Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių savaičių vaikutis išgyvena?

[quote=kamane55,2008 11 06, 10:26]
manoji gime 27-28savaiciu,pagal skale ivertino 8-9 balais,svoris 2456g,sveikute,rausvais zandais,4val pagulejo sidytuve visa diena pralaike intensivios terapijos skyriuj,bet viskas buvo gerai ir sekancia diena paleido mus namo 4u.gif biggrin.gif dabar gabe sveika mergaite,labai sportiska judri,dar nei karto nesigome 4u.gif ax.gif tfu tfu tfu blush2.gif galvokit mamos kad viskas bus gerai tai taip ir bus 4u.gif thumbup.gif

Turbut apsirikai parasydama g.gif, gal 37-38 savaiciu? Nes neimanoma, kad 27-28 savaiciu leliukas svertu 2456 kg. schmoll.gif . Ir juolab, kad sekancia diena namo paleistu...Tai jau panasu i stebukla...ko gero visi laikrasciai rasytu smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulėgražutė: 08 gruodžio 2008 - 15:23
QUOTE(Brooke @ 2003 10 24, 23:35)
As skaiciau, kad nuo penkiu menesiu, intensivios prieziuros salygomis dauguma isgyvena.

kiek aš atsimenu, kai man buvo vieną kartą pasirodęs kraujas ir lankiausi pas gydytoją jis man pasakė, kad iki 20 sav. apsaugoti embriono neįmanoma, o po 20 jau yra tikimybė, kad kūdikis išgyvens, ir neseniai pažįstama gruožio 3 išejo dekretinių, o gruodžio 5 pasirodė kraujas ir ją operavo, aišku iš ją po savaitės išleido namo, o po dvejų jie jau pasiėmė ir kūdikį, nors ką tik gymęs kūdikis irgi negalėjo pats kvėpuoti.
reikia tikėtis tik tai gero ir neprisigalvoti sau, nes žmonės patys sau nelaimės prisikviečia pasyviu mąstymu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2008 11 14, 14:41)
o man 30 sav. gulint su gresiančiu ir užklausus ar vaikelis išgyventų-buvo atsakytą-NELABAI verysad.gif esmė tame, kad ir aš skaičiau, kad Amerikoj net nuo 20sav. išgelbėja...na bet žinant Lietuvos medikus, negali garantuot, kad išgelbės verysad.gif ačiū Dievuliui jau terminas ne už kalnų, o vaikelis vis dar saugus pilvuky bigsmile.gif

sveikinam tapus mamyte 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Rutca @ 2008 12 05, 00:09)
na as nezinau ar imanoma kudiki isgelbet 20sav..... mano mazylis pasibelde i pasauli kai jam buvo tik 23sav....nemaciau as jo ir neisgirdau kaip verke nes jis tiesiog buvo per mazas ir per silpnas ir nei daktarai cia nieko padaryt negalejo.....dziaukites ,mamytes kiekviena diena kai jusu mazylis auga pilvelyje nes visokios teorijos ir stebuklingi nutikimai atsitinka labai retai verysad.gif

varksiuke 4u.gif
laikikis.zinau ka tai reiskia ir man teko prarasti 6 vienas ju buvo 16 sav.visi kiti danesiodavau iki 8-10 sav. verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
sveikos.rasau supdama savo dukryte ant ranku.ji gime 26 savaiciu 670gr svorio.namo paleido po 3,5 menesio.operavo akytes lazeriu,nes turejo retinopatija.dabar jai 5menesiai,kol kas reikalingas extra deguonis,bet siap yra sveika mergyte,sveria jau 3kg. ligonineje susipazinau su kitos coliukes tevais,ju dukryte gime16!savaiciu,480gr ir isgyveno,kad jus matytumet kokia grazi ir sveika mergaite ji dabar!taip,kad stebuklu buna....
Atsakyti
QUOTE(sigita salkauske @ 2008 12 26, 01:26)
sveikos.rasau supdama savo dukryte ant ranku.ji gime 26 savaiciu 670gr svorio.namo paleido po 3,5 menesio.operavo akytes lazeriu,nes turejo retinopatija.dabar jai 5menesiai,kol kas reikalingas extra deguonis,bet siap yra sveika mergyte,sveria jau 3kg.                                                                                                    ligonineje susipazinau su kitos coliukes tevais,ju dukryte gime 16!savaiciu,480gr ir isgyveno,kad jus matytumet kokia grazi ir sveika mergaite ji dabar!taip,kad stebuklu buna....

Nelabai tikėtina,kad būdama tokio amžiaus lėlytė išgyventų ir abejoju,kad jei pasaulyje toks stebuklas nutiktų,kad tokio amžiaus vaikutis išgyventų,tai tikrai ne Lietuvoje doh.gif 16 savaičių vaisius sveria vidutiniškai 120-150 gr. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruta1992: 09 sausio 2009 - 23:46
bet juk stebuklu tikrai buna!!!! 4u.gif nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
O as va gyvenu uzsienyje,kai laukiausi savo leliuko suzinojau kad ir mano akusere laukiasi leliuko smile.gif as pagimdziau laiku thumbup.gif ir po dvieju menesiu ejau pas ja pasitikrinti vidu 4u.gif paziurejo ar viskas gerai pas mane ten gyja smile.gif ir nuejus paklausiau kiek jai db laiko yra,o ji pasake kad jai 23sav nubego vandenys verysad.gif pagimde jinai sveika berniuka,nzn nei ugio nei svorio,bet deja jis isgyveno tiktai kelias minutes,nes nebuvo dar plauciukai issivyste verysad.gif tai nzn kaip galejo 16sav vaikiukas isgyventi blink.gif nu bet neaisku nuo ko cia viskas priklauso,turbut tik vienas dievulis zino verysad.gif siaip kaip uzsieni daktarai teigia,bent jau sitoj saly kur as gyvenu,leliukai isgyventi turi nors ir menka galimybe,bet nuo 25sav,tad mano akuserei pritruko vos 2 savaiteliu verysad.gif
Atsakyti
na kd 16 savaiciu mazylis isgyventu tai jau tikras STEBUKLAS!!!! 4u.gif
bet juk stebuklu buna.............. ax.gif
Atsakyti
[quote=Saulėgražutė,2008 12 08, 17:23]
[quote=kamane55,2008 11 06, 10:26]
manoji gime 27-28savaiciu,pagal skale ivertino 8-9 balais,svoris 2456g,sveikute,rausvais zandais,4val pagulejo sidytuve visa diena pralaike intensivios terapijos skyriuj,bet viskas buvo gerai ir sekancia diena paleido mus namo 4u.gif biggrin.gif dabar gabe sveika mergaite,labai sportiska judri,dar nei karto nesigome 4u.gif ax.gif tfu tfu tfu blush2.gif galvokit mamos kad viskas bus gerai tai taip ir bus 4u.gif thumbup.gif
Turbut apsirikai parasydama g.gif, gal 37-38 savaiciu? Nes neimanoma, kad 27-28 savaiciu leliukas svertu 2456 kg. schmoll.gif . Ir juolab, kad sekancia diena namo paleistu...Tai jau panasu i stebukla...ko gero visi laikrasciai rasytu smile.gif.
[/quote]
as ir ta paty manau,nes pas mane daba 28 sav ,a sveria 1100gr wub.gif
Atsakyti
nu tikriausiai sumaise skaciukus...smile.gif mano 34 sav. pilve sveria 1800 gr.
mano teta kazkur 7-8 men pagimde visus 9 savo sunus...visi trys sveiki...
Atsakyti
QUOTE(Mi Mi @ 2009 01 25, 12:44)
as ir ta paty manau,nes pas mane daba 28 sav ,a sveria 1100gr  wub.gif

Na nezinau, o mano maziukas 30 sav. jau svere 2100 gr. o dar liko 10 sav kaip reiks pagimdyti net baisu pagalvoti. dvi mano merginos gime panasaus svorio 3350 ir 3520, o dabar pilvelyje gyvena gigantas ju broliukas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta1992 @ 2009 01 09, 23:46)
Nelabai tikėtina,kad būdama tokio amžiaus lėlytė išgyventų ir abejoju,kad jei pasaulyje toks stebuklas nutiktų,kad tokio amžiaus vaikutis išgyventų,tai tikrai ne Lietuvoje doh.gif 16 savaičių vaisius sveria vidutiniškai 120-150 gr. mirksiukas.gif

Ne viskas kas internete rašoma yra tiesa. smile.gif Vaisius tuo metu tėra viso labo kažkur 10-12 cm ilgio ir 120-150 g., dauguma organų netgi nėra išsivystę. 26 savaičių gali būti, bet tik jau ne 16... ax.gif

Gerai būtų kad taip būtų, deja tokio dydžio nėštumo išsaugoti neįmanoma. ax.gif
Atsakyti