Įkraunama...
Įkraunama...

Cukinijų konservavimas

QUOTE(Koruklu @ 2007 08 03, 12:45)
Sveikos... Rasau sıame puslapyje pirma karta, bet turiu tikrai skanu recepta su cukinija. Siaip pernai as taip ruosiau cukinijas ziemai, bet kai uzsimanau, tai ir siaip pasidarau, nes man labai skanu.

Sudetis:

5 litrai pjaustytos kubeliais cukinijos,
0,5 stiklines aliejaus,
0,5 stiklines acto ( galite maziau ar daugiau, cia pagal skoni, bet turetu buti astroka),
2 saukstai cukraus,
1 kupinas saukstas druskos,
0,5 litro pomidoru padazo,
0,5 stiklines smulkinto cesnako.

Cukınıjas supjaustyti ir trumpai patroskinti su aliejumi (apıe 5 mın), ideti acta, cukru ir druska, patroskinti dar 5 mın, ideti pomidoru padaza ir vel patroskinti. Jei norit, kad cukinijos labiau issileistu, tai galit ilgiau, bet man skanu neissileidusios. Pabaigoje sudeti cesnaka ir dar apie 10 mın patroskinti!!! Galima iskarto deti i stıklainius arba valgyti!!! Labai skanu ir salta!!!

Skanaus!

Siandien pasinaudojau receptu 4u.gif isejo labai skaniai thumbup.gif , bet acto kaip pagal mano skoni tai labai labai daug (nors idejau tik 0.4l.) doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lika84 @ 2011 08 28, 21:53)
Siandien pasinaudojau receptu  4u.gif  isejo labai skaniai  thumbup.gif , bet acto kaip pagal mano skoni tai labai labai daug (nors idejau tik 0.4l.)  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Super šis receptukas, darau jau nebe pirmi metai, o dėl acto sutinku, nededu tiek, po pirmojo bandymo...nes man nevalgoma tampa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lika84 @ 2011 08 28, 19:53)
Siandien pasinaudojau receptu  4u.gif  isejo labai skaniai  thumbup.gif , bet acto kaip pagal mano skoni tai labai labai daug (nors idejau tik 0.4l.)  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Na recepte tai raso 0,5 stiklines, tai bus turbut apie 125ml, o jus sakot, kad pylet 0,4l, t.y. 400ml. Tai jau ryskiai per daug. smile.gif mirksiukas.gif
Ryt as bandysiu sita isgirta recepta, jei tik stiklainiu gausiu. doh.gif Niekur pigiau nerandu, teks i parduotuve kulniuot...
Atsakyti
QUOTE(zaika @ 2011 08 28, 22:30)
Na recepte tai raso 0,5 stiklines, tai bus turbut apie 125ml, o jus sakot, kad pylet 0,4l, t.y. 400ml. Tai jau ryskiai per daug.  smile.gif  mirksiukas.gif
Ryt as bandysiu sita isgirta recepta, jei tik stiklainiu gausiu.  doh.gif Niekur pigiau nerandu, teks i parduotuve kulniuot...

fool.gifO kosmaras, o ko gi as perrasiau, jog reikia 0.5 l. O vargas.... mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2011 08 27, 23:02)
7 puslapis 79 zinute smile.gif

Pasirodo maciau bet neperskaiciau,kad Mildazytes mirksiukas.gif
LAbai tradicinis tas receptas bet mano galva turetu buti skanus(sprendziant is stiklainiuku biggrin.gif
Atsakyti
o gal kas zinote ar imanoma kaipnors cukinija paruost ziemai kad leliukas galetu valgyti? nu ne leliukas mum bus 6men jau biggrin.gif ar tai neimanoma?
Atsakyti
QUOTE(br@ske @ 2011 08 31, 12:09)
o gal kas zinote ar imanoma kaipnors cukinija paruost ziemai kad leliukas galetu valgyti? nu ne leliukas mum bus 6men jau biggrin.gif ar tai neimanoma?

tubut uzsaldyt reiketu.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2011 08 31, 13:33)
tubut uzsaldyt reiketu.. g.gif

Na jei leliukui, reiktų pasvarstyt ar verta g.gif Pirma dėl šio produkto sveikatingumo. Cukinijos, moliūgai turi polinkį kaupti nitratus. Tai jeigu patys netręšdami auginote- viena, o jei šaldysite pirktines - jau kita. Galima nustatyt nitratų kiekį nitratų juostele. Na visgi maistelis - kūdikiui. Didelis nitratų kiekis kūdikio sveikatai pavojingiau nei suaugusiam. smile.gif
Atsakyti
sveikos, dariau ir as cukinijas pagal Mildazytes recepta. labai labai skanios. nenusivyliau tikrai. niam niam bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(br@ske @ 2011 08 31, 12:09)

pavartykite mityboj, as asmeniskai saldziau:) geriau nei pirktas, truputi ne toje temoje uzklauste 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Koruklu @ 2007 08 03, 12:45)

Sudetis:

0,5 stiklines aliejaus,
0,5 stiklines acto ( galite maziau ar daugiau, cia pagal skoni, bet turetu buti astroka),
2 saukstai cukraus,

Cukınıjas supjaustyti ir trumpai patroskinti su aliejumi (apıe 5 mın), ideti acta, cukru ir druska, patroskinti dar 5 mın, ideti pomidoru padaza ir vel patroskinti. Jei norit, kad cukinijos labiau issileistu, tai galit ilgiau, bet man skanu neissileidusios. Pabaigoje sudeti cesnaka ir dar apie 10 mın patroskinti!!! Galima iskarto deti i stıklainius arba valgyti!!! Labai skanu ir salta!!!

Skanaus!

Dėkui už receptą, labai labai skanu 4u.gif
Atsakyti
Sudetis:

0,5 stiklines aliejaus,
2 saukstai cukraus,

Skanaus!

Pasidariau šiandien , fantastiškai skanu , primena kiniečių maistą thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti