Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

Na Jutare, tu nenustoji stebinti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
AIšku g.gif jo, stebini tu thumbup.gif
Atsakyti
ačiū, mergaitės wub.gif Bet tikrai nenusipelniau tieeek pagyrimų.... blush2.gif
Atsakyti
siek tiek zurnaliuku su fimo ir ne tik ax.gif
http://picasaweb.google.es/campana1966
Atsakyti
Įdomių dalykų ten yra, įdomių ax.gif

Parodžiau vakar vaikiui VilmosM papuošalus, tai jam labai patiko - spėkit kas? sraigytės wub.gif
Atsakyti
sveikos - o aš turiu problemą - pradėjau eksperimentus su fimo - visai patiko, bet teko keisti gyvenamąją vietą - ir dabar turiu orkaitę be termometro tik su kažkokia skaičių skale - tai dabar man kvaialai gal kas patars - kaip man nusistatyti 130 laipsnių? doh.gif
Atsakyti
prisijungiu prie tavęs - mano orkaitė sena ir dujinė, ten jokių padalų....ant karščiausios ugnies gal? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 05 14, 14:10)
prisijungiu prie tavęs - mano orkaitė sena ir dujinė, ten jokių padalų....ant karščiausios ugnies gal? ax.gif

nu jau tik ne ant karščiausios - karščiausia gi kokie 250 laipsnių bigsmile.gif
Bandykit eksperimentuot - nustatykit kad tik šiek tiek kaistų, o po pusvalandžio kepimo išimkit, atvėsinkit, ir matysit, ar užtenka, ar dar perminkšti blynai biggrin.gif
Atsakyti
Dėl temperatūros nustatymo orkaitėje- "Tikros Spalvos" turi ir termometrų orkaitėms http://www.tikrosspa...p?l=prod&id=500
Na nėra labai pigus, bet , jei kepate dažniau, tai pravers ne vien "Fimo" kepiniams wink.gif
Atsakyti
Tai va - dabar pati sau irgi atsakinėsiu - vienu žodžiu trumpai - nuvažiavau tik ką nusipirkti Fimo - ir radau gražiai šalia ant lentynėlės padėtą termometrą - žinoma jau nusipirkau - jis specialiai tokioms nelaimėlėms skirtas kaip aš - kai orkaitė neturi matuoklio, o norisi iš Fimo gaminti - padalos iki 225 laipsnių - taigi naudosiu ne tik Fimo.
Atsakyti
Komplektukas smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VITA_V: 15 gegužės 2007 - 22:56
thumbup.gif
Atsakyti