Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

QUOTE(~saulyte~ @ 2006 10 20, 15:04)
O ar nesunkus karoliai is modulino?  blush2.gif

Ne tikrai nesunkūs, aš dar tuos apvalius padariau aplibdžius paprastus medinukus, tikrai nesunkesni nei kokie stikliniai bigsmile.gif
Atsakyti
O kur perkat modelina?
Atsakyti
QUOTE(Jagu @ 2006 10 20, 14:09)
Kažkaip rašiau rašiau ir dingo mano paskutinė žinutė, pabandysiu dar kartelį doh.gif
Nieks nieko naparašo, neparodo... ax.gif
Aš norėčiau pasigirti savo karoliukais, tik atsiprašau, kad neįdedu nuotraukos, bet kai sumažinu tai nieko nebsimato doh.gif blush2.gif

Papuosaliukas

Labai gražus darbelis thumbup.gif
Papildyta:
Aš perku spalvotą modeliną knygyne. Be kelių centų 3 lt. O paprasto nespalvoto mačiau maksimoj prie kanceliarinių prekių.
Atsakyti
QUOTE(rimgaile @ 2006 10 20, 22:43)
Labai gražus darbelis thumbup.gif
Papildyta:
Aš perku spalvotą modeliną knygyne. Be kelių centų 3 lt. O paprasto nespalvoto mačiau maksimoj prie kanceliarinių prekių.

O kaip tas spalvotas vadinasi? Noriu vaikui nupirkti, bet tokio nerandu g.gif
Atsakyti
Taip ir parašyta - modelina. 10 spalvų. Čekų gamybos. Mėlyna nedidelė 200 g dėžutė. Nupiešta žuvytė.
Peržiūrėjau Pilkute tavo lėlyčių albumą.Na ir išradinga. Labai gražūs darbeliai. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes, mergaites 4u.gif , idedu keleta savo darbeliu is FIMO modelino rolleyes.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

medelio lapeliai irgi is modelino ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(-Justina- @ 2006 10 21, 00:30)
sveikutes, mergaites  4u.gif , idedu keleta savo darbeliu is FIMO modelino  rolleyes.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

medelio lapeliai irgi is modelino  ax.gif
user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
VA ČIA TAI DARBELIAI
Atsakyti
sveikutes, mergaites  4u.gif , idedu keleta savo darbeliu is FIMO modelino  rolleyes.gif

net neįsivaizdavau kad taip įmanoma namų sąlygom.
labai, labai, labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
modelino galima nusipirti net ir maximoje smile.gif jis nera labai brangus.... buva sukietejancio isdziovinus arba reikia kepti kad sustingtu ... siaip man labiau patinka kepamas ji lankstyk lauzyk ka nori ta daryk nieko neatsitiks darbeliui o kietejantis nepatvarus tik paspaudi ir iskart luzta blink.gif siaip kiek is atiliepimu girdejau kad FIMO modelinas yra pats geriausias... na matote ka is jo galima padaryti -justina- darbeliuose taciau yra viena beda su juo,,,, jo lietuvoje nepardavineja arba bent as nezinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2006 10 21, 12:19)
siaip kiek is atiliepimu girdejau kad FIMO modelinas yra pats geriausias... na matote ka is jo galima padaryti -justina- darbeliuose taciau yra viena beda su juo,,,, jo lietuvoje nepardavineja arba bent as nezinau  ax.gif

Pardavinėja, pardavinėja tongue.gif - Vilniuje, Žukausko g. (netoli "Banginio"), "Faber Castel" parduotuvėje, 1 spalva apie 6 Lt, taip kad galim bandyti kurti thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
tikrai? thumbup.gif na tada tex nulekt yahoo.gif
Atsakyti

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

medelio lapeliai irgi is modelino  ax.gif
user posted image

Na čia tai bent. bigsmile.gif Nebuvau dar mačius tokių grožybių.LABAI thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti