Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

Oi, gal doh.gif aš jau tiek įdėjų turiu, o negaliu nieko daryti - sąžinė neleidžia, ir šiaip baisu. Aš siuvinėju dar dabar, tai vakare prisėdu ir dirbu - diržas bus - kai pabaigsiu gal ir parodysiu, bet jeigu viena Kaune kavą gersi - tai nerodysiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 05 12, 13:51)
Oi, gal doh.gif aš jau tiek įdėjų turiu, o negaliu nieko daryti - sąžinė neleidžia, ir šiaip baisu. Aš siuvinėju dar dabar, tai vakare prisėdu ir dirbu - diržas bus - kai pabaigsiu gal ir parodysiu, bet jeigu viena Kaune kavą gersi - tai nerodysiu schmoll.gif

tai tu nebijok - neskauda su fimo dirbt laugh.gif

O kavos aš viena negeriu biggrin.gif Gal kitą savaitėlę vėl važiuosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu tai nebūk tas, kuris upelyje gyvena, gi parašyk žinutę, jeigu kavai kompanijos reik blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 05 12, 14:18)
Nu tai nebūk tas, kuris upelyje gyvena, gi parašyk žinutę, jeigu kavai kompanijos reik blush2.gif

būtinai pranešiu, jeigu važiuosiu mirksiukas.gif Bet pažadėk, kad iki to laiko su fimo pabandysi tongue.gif
Atsakyti
gerai jau, gerai, pažadu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 05 12, 14:25)
gerai jau, gerai, pažadu blush2.gif

bandysiu patikėt tongue.gif

Papildyta:
jau yra ir pas mane temoj, bet įdėsiu ir čia blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jutare: 12 gegužės 2007 - 16:26
Jutare, oba blink.gif Liapota wub.gif
Atsakyti
Jutare kaip garžu, tu tikra profe jau tam reikale... tikrai labai fainai.... thumbup.gif
Atsakyti
Jurate laaabai grazu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
ačiū, mergaitės blush2.gif Bet iki profės man dar oiii kaip toli cool.gif Vat ta lietuvė, kurios darbus žiūrėjom - va ji tai jau profė thumbup.gif
Atsakyti
Jeigu dar pasakytum kaip tai padarei ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 05 13, 20:22)
Jeigu dar pasakytum kaip tai padarei ax.gif  blush2.gif

nu "ant greičio" kažką panašaus radau http://www.sculpey.c...s_basicCane.htm biggrin.gif Žodžiu, kiekviena detalytė daroma atskirai, o po to sujungiama viskas į vieną dešrą biggrin.gif
Atsakyti