QUOTE(L*A*K*Š*M*I @ 2011 08 16, 15:36)
Merginos mano uosvienyte dave toki elementaru recepta tik neskaiciau temos ir nzn ar nepasikartosiu,bet kadangi cukinija su marinatu ir visokiu kitokiu jau pasidariau o ju dar vis nelabai mazeja todel pamaniau,kad jei kas megsta ananasines cukinijas taigi taip:
Nusiperkame ananasu sulciu 100%,uzviriname ir kol laiko yra iki uzvirimo paruosiame cukinijas,sudedame i indukus o jau uzvirus sultims uzpilame tiesog i stiklainiukus su cukinijom,uzsukam,apverciam ir uzdengiam iki atvesimo.Stai taip paprasta ir greita ir skanu
Nusiperkame ananasu sulciu 100%,uzviriname ir kol laiko yra iki uzvirimo paruosiame cukinijas,sudedame i indukus o jau uzvirus sultims uzpilame tiesog i stiklainiukus su cukinijom,uzsukam,apverciam ir uzdengiam iki atvesimo.Stai taip paprasta ir greita ir skanu
O kur cukrus?
QUOTE(AMAZONES LELIJA @ 2011 08 17, 09:39)
Ar jau bandėte? Labai smalsu O kokia gaminimo eiga?
Taip bandžiau. Eiga tokia: nulupau ir supjausčiau šešias dideles cukinijas, tai užima laiko, kaip LAKSMI rašo, kol užverda sultys tikrai nespėsit niekaip jų gavosi kibiras, užpyliau vienu kg cukraus ir per naktį palikau šaltoje patalpoje. Kitą dieną supyliau į puodą, beje cukinijos labai sukrito ir tilpo į penkių litrų puodą, užpyliau ananasų sultimis ir dėjau arbatinį šaukštelį citrinų rūgštelės ir užkaitinau iki virimo, bet nevirinau. Tuomet į stiklainius. Didžiausias darbas paruošti cukinijas, bet skanu .