Na Jutare, tu nenustoji stebinti
AIšku jo, stebini tu
ačiū, mergaitės Bet tikrai nenusipelniau tieeek pagyrimų....
Įdomių dalykų ten yra, įdomių
Parodžiau vakar vaikiui VilmosM papuošalus, tai jam labai patiko - spėkit kas? sraigytės
Parodžiau vakar vaikiui VilmosM papuošalus, tai jam labai patiko - spėkit kas? sraigytės
sveikos - o aš turiu problemą - pradėjau eksperimentus su fimo - visai patiko, bet teko keisti gyvenamąją vietą - ir dabar turiu orkaitę be termometro tik su kažkokia skaičių skale - tai dabar man kvaialai gal kas patars - kaip man nusistatyti 130 laipsnių?
prisijungiu prie tavęs - mano orkaitė sena ir dujinė, ten jokių padalų....ant karščiausios ugnies gal?
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 05 14, 14:10)
prisijungiu prie tavęs - mano orkaitė sena ir dujinė, ten jokių padalų....ant karščiausios ugnies gal?
nu jau tik ne ant karščiausios - karščiausia gi kokie 250 laipsnių
Bandykit eksperimentuot - nustatykit kad tik šiek tiek kaistų, o po pusvalandžio kepimo išimkit, atvėsinkit, ir matysit, ar užtenka, ar dar perminkšti blynai
Dėl temperatūros nustatymo orkaitėje- "Tikros Spalvos" turi ir termometrų orkaitėms http://www.tikrosspa...p?l=prod&id=500
Na nėra labai pigus, bet , jei kepate dažniau, tai pravers ne vien "Fimo" kepiniams
Na nėra labai pigus, bet , jei kepate dažniau, tai pravers ne vien "Fimo" kepiniams
Tai va - dabar pati sau irgi atsakinėsiu - vienu žodžiu trumpai - nuvažiavau tik ką nusipirkti Fimo - ir radau gražiai šalia ant lentynėlės padėtą termometrą - žinoma jau nusipirkau - jis specialiai tokioms nelaimėlėms skirtas kaip aš - kai orkaitė neturi matuoklio, o norisi iš Fimo gaminti - padalos iki 225 laipsnių - taigi naudosiu ne tik Fimo.
Komplektukas