Įkraunama...
Įkraunama...

Cukinijų konservavimas

i 
PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Atsakyti
QUOTE(Koruklu @ 2007 08 03, 12:45)
Sveikos... Rasau sıame puslapyje pirma karta, bet turiu tikrai skanu recepta su cukinija. Siaip pernai as taip ruosiau cukinijas ziemai, bet kai uzsimanau, tai ir siaip pasidarau, nes man labai skanu.

Sudetis:

5 litrai pjaustytos kubeliais cukinijos,
0,5 stiklines aliejaus,
0,5 stiklines acto ( galite maziau ar daugiau, cia pagal skoni, bet turetu buti astroka),
2 saukstai cukraus,
1 kupinas saukstas druskos,
0,5 litro pomidoru padazo,
0,5 stiklines smulkinto cesnako.

Cukınıjas supjaustyti ir trumpai patroskinti su aliejumi (apıe 5 mın), ideti acta, cukru ir druska, patroskinti dar 5 mın, ideti pomidoru padaza ir vel patroskinti. Jei norit, kad cukinijos labiau issileistu, tai galit ilgiau, bet man skanu neissileidusios. Pabaigoje sudeti cesnaka ir dar apie 10 mın patroskinti!!! Galima iskarto deti i stıklainius arba valgyti!!! Labai skanu ir salta!!!

Skanaus!

as dar pamaisau su iv.paprika mirksiukas.gif
Atsakyti
blush2.gif KLAUSIMAS

Pagal Koruklu receptą Troškintų cukinijų salotos su kečupu... Ar šaltai reikia laikyti žiemą ar išsilaiko ir šiaip?
Atsakyti
Mes rusyje laikom, tai puikiai issilaiko!
Atsakyti
QUOTE(Koruklu @ 2010 08 01, 22:52)

o kodel rasot, kad reikia butinai nusilupti, man ta zievele tokia skani, kas bus jeigu paliksu? smile.gif
Atsakyti
Aš jaunų cukinijų niekada nelupu, lupti reikia tik senas, kurių žievelė kieta.
Atsakyti
Pasidariau su kariu cukinija,tai labai skanu drinks_cheers.gif Bet,kad beveik nieko neliko ziemai,tiek daug norinciu buvo ragaut,reiks vel gamint drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas zinot recepta cikiniju ziemai su kitomis darzovemis. Pamenu pernai dariau, emiau 5 darzoviu po lygiai... Bet nepamenu kokiu. Niekur neberandu recepto:) O galva kaip kopustas, pamirsau:)
Atsakyti
Dariau cukiniją su česnaku ir pom padažu.Mmmm, kaip skanu.
Patiko ir cukinija su paprikom ir pom.padažu.Jis toks saldžiarūgštis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Koruklu @ 2010 08 01, 22:52)

Tai rūsy, tai tikiu. Ypač jei ten vėsiau. Mane domina ar įmanoma ne šaltam rūsy laikyt, o pvz namo sandėliuke.
Atsakyti
QUOTE(gabija2000 @ 2010 08 02, 15:23)
Dariau cukiniją su česnaku ir pom padažu.Mmmm, kaip skanu.
Patiko ir cukinija su paprikom ir pom.padažu.Jis toks saldžiarūgštis. 4u.gif

Tai parasykite ir receptuka 4u.gif Lauksim.. mirksiukas.gif
doh.gif va kaip buna, kai tema nuo galo skaityt pradedi doh.gif lotuliukas.gif Jau radau.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raile: 02 rugpjūčio 2010 - 19:59
Merginos,o as su tundrisku klausimu doh.gif doh.gif 5l pjaustytos cukinijos,tai kiek cia bus kg? blush2.gif Nezinau kaip pasisverti biggrin.gif
Atsakyti