http://www.senukai.l...50922213_5.html
QUOTE(Otra @ 2010 11 24, 15:37)
Mamytes, gal kurios nors vaikiukas buvo vejas? Gal pametetumet kokiu ideju...buciau labai dekinga
Maciau temos pradzioj ideja su lietsargiu, bet man truputi be rysio kur ten vaikas po sale su tuo skeciu tasysis...
Maciau temos pradzioj ideja su lietsargiu, bet man truputi be rysio kur ten vaikas po sale su tuo skeciu tasysis...
na man teko matyti vėją tai padarytą iš šiukšlių maišų , bet kaip įspūdingai atrodė , sukarpyti juostelėmis ir pritvirtinti ant kokios kaklo juostelė, bent menkiausias judesys ir tie maišai šnara ir labai plaikstosi, užtenka vaikui tik eiti ir jie į visas puses labai gražiai kilo , tikrai fainai, ir ant galvos tokia ale kuodas iš tų maišų karpytų , tikrai labai paprasta pigu ir originalu ,
QUOTE(Nenyte82 @ 2010 11 24, 17:23)
O gal kuri nors daret kiaules kauke?Gal galit pasidalint idejom ar foto?Buciau labai dekinga.
pilnas internetas kiauliukų kaip ir kitų kaukių , pats paprasčiausias variantas, imčiau tūtelę nuo pvz kad ir tualetinio popieriaus, ją nudažyčiau, ikirpčiau apačią, kad atsilenktų kampai ir priklijuočiau prie paprasto kartono,ir skyles padaryti kepvimui ir nosies įkišimui , perverti gumytę ir vualia kiauliukas
čia radau kiauliuko atributų iškarpas , ausytės, uodegėlė , tvirtinat ant bet kokio rūbo, nes vis tiek sumaišyti neįmanoma, gali būti tik šios dalys rožinės
sėkmės, paskui pasirodykit mamos kas gavosi