QUOTE(stlauryna @ 2009 04 05, 10:41)
Labaukas visoms Siaulietems,
Siulyciau tik "Stop Kadra" . Noreciau suzinoti kodel kazkam nepatiko? Ten nuotraukas net koreguoja nuima raudoni blizgesi nuo veido. Dekoracijos labai ivairios. O kaina verta kokybes. Na as jau 4metus ten fotografuojuosi ir esu patenkinta, net nuotraukos nera vienos vienodos , ko nepasakyciau apie kitas atelje. Pvz.: pries 10metu fotografavomes "pas viktora' tai paemus savo ir dar dvieju draugu nuotraukas galeciau tik veidukus vietom sukeisti niekas nepasikeis.
ikelsiu veliau nuotrauku nuskanuoti reikia.
Siulyciau tik "Stop Kadra" . Noreciau suzinoti kodel kazkam nepatiko? Ten nuotraukas net koreguoja nuima raudoni blizgesi nuo veido. Dekoracijos labai ivairios. O kaina verta kokybes. Na as jau 4metus ten fotografuojuosi ir esu patenkinta, net nuotraukos nera vienos vienodos , ko nepasakyciau apie kitas atelje. Pvz.: pries 10metu fotografavomes "pas viktora' tai paemus savo ir dar dvieju draugu nuotraukas galeciau tik veidukus vietom sukeisti niekas nepasikeis.
ikelsiu veliau nuotrauku nuskanuoti reikia.
Štai mes neseniai naudojomes Stop kadras paslaugomis tai nusivylem:
1. Pakoreguota netik talija bet ir veido bruožai kas jau sakyciau smarkiai per daug, jau žmogus saves nebegali atpazint.
2. Bendravimas "idomus". (nenori vaiku nes daug vargo ir panasiai, ispaikinti pinigais).
3. Kaina didele
4. Ir kas idomiausia jos paslaugomis naudojosi mano sesuo draugai ir štai mes tai kai pasiziuri i nuotraukos tai vis tos pacio dekoracijos. O dar linksmiau sesei teko paveiksluotis daugiau nei keletą kartu ivairiomis progomis sioj firmoj tai kai atsiveri albuma ir ziuri i jas tai gali pagalvot kad is vieno baliaus
Tai stai nuotraukas daro gal ir gerai, bet jau dekoracijas laikas keisti tie patys paveiklso rėmai, kreslai, zaislai ir t.t.