Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukės, kostiumai karnavalams

čia vištos kaukė ant veido senukuose

http://www.senukai.l...50922213_5.html

QUOTE(Otra @ 2010 11 24, 15:37)
Mamytes, gal kurios nors vaikiukas buvo vejas? Gal pametetumet kokiu ideju...buciau labai dekinga  wub.gif

Maciau temos pradzioj ideja su lietsargiu, bet man truputi be rysio  blush2.gif  kur ten vaikas po sale su tuo skeciu tasysis... doh.gif

na man teko matyti vėją tai padarytą iš šiukšlių maišų , bet kaip įspūdingai atrodė , sukarpyti juostelėmis ir pritvirtinti ant kokios kaklo juostelė, bent menkiausias judesys ir tie maišai šnara ir labai plaikstosi, užtenka vaikui tik eiti ir jie į visas puses labai gražiai kilo , tikrai fainai, ir ant galvos tokia ale kuodas iš tų maišų karpytų , tikrai labai paprasta pigu ir originalu , 4u.gif

QUOTE(Nenyte82 @ 2010 11 24, 17:23)
O gal kuri nors daret kiaules kauke?Gal galit pasidalint idejom ar foto?Buciau labai dekinga.

pilnas internetas kiauliukų kaip ir kitų kaukių , pats paprasčiausias variantas, imčiau tūtelę nuo pvz kad ir tualetinio popieriaus, ją nudažyčiau, ikirpčiau apačią, kad atsilenktų kampai ir priklijuočiau prie paprasto kartono,ir skyles padaryti kepvimui ir nosies įkišimui , perverti gumytę ir vualia kiauliukas

čia radau kiauliuko atributų iškarpas , ausytės, uodegėlė , tvirtinat ant bet kokio rūbo, nes vis tiek sumaišyti neįmanoma, gali būti tik šios dalys rožinės biggrin.gif

user posted image

user posted image
sėkmės, paskui pasirodykit mamos kas gavosi
Atsakyti
doh.gif gal kas pagelbes.. ieskau idejos kaip padaryti vaikui kauke "metai"??? g.gif
Atsakyti
Ogo koks sudetingas kostiumas... as bandyciau pavaizduoti keturis metu laikus, ant apsiausto arba galvos apdangalo (snaige, zali lapeliai, geles, saule, lietaus lasai ir rudeniniai lapai)
Atsakyti
QUOTE(Audrelija @ 2010 11 25, 21:32)
Kaip darytumet garvezio masinisto kauke?  4u.gif

user posted image
Atsakyti
va cia yra superiniu kostiumu ideju. smile.gif

http://costume.wikia...pecial:NewFiles
Atsakyti
Sveikos, sunus vaidins gryba (kelmuti) doh.gif Noriu grybo skrybele padaryti, bet nezinau kaip blush2.gif Minciu yra, bet nezinau nuo ko pradet blush2.gif Gal kas pasidalins mintim ar patirtim aciuks.gif
Atsakyti
Mūsų Vudis
user posted image
Atsakyti
user posted image
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(akb @ 2011 09 29, 13:56)
Sveikutes, darzelyje rudenelio sventeje busim lietaus lasiukais. Buciau labai dekinga uz idejas ir mintis kaip galeciau aprengt 3m vaika.
Aciu  4u.gif

Galima padaryt apsiaustą su lašiukais mirksiukas.gif
Atsakyti
Paprasčiausias variantas thumbup.gif Mano vaikas 2-je klasėje taip sugalvojo).
Jokios kaukės neturėjom, tai aprengiau juodom kelnėm, baltais marškiniais, juoda liemene. Tik kad šventiškiau atrodytų padariau blizgančią peteliškę.

mokykloj vaikai ėmė klausinėt, kodėl be kaukės, o maniškis atrėžė - aš - Džeimas Bondas, agentas numeris 007
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dodže @ 2011 10 28, 11:37)
Sveiki, gal kas turit kokių minčių kaip pasidaryti karvės kauke. 4u.gif
Ant baltų didelių (suaugusiojo) marškinėlių prilipdžiau juodus plėmus (po marškinėliais rengiau baltu golfu ir juodom pėdkelnėm), žiogeliu prikabinau uodegą (tiesiog susukau iš senų atlikusių baltų ir juodų mezgimo siūlų) ir uždėjau parduotuvėje pirktą karvės kaukę-lankelį.
Atsakyti
QUOTE(garbanele25 @ 2011 11 22, 22:52)
sveikos, mamytės  4u.gif
mano dukrytė darželyje turės būti PAVASARIS.... rolleyes.gif  ką galite patarti?  ax.gif  blush2.gif  4u.gif

oi - čia fantazijai ribų nėra... elementariausias - žalias apsiaustas, dekoruotas lapeliais, žiedeliais, dar karūną kokią žalią su lapeliais...
Atsakyti