Sveikos Gal kuri darėte cukinijų ananasus pagal kažkurios, sorry nepamenu SM receptuką ? Na pagal šį receptą:
5 kg kubeliais pjaustytos isvalytos ir nuluptos cukinijos (kubeliu dydis nesvarbus,kas kaip megsta),
1 litras ananasu sulciu (geriausia 100 proc., bet tokiu niekad negaunu,tai darau is kokiu gaunu),
1 v.s. citrinos rugsteles,
1 kg cukraus.
Ananasu kubelius uzpilt cukrumi ir palikt saldytuve pernakt. Patarciau det maziau cukraus,kas megsta nelabai saldziai. Po nakties/dienos istraukt ta cukinija, supilt visa turini i puoda, det citrinos rugstele, uzpilt ananasu sultim ir uzvirint. Jei truksta saldumo, tai iki uzvirimo galima dadet cukriuko. Tada uzvirt, supilstyt i stiklainius, uzsukt ir viskas.
Vis delsiu su šiuo receptu, dėl to cukraus kiekio norėčiau, kad gautųsi toks skonis kaip parduotuvinių, na ne per daug saldus. Gal kuri darėte su mažiau cukraus?
QUOTE(saulyte33 @ 2011 09 09, 15:18)
Sveikos Gal kuri darėte cukinijų ananasus pagal kažkurios, sorry nepamenu SM receptuką ? Na pagal šį receptą:
5 kg kubeliais pjaustytos isvalytos ir nuluptos cukinijos (kubeliu dydis nesvarbus,kas kaip megsta),
1 litras ananasu sulciu (geriausia 100 proc., bet tokiu niekad negaunu,tai darau is kokiu gaunu),
1 v.s. citrinos rugsteles,
1 kg cukraus.
Ananasu kubelius uzpilt cukrumi ir palikt saldytuve pernakt. Patarciau det maziau cukraus,kas megsta nelabai saldziai. Po nakties/dienos istraukt ta cukinija, supilt visa turini i puoda, det citrinos rugstele, uzpilt ananasu sultim ir uzvirint. Jei truksta saldumo, tai iki uzvirimo galima dadet cukriuko. Tada uzvirt, supilstyt i stiklainius, uzsukt ir viskas.
Vis delsiu su šiuo receptu, dėl to cukraus kiekio norėčiau, kad gautųsi toks skonis kaip parduotuvinių, na ne per daug saldus. Gal kuri darėte su mažiau cukraus?
5 kg kubeliais pjaustytos isvalytos ir nuluptos cukinijos (kubeliu dydis nesvarbus,kas kaip megsta),
1 litras ananasu sulciu (geriausia 100 proc., bet tokiu niekad negaunu,tai darau is kokiu gaunu),
1 v.s. citrinos rugsteles,
1 kg cukraus.
Ananasu kubelius uzpilt cukrumi ir palikt saldytuve pernakt. Patarciau det maziau cukraus,kas megsta nelabai saldziai. Po nakties/dienos istraukt ta cukinija, supilt visa turini i puoda, det citrinos rugstele, uzpilt ananasu sultim ir uzvirint. Jei truksta saldumo, tai iki uzvirimo galima dadet cukriuko. Tada uzvirt, supilstyt i stiklainius, uzsukt ir viskas.
Vis delsiu su šiuo receptu, dėl to cukraus kiekio norėčiau, kad gautųsi toks skonis kaip parduotuvinių, na ne per daug saldus. Gal kuri darėte su mažiau cukraus?
As dariau , cukraus dejau puse kilogramo , na istikruju ragaut reiktu , man pakankamai saldumo
kai padariau cukininius ananasus su kg cukraus buvo per saldu,bet pastovejo savaite,atidariua paragaut ir tas persaldumas kazkur dingo,gavosi norm
QUOTE(saulyte33 @ 2011 09 09, 13:18)
Sveikos Gal kuri darėte cukinijų ananasus pagal kažkurios, sorry nepamenu SM receptuką ? Na pagal šį receptą:
5 kg kubeliais pjaustytos isvalytos ir nuluptos cukinijos (kubeliu dydis nesvarbus,kas kaip megsta),
1 litras ananasu sulciu (geriausia 100 proc., bet tokiu niekad negaunu,tai darau is kokiu gaunu),
1 v.s. citrinos rugsteles,
1 kg cukraus.
Ananasu kubelius uzpilt cukrumi ir palikt saldytuve pernakt. Patarciau det maziau cukraus,kas megsta nelabai saldziai. Po nakties/dienos istraukt ta cukinija, supilt visa turini i puoda, det citrinos rugstele, uzpilt ananasu sultim ir uzvirint. Jei truksta saldumo, tai iki uzvirimo galima dadet cukriuko. Tada uzvirt, supilstyt i stiklainius, uzsukt ir viskas.
Vis delsiu su šiuo receptu, dėl to cukraus kiekio norėčiau, kad gautųsi toks skonis kaip parduotuvinių, na ne per daug saldus. Gal kuri darėte su mažiau cukraus?
5 kg kubeliais pjaustytos isvalytos ir nuluptos cukinijos (kubeliu dydis nesvarbus,kas kaip megsta),
1 litras ananasu sulciu (geriausia 100 proc., bet tokiu niekad negaunu,tai darau is kokiu gaunu),
1 v.s. citrinos rugsteles,
1 kg cukraus.
Ananasu kubelius uzpilt cukrumi ir palikt saldytuve pernakt. Patarciau det maziau cukraus,kas megsta nelabai saldziai. Po nakties/dienos istraukt ta cukinija, supilt visa turini i puoda, det citrinos rugstele, uzpilt ananasu sultim ir uzvirint. Jei truksta saldumo, tai iki uzvirimo galima dadet cukriuko. Tada uzvirt, supilstyt i stiklainius, uzsukt ir viskas.
Vis delsiu su šiuo receptu, dėl to cukraus kiekio norėčiau, kad gautųsi toks skonis kaip parduotuvinių, na ne per daug saldus. Gal kuri darėte su mažiau cukraus?
as kaip blondine su klausimu. cia cukinija uzpilti sultimis ar cukinija uzpilti ananasu kubeliais? jei taip tai kokiu anasasu, konservuotu ar zaliu?
Sveikos, gal galite padėti surasti, kol dar cukinijos nebuvo užaugusios buvau radus vieną receptuką kur ėjo cukinija, kon. ananasai, atrodo svogūnai, pom.padažas,ir dabar kiek ieškau, niekaip jo neberandu jis vadinosi kažkaip Dėdės Beno ar kažkaip padažiukas.Gal kas turite ir galite parašyti, nes nusipirkau ananasų o recepto niekaip neberandu
QUOTE(kovo @ 2011 09 10, 16:00)
Sveikos, gal galite padėti surasti, kol dar cukinijos nebuvo užaugusios buvau radus vieną receptuką kur ėjo cukinija, kon. ananasai, atrodo svogūnai, pom.padažas,ir dabar kiek ieškau, niekaip jo neberandu jis vadinosi kažkaip Dėdės Beno ar kažkaip padažiukas.Gal kas turite ir galite parašyti, nes nusipirkau ananasų o recepto niekaip neberandu
Cia paieskok
http://www.supermama...howtopic=108876
QUOTE(kovo @ 2011 09 10, 17:00)
Sveikos, gal galite padėti surasti, kol dar cukinijos nebuvo užaugusios buvau radus vieną receptuką kur ėjo cukinija, kon. ananasai, atrodo svogūnai, pom.padažas,ir dabar kiek ieškau, niekaip jo neberandu jis vadinosi kažkaip Dėdės Beno ar kažkaip padažiukas.Gal kas turite ir galite parašyti, nes nusipirkau ananasų o recepto niekaip neberandu
Galiu iš savo komp. archyvo parašyt tokį jis iš SM (gaminau pagal jį labai skanu )
Padažas su ananasais
2 kg paruoštų cukinijų,0,5 kg paprikų,0,5 kg morkų, indelis konservuotų ananasų,0,5 l pomidorų padažo,200 g aliejaus,200 g acto,200 g cukraus,1 v.š. druskos.
Daržoves susmulkinti kubeliais(mažais).Viską sukrėsti į puodą ir troškinti 45-50 min. Sudėti į paruoštus stiklainius ir sandariai uždaryti. Gaunasi lietuviškas "dėdės Beno" padažas.
Sėkmės
Papildyta:
QUOTE(Sunflowers @ 2011 09 09, 15:32)
As dariau , cukraus dejau puse kilogramo , na istikruju ragaut reiktu , man pakankamai saldumo
Ačiū, dėsiu ir aš pusę. Nelabai mėgstu saldžiai.
[quote=saulyte33,2011 09 10, 15:53]
Galiu iš savo komp. archyvo parašyt tokį jis iš SM (gaminau pagal jį labai skanu )
Padažas su ananasais
2 kg paruoštų cukinijų,0,5 kg paprikų,0,5 kg morkų, indelis konservuotų ananasų,0,5 l pomidorų padažo,200 g aliejaus,200 g acto,200 g cukraus,1 v.š. druskos.
Daržoves susmulkinti kubeliais(mažais).Viską sukrėsti į puodą ir troškinti 45-50 min. Sudėti į paruoštus stiklainius ir sandariai uždaryti. Gaunasi lietuviškas "dėdės Beno" padažas.
Sėkmės
Papildyta:
labai ačiu , šito recepto ir ieškojau, jau dabar išsisaugosiu, kad daugiau nepasimestų.Dar kartą ačiu
Galiu iš savo komp. archyvo parašyt tokį jis iš SM (gaminau pagal jį labai skanu )
Padažas su ananasais
2 kg paruoštų cukinijų,0,5 kg paprikų,0,5 kg morkų, indelis konservuotų ananasų,0,5 l pomidorų padažo,200 g aliejaus,200 g acto,200 g cukraus,1 v.š. druskos.
Daržoves susmulkinti kubeliais(mažais).Viską sukrėsti į puodą ir troškinti 45-50 min. Sudėti į paruoštus stiklainius ir sandariai uždaryti. Gaunasi lietuviškas "dėdės Beno" padažas.
Sėkmės
Papildyta:
labai ačiu , šito recepto ir ieškojau, jau dabar išsisaugosiu, kad daugiau nepasimestų.Dar kartą ačiu
Pirmą kartą darau cukinijas su kariu. Koks realiai turėtų būt skonis? Saldus? Ir jaučiasi pipirai?
Даю супер рецепт, целуем мне ручки
3 кг цукинии
400гр лука
200гр майонеза
1/2 ст раст, масла
1/2 л том,пасты
2-3 ст/л сахара
1-2ст/л соли
3 ст/л уксуса 9%
50гр слив масла
0/5 ч, мперца
Цукинии и лук перемалываем + майонез (домашний, я давала рецепт)
Варим 2 часа (с момента закипания , на маленком огне) Потом + раст, масло +т,паста+сахар+соль - варим 40 минут,
Потом + уксус+слив/масло + ч/м перец Варим 10 мин (с момента закипания , на маленком огне) и в банки
http://www.youtube.c...feature=related
Если хотите острее- чеснока на кг по головке, перца *2, соли * 2