cia mano eziukas
Mano sesuo prieš daug metų yra kaukę gaminusi. Tai pamenu, kad laikraščius plėšė į mažus gabaliukus ir juos klijavo į daug daug sluoksnių. O pagrindas tubūt plastelinas buvo (formai padaryti). Paskiau kai tie klijai išdžiūvo, plastiliną nuėmė, liko popieriaus ir klijų forma. Tada ją su dažais nuspalvojo. Man gražu buvo
Bet darbo tai labai daug Kai pagalvoji, papraščiau yra nusipirkti -maksimose jos tokios pigios
Bet darbo tai labai daug Kai pagalvoji, papraščiau yra nusipirkti -maksimose jos tokios pigios
Jei domina karnavaliniai kostiumai , tai kažkuri mamytė buvo įdėjusi šitą adresiuką, gal rasi ką tinkamo
http://www.kirsanov....s/ru/index.html
http://www.kirsanov....s/ru/index.html
Pamenu man mama is kartono ar storo popieriaus tiesiog kauke iskirpdavo su skylutem akim ir nosiai ir gumute pririsdavo ant veido
Pats paprasciausias variantas
O su plastelinu ir popierium daug darbo, bet rezultatas
Pats paprasciausias variantas
O su plastelinu ir popierium daug darbo, bet rezultatas
dar galima panaudoti gipsinius tvarscius norint pasigaminti kauke. Tereikia pazystamo kas dirba traumatologiniame (cia kaip ideja ) jie buna suvynoti i rulonelius, gal ir vaistinese galima rasti. taigi kad isgauti tikroviska veido forma tereikia kokio savanorio, kuris akis apsaugotu akiniais, o veida issiteptu riebiu kremu, tada i vandeni panardintus ir nuvarvintus tvarscius atsargiai deti ant veido pagal visus islenkimus (nosis antakiai, kaktas, smakras ir t.t.) kur reikia su rankomis palyginti, tada palikti savanori valandai ar pusantros relakso -per tiek laiko gipsas sukieteja, lieka nuimti ji kauke nuo veido ir stai kauke. Tada i pagalba pasitelkus teptukus, aerozolinius ar kt. dazus dekoruoti ir kaledine kauke jau paruosta
QUOTE(irmulia @ 2006 11 27, 17:02)
tada palikti savanori valandai ar pusantros relakso -per tiek laiko gipsas sukieteja,
Na, kiek man teko patirti, tai gipsas sukieteja greiciau...
Beje, su gipsu, negalima daryti kaukiu, kuriu labai jautri oda ir reikia labai stipriai kremu istept antakius, kad nenusiluptu kartu su kauke...
QUOTE(leo11 @ 2006 11 27, 18:29)
Na, kiek man teko patirti, tai gipsas sukieteja greiciau...
Beje, su gipsu, negalima daryti kaukiu, kuriu labai jautri oda ir reikia labai stipriai kremu istept antakius, kad nenusiluptu kartu su kauke...
o mano mergaite kol ejo i darzeli tai labai nenoredavo tu kaukiu ant veido - sake labai nepatogu
jai daug svarbiau buvo pats kostiumas - suknele kokia nors puosni, arba atsimenu dariau katino kauke - uodega, ausytes ir t.t.
Taip taip... kaukes ant veido tik Helovynui tinka. Kaledoms reikia kostiumo. Mano penkiametis siais metais bus eziukas, tais dabar suku galva vis... Gal pagal paskutine sezono mada spygliu privelti is vilnos?
QUOTE(ziogelis2 @ 2006 12 07, 12:55)
labas...na, ziuriu ne kazin kas sioje temeleje man reikia dukrai voveres kostiumo...nesugalvoju kaip padaryt uodega...gal kas turit minciu? kad uodega laikytusi, nenukristu sokant, zaidziant...
Vovere
Gal tiks sita?
Kaip tik siandien ziurejau gyvai VCUP (5 aukste), uodega ant peciu uzsideda tokiomis juostelemis ir laikosi. Gali ir pati taip pasidaryti.
Ir is viso ten tokiu neblogu suknuciu sventiniu maciau, dovanu vaikams .
Anksciau nebuvau sios parduotuves atradusi, tikrai verta demesio.
QUOTE(vaineta1 @ 2005 12 10, 19:50)
Labai ačiū už batukų shemą Bandysiu pasigaminti, tik dabar galvoju iš kokios medžiagos? Cia turbūt jie gaminti iš veltinio, bet kur jo gauti tai neišmanau. Gal žinote Beja man reikia mėlyno, nes sugalvojau nykštuką mėlyną daryti.
jei tiktu sitam puslapiuke yra labai fainuciai batukai riestom nosytem ,, tik jie nerti vaseliu, nzn ar tiks
batukai