Įkraunama...
Įkraunama...

Fotosalonai Šiauliuose

QUOTE(Desdemona @ 2007 07 31, 18:54)
Siaip tai labai grazias foto daro naujam foto salone "Pas Julija". smile.gif



o kur jis yra? Mes paveikslavomės prie santuokos rūmų smile.gif , bet aišku ne krykštynų proga, o tik visa šeima ir su draugais dar. Tai likau labai patenkinta, nes galima įsiamžinti ir su senoviniais rūbais thumbup.gif .
Papildyta:
[quote=neringuša,2007 07 31, 11:59]
Man patinka "Pas Gražną" , o prieš "Stop Kadrą" esu nusistačiusi dėl Zazienės nemalonaus elgesio su žmonėmis schmoll.gif dar nuo mokyklos laikų blush2.gif šiaip nuotraukos pas juos gražios.

Va dabar prisiminiau gi doh.gif , mano pirmagimio sūnaus krikštynas norėjome šioje studijoje "Stop kadras" įamžinti, gi dabar tos nuotraukos ikištos į giliausią stalčiaus kampelį doh.gif , nes tokias baisios, kad neturiu žodžių schmoll.gif . Gerai dar, kad kažkaip buvom sugalvoję ir kitoje fotoatelje dar nusipaveikslavę, tai bent šias įsirėminome smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės mama @ 2007 07 31, 19:06)
Gal kas krikštynas fotografavote Stop kadre? Kokie būtų atsiliepimai?



Mes ten per savo vestuves fotografavomes.Likom patenkinti,tai vasara per savo angelelio krikstynas ir ten fotografuosimes smile.gif
Atsakyti
Prie santuokos rumu grazios nuotrukikes thumbup.gif
Atsakyti
As irgi ieskau kur butu galima graziai nufotografuoti savo mergaite per krikstynas,na as santuoku rumuose esu nemazai dariusi nuotrauku ir kaip nescia buvau dariausi foto sesija,nesu nusivylusi,bet ir krikstynu nenoreciau ten kad fotografuotumem,na dar laiko turiu gal susirasim kitur.
Atsakyti
QUOTE(agnuzele @ 2009 03 20, 15:18)
As irgi ieskau kur butu galima graziai nufotografuoti savo mergaite per krikstynas,na as santuoku rumuose esu nemazai dariusi nuotrauku ir kaip nescia buvau dariausi foto sesija,nesu nusivylusi,bet ir krikstynu nenoreciau ten kad fotografuotumem,na dar laiko turiu gal susirasim kitur.



Labaukas visoms Siaulietems,


Siulyciau tik "Stop Kadra" . Noreciau suzinoti kodel kazkam nepatiko? Ten nuotraukas net koreguoja nuima raudoni blizgesi nuo veido. Dekoracijos labai ivairios. O kaina verta kokybes. Na as jau 4metus ten fotografuojuosi ir esu patenkinta, net nuotraukos nera vienos vienodos , ko nepasakyciau apie kitas atelje. Pvz.: pries 10metu fotografavomes "pas viktora' tai paemus savo ir dar dvieju draugu nuotraukas galeciau tik veidukus vietom sukeisti niekas nepasikeis.

ikelsiu veliau nuotrauku nuskanuoti reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stlauryna: 05 balandžio 2009 - 09:41
Nepykit tingiu skanuoti. Nufotkinau su telefonu, bet bendra vaizda galesit susidaryti.

Labai svarbu pasiruosimas sventei. Grazu kai suderintas stilius tarp "modeliuku". Mes dabar einame fotografuotis visada su kazkokia tema tai retro tai jureiviskas tai dar koks. Net pati svente idomesne kai planuoti ka apsirenkti prisiderini aksesuarus sukuosena.
As kaip visad organizatore nuvaziuoju su ponia Zaziene pasitarti ka renksimes kaip noresime fotografuotis kiek musu bus ir kt smulkmenas, ji savo ruostu duoda patarimus ir pasiulymus. Na sitam dalykui pinigeliu negailiu jug tai prisiminimai sustabdyti kadre.
Padaro po kelis tos pacios pozos kadrus, atvaziuoji i perziura. Kompe issirenki kuris tau labiausiai patinka galima pasiziureti kaip atrodo juodai balta ar sepia. Retusuoja trukumus tokius kaip pvz karsta diena atvaziuoji visas blizgantis arba jei islindo kokia nereikalinga sleikute ar panasiai.

http://public.fotki....yna/nuotraukos/
Atsakyti
QUOTE(stlauryna @ 2009 04 05, 09:41)
Labaukas visoms Siaulietems,
Siulyciau tik "Stop Kadra" .  Noreciau suzinoti kodel kazkam nepatiko?  Ten nuotraukas net koreguoja nuima raudoni blizgesi nuo veido. Dekoracijos labai ivairios. O kaina verta kokybes. Na as jau 4metus ten fotografuojuosi ir esu patenkinta, net nuotraukos nera vienos vienodos , ko nepasakyciau apie kitas atelje. Pvz.: pries 10metu fotografavomes "pas viktora' tai paemus savo ir dar dvieju draugu nuotraukas galeciau tik veidukus vietom sukeisti niekas nepasikeis.

ikelsiu veliau nuotrauku nuskanuoti reikia.

na po daug daug nepatenkintu ,isgirdau graziu zodziu apie Stop kadra smile.gif
na malonu kad kazkas lieka patenkinti ju darbu ax.gif

bet as skaitau ir netikiu kad rasoma apie ju darba ,nes pati turiu ju foto tikrai nekokybiskas ,o apie bendravima ir pacia foto sesija patylesiu ...
bet cia mano nuomone apie juos mirksiukas.gif
Atsakyti
ir man stop kadras schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif praita savaitgali teko dalyvauti krikstynose ir fotkino tenais... nepatiko.. laaaaabai nepatiko, beveik visos foto vienodos tik kokia detale ideta kita...

nezinau kodel, bet jauciu didele simpatija santuoku rumuose sanciai fotoatelje... veliau galesiu ikelt nuotraukyciu jei kam idomu is zakso fotoatelje 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Mes krikstynu nuotraukas dareme prie santuoku rumu. biggrin.gif Savininkai labai malonus, biggrin.gif nekisa nuotrauku, fonu ir pan. Atvazius leido issirinkti nuotraukas , korios labiau patinka. Paveikslavom 3 vaikus, tai tikrai nuo sirdies su jais uzsieme. Nes jie jokio noro neturejo pozuoti. Jie labaiua pavargo nei mes, bet jokiu priekaistu nesisgirdome. 4u.gif

Papildyta:
Ir dar...apie kitus salonus , kaip Gražinos ir Stop kadras, atsiliepimai ne kokie. bigsmile.gif Pas Gražiną teko lankytis kelis kartus draugų vestuvėse, tai jos elgesys baisus. Nesvarbu , kad mes atvažiavome laiku, o nupaveikslavo po valandos, nes anos vestuvės daug nuotraukų užsisakė, tai mes likom antram plane.
Dar vienose paprasem, kad mus priimtu i bendra foto. tai pasakė, kad jai neapsimoka, nes jus daug nuotrauku neimsit g.gif
tiek tos patirties blink.gif

Kelios mano vaikinų krikštynų nuotraukos cia: http://s561.photobuc...s56/Vitalijata/
Atsakyti
Pas Zazienę mane musiau su grabu kas beįneš ... dėl bendravimo, kokybės ir t.t.
O blizgančių veidų , raudonų akių ir visokia kitokia foto korekcija jau nebėra stebuklas, o tiesiog privalomas dalykas , kurį jau visi fotografai moka, gali ir daro .... Zazienė po tiekos darbo metų jau ir didesnių stebuklų galėtų sugalvot, nei visus prie to paties fototapeto sustatyt rolleyes.gif
Atsakyti
Apie Stop kadrą gerai gali atsiliepti, jei užsakai daug nuotraukų. O kai užsakai tik kelias, tai jie nesistengia, nes tipo navaro jiems mažai.
Per savo vestuves pas juos fotkinomės, tai viskas liuks. Nerandam prie ko prikibti. Mano pusseserė fotkinos per savo vestuves, tai vos ne tokie pat sustatymai, tik veidai kiti. MB sesuo tekėjo, tai sakė pagal pradinį variantą norėjua daugiau pozų užsisakyt, tai kalbėjo sakdžiai, gražiai.O kai atėjo pasakyt, kad taupant pinigėlius mažina pozų skaičių, tai ir kalbėjimas pasikeitė. Ir nuotraukom liko nepatenkinta.

O kas liečia krikštynų foto, tai čia kur mamytė įkėlė nuotraukas iš Stop adro, tai mes savo krikšto dukrai kai buvom pas juos fotosesiją krikštynoms užsakę, tai viskas prie vieno, tik vaikų mažiau buvo - tik kaltininkė, ir veidai kiti.

Savo sūnelį krikštysim liepos mėnesį. Tai, ką sumokėtume fotoatelje, ir net mažiau, mums kainuos fotografė 2 val. Ji su mumis ir bažnyčioj bus, ir gamtoj ar namie fotosesiją pasidarysim. Bus tikrai įdomesnės nuotraukos, nei "štampovkė".

"Štampovkes" daro visose fotoatelje. Na nebent naujovių gal pasiūlys naujesnės atelje - Julijos studija ar kažkokia nauja Trakų gatvėj.
Atsakyti
QUOTE(-JURGITA- @ 2009 05 27, 22:21)
Pas Zazienę mane musiau su grabu kas beįneš ... dėl bendravimo, kokybės ir t.t.
O blizgančių veidų , raudonų akių ir visokia kitokia foto korekcija jau nebėra stebuklas, o tiesiog privalomas dalykas , kurį jau visi fotografai moka, gali ir daro .... Zazienė po tiekos darbo metų jau ir didesnių stebuklų galėtų sugalvot, nei visus prie to paties fototapeto sustatyt  rolleyes.gif

Pritariu...Neskaitant to kad nuotaukos grazios,bet vien del Zazienes ten kojos nebekelciau.Po jos fotosesiju galima visai dienai nuotaika susigadinti,labai nemaloni moteris... schmoll.gif
Atsakyti