sijoneliu ideja superine
broliukui i darzeli reik zverelio kostiumo, nzn ar pingviniukas tiks prie zvereliu, tai va sesute ateis ziuret broliuko pasirodymo, irgi pasipuosus sijoneliu! ziuresim tik i ka pavirs tas sijonelis, i koki gyvuneli
QUOTE(briga1 @ 2009 12 08, 19:12)
gal turit ideju voverytes kostiumui
man irgi reikia voveres kostiumo ieskua dabar, suku makaule
Papildyta:
QUOTE(Sidabrėlė @ 2009 12 07, 21:40)
Kirpčiau iš storesnio parolono ir nudažyčiau arba apsiūčiau audiniu ar kailiuku, kad formą laikytų galima įverti vielutę ploną...
o kaip pritvirtinti ta uodega?
QUOTE(kristule666 @ 2009 12 10, 08:54)
Papildyta:
Papildyta:
Kai reikėjo voveriuko kostiumo, uodegos problema issprendziau taip:
susiradau kailinę apykaklę (ilgesnio plauko), sulenkiau išilgai, susiuvau. Vieną galą prisiuvau prie kelnių, o kai jau buvo pasipuošęs visu kostiumu, prikabinau keliais dygsniais prie nugaros (liemenės). Taip uodega laikėsi stačiai.
Paieškosiu foto.
Va, radau, kur buvau kadaise įkėlusi. Į apačią pavažiuokit, kur du vaikai susikabinę šoka.
QUOTE(kristule666 @ 2009 12 10, 09:54)
aš voverei žadu panaudot tą superinę sijono idėją ( jei tik rasiu rudo ar oranžinio tiulio) o uodegą irgi mąstau panašiai kaip saulala rašė ( prikabinti prie viršutinio rūbo) , tik dar į uodegos vidų bandysiu vielą įmontuot ( ir pariesti kaip voverei) bus matyt kas gausis
o kita pana bus pelė tai suknę pilką jau turim, ausis nuvelsiu iš vilnos ir tvirtinsiu prie plaukų lankelio
man reikia pirato kostiumo, gal kas turit kokiu ideju?
QUOTE(fishke @ 2009 12 10, 16:04)
aš voverei žadu panaudot tą superinę sijono idėją ( jei tik rasiu rudo ar oranžinio tiulio) o uodegą irgi mąstau panašiai kaip saulala rašė ( prikabinti prie viršutinio rūbo) , tik dar į uodegos vidų bandysiu vielą įmontuot ( ir pariesti kaip voverei) bus matyt kas gausis
o kita pana bus pelė tai suknę pilką jau turim, ausis nuvelsiu iš vilnos ir tvirtinsiu prie plaukų lankelio
Buvau vakar Vilniuje ir ieskojau tiulio - radau!
Parduotuve Kalvariju gatveje, beveik prie pat Europos. Tiksliau, tai yra audiniu, uzuolaidu ir t.t. pasazas. Antrame aukste yra siuvimo reikmenu parduotuve Madeira - ten pilna tiuliu labai fainu spalvu.
Pirkau sau dvieju skirtingu roziniu - darysim feja.
QUOTE(Jelenka @ 2009 12 11, 18:30)
Buvau vakar Vilniuje ir ieskojau tiulio - radau!
Parduotuve Kalvariju gatveje, beveik prie pat Europos. Tiksliau, tai yra audiniu, uzuolaidu ir t.t. pasazas. Antrame aukste yra siuvimo reikmenu parduotuve Madeira - ten pilna tiuliu labai fainu spalvu.
o aš po Klaipėdą maliaus ieškodama jo pirkau iš audinių parduotuvės H.Manto gale ( netoli kareivinės yr ir senamiesčio PSPC ) , gal kam prireiks
kaina nemaža - 17 lt metras irgi ėmiau dvi spalvas - rudą ir tokią kaip geltoną dab galvoju ar užteks trumpam sijonukui 1,5 metro
Jelenka, kiek metrų pirkot
QUOTE(fishke @ 2009 12 12, 13:28)
o aš po Klaipėdą maliaus ieškodama jo pirkau iš audinių parduotuvės H.Manto gale ( netoli kareivinės yr ir senamiesčio PSPC ) , gal kam prireiks
kaina nemaža - 17 lt metras irgi ėmiau dvi spalvas - rudą ir tokią kaip geltoną dab galvoju ar užteks trumpam sijonukui 1,5 metro
O koks plotis?
Pirkau dabar 3 m. 2,8 plocio, bet ruosiuosi daryti juosteles po 70 cm. Taciau mano tiulis kainavo tik 8.99.
Kai dariau ta pirma - juodai-raudona - tai jam panaudojau 44 (po 22 kiekvienos spalvos) juosteliu. Paskaiciuokit, kiek juosteliu galesite iskarpyti, jei ju plotis 20 cm, o ilgis.... trumpam sijonui tiks ir po 50 cm ilgio.
Papildyta:
QUOTE(mititėja @ 2009 12 12, 11:05)
Gal galite kainą parašyti?
Kaina yra:
8,99 - 2.8 m plocio
ir 12.99 - 3 m plocio.
Skiriasi tik spalvos, tai ziurint kokia spalva issirinksit.
Pamirsau parasyti to pasazo pavadinima - tai yra Ibrahim.
as isdrisiu parasyti nuoroda. Toks neblogas voveres kostiumelis, lengva pasidaryti, kazka panasaus pati gaminu.
http://www.jiko.lt/i...amp;prod_id=376
QUOTE(kristule666 @ 2009 12 13, 18:21)
as isdrisiu parasyti nuoroda. Toks neblogas voveres kostiumelis, lengva pasidaryti, kazka panasaus pati gaminu.
sveikos
as pernai voveres uodegos tvirtinimo ideja is cia nusiziurejau uodega tvirtinasi su dirzu per juosmeni ir ant peciu su petnesom. tada gaunasi toks kaip voveres uodegos islenkimas.
uodega siuvau is kailiuko, prikisau sintepono (minstai, kat tik forma butu) ir iveriau viela (kad galiukas uzsilenktu)
ausytes pasiuvau ir priklijavau prie plauku juostos karstais klijais
QUOTE(Jelenka @ 2009 12 12, 15:21)
O koks plotis?
Pirkau dabar 3 m. 2,8 plocio, bet ruosiuosi daryti juosteles po 70 cm. Taciau mano tiulis kainavo tik 8.99.
pas mane tik 1,5 metro ir 17,00 lt metras kosmosas kažkoks, ale kame reikalas tai gal kokį stebuklingą tiulį turiu?
tai kažin kas man išeis - viso 1,5 metro ( abiejų spalvų) pirkau ........
gerai bent kad panikė mano džiūsnikė
bituze, labai graži voverytė
Sveikos, gal kas patartumėt kaip padaryti pūsta sijonuka iš paprasto.