Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukės, kostiumai karnavalams

Greit prasides sventes mokyklose,darzeliuose todel daugeliui bus aktuali tema.Pasidalinkite sumanymais kaip darysite kaukes,is kur galima gaut pavyzdziu.Mano dukrai reikalinga saules kauke smile.gif todel prasyciau patarimo kaip ja padaryt,kuo aprenkt g.gif
Atsakyti
Čia ne kaukės, bet tinka karnavalui. ax.gif
Buratinas:
user posted imageuser posted image
aprašymas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scarlett: 17 spalio 2005 - 12:38
Fėja
user posted image
jos sparneliai
user posted image
apr
Atsakyti
Vaivorikštė
user posted image
user posted image
user posted image
apr
Atsakyti
ežiukas
user posted imageuser posted image
apr
Atsakyti
QUOTE(Daivve @ 2005 10 17, 15:42)
PLYYYYZ... mestelkit idėją kaip padaryti baravyko kaukę.... cry.gif  cry.gif  cry.gif

As uzpernai is savo maziaus musmire padariau blush2.gif Nieko ipatinga, viskas labai paprastai: aprengiau baltai, po pazastim prikabinau musmires sijoneli ir is kartono padariau raudona kepure su taskuciais. Baravykui irgi panasiai, vaika aprengti baltai, galima koki storesni kombinezona aprengti (jei vaikas kudas), galima pilva baravykui padaryti ir kokia placiabryle skrybele pasiuti, viskas 4u.gif
Atsakyti
Prasideda vaidinimų maratonas. Gal kas turite originalių idėjų kaip aprengti lapę?
Atsakyti
QUOTE(runcė @ 2005 12 05, 21:24)
Prasideda vaidinimų maratonas. Gal kas turite originalių idėjų kaip aprengti lapę?

Mano dukra prieš keletą metų vaidino lapę spektaklyje. Ten visų vaikų kaukės buvo tokios: Parinktas tik rūbas derantis pagal spalva (pvz. lapė buvo su ruda suknia) ir ant krūtinės užrašyta "Lapė", arba "Meška" ir t.t. Nu nežinau, buvo visai originalu. Jei rasiu foto, ryt nuskenuosiu.
Atsakyti
Užeikit į šią temą:
Karnavaliniai kostiumai
Atsakyti
Mano vaikas kaip ir daugelis darzelinuku siemet bus nykstukas, atrodytu paprasta kauke, bet niekaip nesugalvoju kaip pasiuty batukus. Gal ka patartumet? Juk tikriausiai daug nykstuku renget? Ir gal zinot kokiu nuorodu internete kur butu galima vaizdziai nykstuku pamatyi? Labai aciu is anksto. rolleyes.gif
Atsakyti
radau kazka apie nykstuko batukus.
cia kazkoks aprasymas:
Note all directions are for 1/4" seams.
• Tape heel and toe pattern pieces together, at the tape lines.
• Cut 4 pieces of the tapped pattern piece out of felt.
• Cut 2 sole pattern pieces out all pattern pieces from felt.
• On the sole:
Use dots of fabric paint to create a semi non-slip or applique a piece of Giffy Grip to the sole to keep safety in mind.

• Join the two top pieces together sewing between the dots.
• Join the sole to the shoe top matching the dots. Ease where needed to make sole fit evenly. Trim and notch seams where needed.

o tuoj idesiupaveiksliukus. smile.gif
Atsakyti
Labai ačiū už batukų shemą 4u.gif Bandysiu pasigaminti, tik dabar galvoju iš kokios medžiagos? Cia turbūt jie gaminti iš veltinio, bet kur jo gauti tai neišmanau. Gal žinote Beja man reikia mėlyno, nes sugalvojau nykštuką mėlyną daryti. ax.gif
Atsakyti