Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

Justina, na tavo tai darbai fantastika thumbup.gif Man trūksta žodžių thumbup.gif Na taqip patiko, kad net nežinau, kaip pasakyti wub.gif wub.gif
rimgaile, ačiukas už pagyras blush2.gif ax.gif Žiūrėsiu, ieškosiu to čekiško 4u.gif O dėl spalvoto Fimo, tai ačiū Laimuxei 4u.gif 4u.gif , įtariu, bėgsim ten visos švarinti tą parduotuvę lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip džiaugiuosi,kad atsigavo ši temelė.Buvo pritilus.Tokių grožybių mamytės prigamina.Galvojau, kad tik rusaitės tokios išradingos.Kai pamačiau paskutinius darbelius, nu tai trūksta žodžių apibūdint. clap_1.gif
Atsakyti
Kokie nuostabūs darbeliai iš FIMO, fantastika wub.gif bigsmile.gif
Na, o mano kaime su modelinu visai sunku, buvo preš rugsėjo pirmą Norfoj, o dabar toj vietoj rėmeliai nuotraukom, o kokio kitokio išvis niekur nesu mačiusi. verysad.gif
Dar turiu keletą spalvelių tai taupau, laukiu kol kas tikrai gražaus šaus į galvą ax.gif
Atsakyti
labai aciu uz pagyrimus, mergaites 4u.gif
Atsakyti
Nusipirkau Maximoj Proto (soft modelling material; make and bake). 58 g kainavo 2,99 Lt. Firmos psl. čia. Bandysiu daryt ir kept smile.gif Gal kas susidūrėt su tokiu ir turit pasiūlymų ar patarimų ???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pieninė: 22 spalio 2006 - 19:42
QUOTE(Pieninė @ 2006 10 22, 20:42)
Nusipirkau Maximoj Proto (soft modelling material; make and bake). 58 g kainavo 2,99 Lt. Firmos psl. čia.  Bandysiu daryt ir kept smile.gif Gal kas susidūrėt su tokiu ir  turit pasiūlymų ar patarimų ???

Aš pradėjau daryti lėles iš Fimo-plastikos,tai čia,kaip suprantu irgi plastika,geriau pabandymui apdeginti mažą gabaliuką ir pasižiūrėti rezultatą,ir temperatūrą vis tik rekomenduoju mažesnę nei rašo 4u.gif
Papildyta:
Fimo
duodu nuorodą apie Fimo papuošaliukus,gal paviks atsisiųsti,jei ne parašykit emailą-atsiųsiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės, užtikau netyčia šią temą, labai susidomėjau ir nutariau nusipirkt to modelino...Pirkau senukuose spalvota už kelis litus, tai supratau, kad ne tą nusipirkau.. schmoll.gif
Bandžiau pakept, bet jis nekietėja schmoll.gif
Matyt, kad teks pirkt baltą...... ax.gif O koks tikslus adresas ten Vilniuje Žukausko gv.?Gal ten rasiu ko noriu...
Atsakyti
Nusipirkau Maximoj Proto (soft modelling material; make and bake). 58 g kainavo 2,99 Lt. Firmos psl. čia.  Bandysiu daryt ir kept smile.gif Gal kas susidūrėt su tokiu ir  turit pasiūlymų ar patarimų ???

Pradžioj temeles buvau įdėjusi tokią nuorodą, čia labai daug visko yra, tiesa čia irgi iš FIMO, bet galima ir kitam prisitaikyti.
Darbeliai

Reikės ir man Maximoj žiūrėti modelino.
Atsakyti

turiu pasiūlymą bigsmile.gif Negaišk veltui laiko tongue.gif Jei rimtai, tai laaabai prastas jis doh.gif Bet, jei neturi geresnio, pabandymui tiks ir šitas biggrin.gif Ir nedaryk labai plono gaminuko - jis nebus kietas, lankstosi.... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jutare: 23 spalio 2006 - 15:11

as pradejau paryti is to modelino.... tikrai geras.... neluzta.. kaip guma... tik beda yra kol ji isminkai pries pradeamas daryt tai vargo vakariene.... bent jau is savo patirties ap paimdavau idedavau i maiseli is su tapke eji vis suminkydamvau... lotuliukas.gif padarius ka nori ji rekia iskemp.... raso kad reikai kept 30 min. bet po 10 min. man jis uzdumidavo tai as isimdavau ir viskas.... man atrodo tas pats ar 10min ar 30min kept ... vistiek ta spats... o siaip tai rekomenduoju... o to DAS tai nepirkit niekas nes is jo nieko doro nepadarysi... viskas sulus ir visas jusu darbas eis suniui ant uodegos verysad.gif
Atsakyti
Nusipirkau Fimo Soft-parduotuvė Žukausko 23,arčiau darbo biržos,taip pat yra Papjemaše ir dar savaime stingstanti masė,UAB "Tikros spalvos",o užrašas Faber Castel. 4u.gif
Atsakyti
Cia yra pamokele, kaip is fimo pasidaryti linksma pauksciuka http://www.polymercl...sdinkobird.html
Atsakyti