Įkraunama...
Įkraunama...

Cukinijų konservavimas

Išbandžiau cukiniją su česnaku. Nelabai:( Gerai, kad dariau iš pusės normos. Aišku, sunaudosiu dėdama kaip pagardą į sriubas. Kol kas aš skiriu 11 balų iš dešimties biggrin.gif cukinijai su apelsinais arba ananasais- lietuviškam "Uncle Bens" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mįsliukė @ 2010 08 28, 09:02)
Išbandžiau cukiniją su česnaku. Nelabai:( Gerai, kad dariau iš pusės normos. Aišku, sunaudosiu dėdama kaip pagardą į sriubas. Kol kas aš skiriu 11 balų iš dešimties  biggrin.gif  cukinijai su apelsinais arba ananasais- lietuviškam "Uncle Bens" 4u.gif

Gal recepciuka lietuvisko uncle benso galima butu ? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Yra atskira tema "Lietuviškas Unkle Ben's". Tikrai skanūs padažai. Ypač mano šeimynai patiko saldarūgštis su apelsinais wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mįsliukė @ 2010 08 28, 08:02)
Išbandžiau cukiniją su česnaku. Nelabai:( Gerai, kad dariau iš pusės normos. Aišku, sunaudosiu dėdama kaip pagardą į sriubas. Kol kas aš skiriu 11 balų iš dešimties  biggrin.gif  cukinijai su apelsinais arba ananasais- lietuviškam "Uncle Bens" 4u.gif

Matyt skonis panasus musu, nes ir mums schmoll.gif nepatiko su cesnaku, bet va daviau kaimynei paragauti, tai jai labai patiko, ragavo ragavo kol suragavo viska.
Atsakyti
Editos Mildazytes cukinijos.

3 stiklines vandens
1 st. acto
1st. cukraus
1 1\2 sauksto druskos.

is nurodytu produktu isvirti marinata,cukinijas sudeti i stiklainius uzpilti marinatu,palaikyti 30min. nupilti atgal i puoda uzvirinti ir vel uzpilti cukinijas ir uzsukti.
I stiklainius dar deti krapu,cesnako,pipiru.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 09 03, 13:51)
Editos Mildazytes cukinijos.
3 stiklines vandens
1 st. acto
1st. cukraus
1 1\2 sauksto druskos.

is nurodytu produktu isvirti marinata,cukinijas sudeti i stiklainius uzpilti marinatu,palaikyti 30min. nupilti atgal i puoda uzvirinti ir vel uzpilti cukinijas ir uzsukti.
I stiklainius dar deti krapu,cesnako,pipiru.

atrodo labai super, tik ar acto neperdaug tokiam kiekiui vandens g.gif ar nesijaucia jo labai veliau?
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2010 09 03, 15:56)
atrodo labai super, tik ar acto neperdaug tokiam kiekiui vandens  g.gif ar nesijaucia jo labai veliau?

dar neragavau cukiniju,vakar bandziau pirma kart,marinatas gavosi aitrokas,bet man skanus 4u.gif
Atsakyti
As vakar dariau pagal Mildazyte moliuga. Jis pas mane ne visai prinokes buvo, tai as ji padariau su geltonais slyvukais, nedejau jokiu prieskoniu, tik cukraus truputi daugiau dejau. Acto ne per daug. Nes jis verdant juk kazkiek nugaruoja, zodziu skonis geras, reikes palaukt kelias dienas ir atsidaryt paragaut, kad tikrai isitikint ar geras receptas.
As panasiai darau agurkus, bet acta pilu paciam gale virimo, tiksliau jau isjungus virykle, na ir aisku jo maziau pilasi.
Atsakyti
Gal kas galit mestelt receptuka cukinijos su kariu? bigsmile.gif
Atsakyti
http://pasididziuoja...s-su-kariu.html
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 09 07, 15:45)

Kaip keista,kad vienas actas doh.gif
Dariau lygiai toki pat recepta is Darbstuoles,tai ten rasoma,kad acta sumaisyti perpus su vandeniu,zodziu puse l acto,puse vandens,mano receotas su foto yra idetas sioj temoj,tai nebuna rugstu,skonis labai geras 4u.gif
Papildyta:
cia
Atsakyti
Labai skanios, netgi traskios cukinijos gaunasi jei idedi marinuojant Saudos prieskoniu agurku marinavimui. As i 1l vandens dedu 2 saukstus to misinio, 3 saukstus cukraus, 1 sauksta druskos, ir puse stiklines acto. Issiverdu marinata, ir uzpilu juo pjaustytas cukinijas. Kaip issireiske mano vokietka mociute, lb 'gaivu' smile.gif
Atsakyti