Aurutytea, 06 Sau 2008 - 22:28, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Aurutytea, 06 Sau 2008 - 22:28, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Sveikos
padekit man labai prasau... laukiuosi 5 savaites, bet bijau kad nepersileisciau
pries pusantru metu pirma karta persileidau 3 savaiciu, o antra karta 14 savaiciu... Daktarai man nepadeda, gal zinot koki liaudisku patarimu kaip galima butu isnesioti vaikeli iki pat galo, labai prasau padekit, as taip leliuko noriu... ;(
Aurutytea, 06 Sau 2008 - 22:28, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Aurutytea, 06 Sau 2008 - 22:28, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Sveikos
pries pusantru metu pirma karta persileidau 3 savaiciu, o antra karta 14 savaiciu... Daktarai man nepadeda, gal zinot koki liaudisku patarimu kaip galima butu isnesioti vaikeli iki pat galo, labai prasau padekit, as taip leliuko noriu... ;(
Aurutytea, 06 Sau 2008 - 23:28, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Aurutytea, 06 Sau 2008 - 23:28, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Sveikos
naitas, 09 Vas 2008 - 15:52, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
naitas, 09 Vas 2008 - 15:52, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
ir kaip sekasi? įdomiai čia parašei - persileidai 3 savaičių. Tai kad ciklas būna bent 4 savaičių periodu... tai gal nebuvai ir pastojus...
Norėčiau Tau taip liaudiškai patarti: negalvok apie blogiausią. Ir gyvenk savo gyvenimą. O jeigu persileidai 14 sav, vadinas, taip TURĖJO būti. Patikėk, gamta žino, ką daro. Vadinasi, buvo patologija, nesuderinama su gyvybe.
Papildyta:
JAV buvo atvejis, kai išgyveno 22 ar 24 sav mergytė. Po "gimimo" dar gulėjo ligoninėj apie 4 mėnesius. Daugiau apie ją neskelbia, arba man nepapuolė skaityt.
O kas iš to, kad ji išgyveno? Argi ji bus sveika mergina, moteris? ar bus savarankiška, ar gyvens įprastą gyvenimą - mokysis, dirbs, sukurs šeimą, augins vaikus. Amžini vaistai, amžinos ligoninės, sanatorijos, amžina graužatis dėl to "kodėl aš ne tokia kaip sveiki žmonės"... man taip atrodo.
labailabai, 08 Lie 2008 - 23:20, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
labailabai, 08 Lie 2008 - 23:20, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
kaip gali daktarai nepadeti, juk ne viduramziai. mano drauge persileidinejo ir persileidinejo, bet turi dabar sveika vaikina. svarbu tau paciai tiketi, kad viskas bus gerai. tavo vietoj mesciau visus darbus ir guleciau lovoj. mano drauge su gresianciu is ligoniniu neiseidavo, beveik visa nestuma pragulejo uzsiuta apacia. keista daktaru pozicija, nieko nesuprantu.
__AUTHOR__ paraĆ…ļæ½Ć„ā€”
__AUTHOR__ paraĆ…ļæ½Ć„ā€”