bet noreciau. o koki skoni primena? siaip man patinka kartais egzotiskus gerimus pagurksnot
Skonis toks tarsi gurksnotum vandeniu skiesta alkoholi. Is japonijos buvau siek tiek sito gerimuko parsivezus ir zinok, kiek draugu jo ragavo, beveik niekam skonis nepatiko... Tarsi lietuviska degtinaite pusiau atskiestum vandeniu. Is tiesu patys japonai kur kas dazniau geria sochu (toks kiniskas gerimas, nors man jis irgi nepatiko...) nei sake, tad tavo japoniskas vakarelis mazai nukentes, jei jos neturesi
QUOTE(neringusia @ 2006 10 24, 22:45)
neragavau, bet noreciau. o koki skoni primena? siaip man patinka kartais egzotiskus gerimus pagurksnot
QUOTE(melija @ 2006 10 24, 23:19)
Skonis toks tarsi gurksnotum vandeniu skiesta alkoholi. Is japonijos buvau siek tiek sito gerimuko parsivezus ir zinok, kiek draugu jo ragavo, beveik niekam skonis nepatiko... Tarsi lietuviska degtinaite pusiau atskiestum vandeniu. Is tiesu patys japonai kur kas dazniau geria sochu (toks kiniskas gerimas, nors man jis irgi nepatiko...) nei sake, tad tavo japoniskas vakarelis mazai nukentes, jei jos neturesi
Norejau lygiai ta pati parasyti
GAl kas zinote, kur Kaune galima nusipirkti zalio ( sviezio) tuno? Prancuzijoj ragavau susi su zaliu tunu, labai patiko, o pas mus niekur jo nerandu...
Kokia faina tema Man sushi ir visa japonu virtuve yra superinis dalykas. Nu galima ir lekste ishlaizyti (tik kad nelabai mandagu, ypac vieshoj vietoj ) Jau jeigu vaziuojam i miesta, kuriame as dar nebuvus, tai pirmiausiai ishsiaiskinu, kur geriausias japonu restoranas - ten ir bus musu pirmoji vakariene As labiausiai megstu su zaliu (sudytu) tunu ir unguriu Ir kuo daugiau krienu, tuo skaniau
Namie niekada nedarau, bet va grizus i Lietuva drauges visada prisuka rolls'u Is sudytos lashishos, avokado ir agurko - niam niam Visus ingridientus susiperkam is IKI...
O jus tikrai bandot daktarishka desra vynioti Ir kaip skonis
Namie niekada nedarau, bet va grizus i Lietuva drauges visada prisuka rolls'u Is sudytos lashishos, avokado ir agurko - niam niam Visus ingridientus susiperkam is IKI...
O jus tikrai bandot daktarishka desra vynioti Ir kaip skonis
QUOTE(MAMA2T&T @ 2006 11 20, 01:28)
Taip, tai buvau aš tiesa, mano pasakojimas ėjo iš lūpų į lūpas ir meksikietiškos dešrelės virto daktariška dešra, bet tai esmės nekeičia
o buvo taip - prieš porą metų atvykus į Meksiką pirmą kartą, mirtinai bijojau valgyti vietinį maistą, taigi iš pradžių mitau namie virtais ryžiais. kai įsidrasinau, pradėjau ir dešreles valgyti... o kad būtų įdomiau, aš apkeptas dešreles kartu su kiaušiniene ir agurku su ryžiais į dumblių lapus vyniojau ir gražu, ir visi ingredientai patikimi. Kur jau pulsiu ant žalios žuvies svetimoj šaly Aišku, tai buvo tik vieną ar du kartus, daugiau taip nebedarau (paprasčiausiai tingiu), bet prisiminti ir kitiems papasakoti tai malonu
Geras Kaip shauniai atrodo... Bet cia ne sushi - tik ishvaizda nebent
QUOTE(MAMA2T&T @ 2006 11 29, 04:07)
Geras Kaip shauniai atrodo... Bet cia ne sushi - tik ishvaizda nebent
Na taip, sushio čia tik vardas ir dumblio lapas, nieko daugiau ai, dar ryžius viriau pagal visas instrukcijas ir pyliau specialų actą, kad lipnūs būtų.
O, kaip gerai, kad radau sita tema As irgi megstu pasidaryti sushi. Susipirkau viska, dariau pagal aprasymus internete, puikiai iseina.
Beje, wasabi uz 99 ct IKI tikrai nemaciau As uz skardine milteliu mokejau apie 12 Lt.
Beje, wasabi uz 99 ct IKI tikrai nemaciau As uz skardine milteliu mokejau apie 12 Lt.
Nu va tokius aš darau Na čia dar pagerinti, ikrų yra įdėta
Mmmmmmmm...Sushi, mano pats mėgstamiausias valgis
Seniai darau, tik vis neprisiruošiu pasirodyt Prašom įvertint, mano sushiukai
Seniai darau, tik vis neprisiruošiu pasirodyt Prašom įvertint, mano sushiukai
QUOTE(Eliza @ 2007 02 01, 14:58)
Mmmmmmmm...Sushi, mano pats mėgstamiausias valgis
Seniai darau, tik vis neprisiruošiu pasirodyt Prašom įvertint, mano sushiukai
Seniai darau, tik vis neprisiruošiu pasirodyt Prašom įvertint, mano sushiukai
niam, gražiai atrodo o kas ten tas žalias rutuliukas mažam bliūdely