Oi, gal aš jau tiek įdėjų turiu, o negaliu nieko daryti - sąžinė neleidžia, ir šiaip baisu. Aš siuvinėju dar dabar, tai vakare prisėdu ir dirbu - diržas bus - kai pabaigsiu gal ir parodysiu, bet jeigu viena Kaune kavą gersi - tai nerodysiu
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 05 12, 13:51)
Oi, gal aš jau tiek įdėjų turiu, o negaliu nieko daryti - sąžinė neleidžia, ir šiaip baisu. Aš siuvinėju dar dabar, tai vakare prisėdu ir dirbu - diržas bus - kai pabaigsiu gal ir parodysiu, bet jeigu viena Kaune kavą gersi - tai nerodysiu
tai tu nebijok - neskauda su fimo dirbt
O kavos aš viena negeriu Gal kitą savaitėlę vėl važiuosiu
Nu tai nebūk tas, kuris upelyje gyvena, gi parašyk žinutę, jeigu kavai kompanijos reik
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 05 12, 14:18)
Nu tai nebūk tas, kuris upelyje gyvena, gi parašyk žinutę, jeigu kavai kompanijos reik
būtinai pranešiu, jeigu važiuosiu Bet pažadėk, kad iki to laiko su fimo pabandysi
gerai jau, gerai, pažadu
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 05 12, 14:25)
gerai jau, gerai, pažadu
bandysiu patikėt
Papildyta:
jau yra ir pas mane temoj, bet įdėsiu ir čia
Jutare, oba Liapota
Jutare kaip garžu, tu tikra profe jau tam reikale... tikrai labai fainai....
Jurate laaabai grazu
ačiū, mergaitės Bet iki profės man dar oiii kaip toli Vat ta lietuvė, kurios darbus žiūrėjom - va ji tai jau profė
Jeigu dar pasakytum kaip tai padarei
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 05 13, 20:22)
Jeigu dar pasakytum kaip tai padarei
nu "ant greičio" kažką panašaus radau http://www.sculpey.c...s_basicCane.htm Žodžiu, kiekviena detalytė daroma atskirai, o po to sujungiama viskas į vieną dešrą