QUOTE(Camielle @ 2011 08 28, 21:53)
Super šis receptukas, darau jau nebe pirmi metai, o dėl acto sutinku, nededu tiek, po pirmojo bandymo...nes man nevalgoma tampa
Per vėlai perskaičiau dėl acto, jau išpilsčiau į stiklainius. Labai jautėsi ir kvapas acto, ir skonis O jei gaminant visai be acto
Čia apie šį:
Sudetis:
5 litrai pjaustytos kubeliais cukinijos,
0,5 stiklines aliejaus,
0,5 stiklines acto ( galite maziau ar daugiau, cia pagal skoni, bet turetu buti astroka),
2 saukstai cukraus,
1 kupinas saukstas druskos,
0,5 litro pomidoru padazo,
0,5 stiklines smulkinto cesnako.
Cukınıjas supjaustyti ir trumpai patroskinti su aliejumi (apıe 5 mın), ideti acta, cukru ir druska, patroskinti dar 5 mın, ideti pomidoru padaza ir vel patroskinti. Jei norit, kad cukinijos labiau issileistu, tai galit ilgiau, bet man skanu neissileidusios. Pabaigoje sudeti cesnaka ir dar apie 10 mın patroskinti!!! Galima iskarto deti i stıklainius arba valgyti!!! Labai skanu ir salta!!!