Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių savaičių vaikutis išgyvena?

QUOTE(anileva @ 2009 11 05, 21:49)
mano sunus gime 32-34 sav, taip ir nepasake dorai doh.gif gime visiskai sveikas vaika,s inkubatoriui pagulejo kelias valandas, paksui dar para del bilirubino didelio kiekio, bet tas mitas kad geriau gimdyti 7 men, nei 8 tai visiska nesamone ir bet kuris sveiko proto turintis gyd tai patvirtins, kaip kazkuri jau rase, kiekviena diena praleista mamytes pilvelyje didina naujo zmogeliuko isgyvenimo galimybes smile.gif

visiskai sutinku,kad nesamone kai geriau gimti 7 nei 8 men... drinks_cheers.gif teisingai pasakyta,kad kiekvinena diena praleista mamytes pilvelyje yra geriau. wub.gif
pati gimdziau 30 sav.. Valerija mirksiukas.gif ir berniukui pakolkas viskas gerai wub.gif gelta persirgo, bet visi neisnesiotukai ja perserga, ir netik neisnesioti, ja serga ir normaliu laiku gime kudikiai..del geltos nepergyvenu.. wub.gif pagulejo maziukas po lempa ir praejo thumbup.gif dabar stebimas jo vystymasis ir sekama kaip auga..
o siaip vieni vaikai isgyvena ir yra sveiki 24 o kiti net ir gime laiku turi visokiu dideliu bedu..taigi viskas priklauso nuo vaiko ... kokie jie gimta .. vieni yra kaip gyd sake,perspektyvus o kiti ne.. wub.gif
Atsakyti
laba diena mamytes, noreciau paklausti jusu nuomnes ir patarimo. man prasidejo 34 savaite, jau apie 5 dienas jauciu didelius skausmus ir tempima pilvo apacioje pasikeite isskiros pilvas akivaisdziai nukrito, jauciu kaip vaikas spaudzia man dubens srytije. buvau vakar moteru konsultacijoje mane apziurejo pasake kad kaklelis jautrus ir isitempes kad gimda nusileidusi ir susitraukineja, bet jokio gydimo nepaskyre tik profilaktishkai zvakutes. sendien jauciuosi dar blogiau pila prakaitu , karstis . pykina , maudzia pilvo apacia. ar tai gali buti prieslaikinio gymdimo pozymiai? ar as pati sau issivaizduoju jau? jai taip kodel to nepamate gyditojai ir nesieme jokiu priemoniu
labai pergyvenu , gal man kviestis greitaja ir vaziuoti i antakalnio klinika kad ten patikrintu mane specealistai?
Atsakyti
QUOTE(asharelka @ 2009 12 01, 14:58)
laba diena mamytes, noreciau paklausti jusu nuomnes ir patarimo. man prasidejo 34 savaite,
labai pergyvenu , gal man kviestis greitaja ir vaziuoti i antakalnio klinika kad ten patikrintu mane specealistai?

Vaikiukas nuo 34 savaiciu jau yra pilnai issivystes, taip kad jei ir sumanytu gimti anksciau, nepergyvenk smile.gif Svarbu judesiukus stebek
Atsakyti
QUOTE(asharelka @ 2009 12 01, 14:58)
laba diena mamytes, noreciau paklausti jusu nuomnes ir patarimo. man prasidejo 34 savaite, jau apie 5 dienas jauciu didelius skausmus ir tempima pilvo apacioje pasikeite isskiros pilvas akivaisdziai nukrito, jauciu kaip vaikas spaudzia man dubens srytije. buvau vakar moteru konsultacijoje mane apziurejo pasake kad kaklelis jautrus ir isitempes  kad gimda nusileidusi ir susitraukineja, bet jokio gydimo nepaskyre tik profilaktishkai zvakutes. sendien jauciuosi dar blogiau pila prakaitu , karstis . pykina , maudzia pilvo apacia. ar tai gali buti prieslaikinio gymdimo pozymiai? ar as pati sau issivaizduoju jau? jai taip kodel to nepamate gyditojai ir nesieme jokiu priemoniu

del sventos ramybes tikrai vaziuok i ligonine! kiekviena diena pilvuke yra "auksine"! geriau jau dabar savaite pagulet ir "pataisyti" sveikata, negu su neisnesetuku po ligonines vazinet, be to kad mamytem santariskese retai atsiranda vietu, dazniausiai vaikuciai buna ten vieni verysad.gif ...
Atsakyti
papasakosiu tokia istorija o poto jau pacios spreskit.Pries 3metus Lietuvoje KMUK gimde viena zinomu Lietuvoje moteru-neminesiu pavardes nei vardo,nes visgi tai asmeniska,ji laukesi 24sav ir nesiojo dvynukus,vienas berniukas isgyveno,o kitas deja..man atrodo visos cia vykstancios diskusijos l.daug priklauso ir nuo vaikucio..kodel vienas gyvena??o kitas ne???cia l.daug lemia kiek pats leiukas kovoja uz save,aisku l.daug prisideda ir medikai.Beje mano giminaite dirba KMUK neisnesiotu kudikiu skyriuje ir sake Lietuvoje didziausia tikimybe gimusiam kudikiui isgyventi yra nuo 24sav.Pritariu kad kiekviena diena mamytes pilvelyje yra auksine leliukui,todel linkiu visoms islaukti 38sav ir daugiau ir pagimdyti sveikus mazylius,kurie kuo l.butu savarankiski.Ir dar linkiu neapkrauti saves blogom emocijom ir mintim kad neisnesiosit,manau gyvenime daug ka zmones sau sugeba isikalbeti smile.gif
Atsakyti
mane baime ima, kad nepagimdyciau anksciau laiko fear.gif
Atsakyti
kadangi mmmm... nebudavo pas mane tai nestumo laika nustatineja tik echo pagalba manau kad gimdysiu anksciau arba veliau nieks turbut ir nepasakys kada tikslei baisu tik kad per daug anksti neprasidetu biggrin.gif
Atsakyti
neprisigalvokit blogiausia.todel ir stengiuosi neskaityt tokiu nemaloniu istoriju,nes paskui is galvos neiseina ir prisigalvoju visokio velnio.po vienos tokios istorijos buvau net ligonineje,kad isitikint ar mano mazyliui plaka sirdele,kai pasitvirtino kad viskas gerai,prisiekiau kad daugiau taip nesielgsiu.tad mamytukes bukit ramios,auginkit savo pilvinukus,ir nebijokit kad taip gali atsitikt ir jums
Atsakyti
Врачи сумели выходить самого маленького ребенка в мире

В Германии удалось спасти жизнь самому маленькому из новороженных детей. Вес ребенка при рождении был около 250 граммов.

Как рассказал Стефан Веллер, один из сотрудников клиники Геттингена, роженица поступали в родовое отделение лишь на 25 неделе беременности.

http://beta.novoteka...med#nnn15019082
Atsakyti
QUOTE(Sviesioji @ 2010 03 23, 12:07)
Врачи сумели выходить самого маленького ребенка в мире

В Германии удалось спасти жизнь самому маленькому из новороженных детей. Вес ребенка при рождении был около 250 граммов.

Как рассказал Стефан Веллер, один из сотрудников клиники Геттингена, роженица поступали в родовое отделение лишь на 25 неделе беременности.

http://beta.novoteka...med#nnn15019082

sita maciau ir as
Atsakyti
pasiskaičius tikrai baisu pasidaro....
Atsakyti
nu, kazkas minejo, kad svarbiausia neisikalbet...man kai pasake, kad gresiantis prieslaikinis, nes kaklelis trumpejo, veliau atsidarinejo, viskas prasidejo nuo 29sav, gulimas rezimas ir t.t...jauciausi puikiai, bet gulinejau, nes saugojau savo mazyli pilvuke smile.gif nors sau mintyse sakiau, isnesiosiu ir viskas bus gerai wink.gif aishku, man buvo suleista vaistuku, vaisiaus plauciu brandinimui smile.gif tad sekmingai gulejau iki 36sav, o tada mazyle pati pasibelde i pasauli, lengvas, greitas gimdymas, nei inkkubatoriu, nieko nereikejo, plauciukai subrandinti, tad viskas ok, tik gelta buvo, teko po lempom pagulet...
as manau, kad kiekvienas vaikiukas pats pasirenka laika, kada jam gimt..aisku saugotis reikia, bet va...as saugojaus ir vistiek pritrukau savaiteles!
bet visoms optimizmo ir pozityvaus nusiteikimo smile.gif

Atsakyti