Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

Tai gal ir is fimo galima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2007 05 12, 11:55)
Tai gal ir is fimo galima  ax.gif

galima, tik reikia susikaupti hihihi.gif
Atsakyti
keivoki gavosi hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2007 05 12, 12:07)
keivoki gavosi  hihihi.gif

o kelintą kartą darai jau? bigsmile.gif Taigi nenorėk, kad iš karto parodiniai gautųsi hihihi.gif
Atsakyti
parodiniu ir nenoriu ax.gif ale zinai, kai pirma karta gavosi karoliai, tai norisi ir kvadratu idealiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2007 05 12, 12:14)
parodiniu ir nenoriu  ax.gif  ale zinai, kai pirma karta gavosi karoliai, tai norisi ir kvadratu idealiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aš tikiu, kad norisi biggrin.gif Ir jie tikrai gausis mirksiukas.gif Pamatysi, kitą kartą jau lygesni bus biggrin.gif
Atsakyti
Aš čia Braitą tokius auskariukus radau - kaip matot, iš fimo įmanoma? g.gif user posted image

nerodo g.gif va čia jie:Braitos auskarai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brūkšniukas: 12 gegužės 2007 - 12:26
manau, kad taip biggrin.gif Tik reikėtų pažaisti, kol gautųsi... Manau, taip galima išgauti sudėjus kelis skirtingų spalvų spluoksius, o paskui nupjaustyti paviršių... Nu nelabai aš čia aiškiai, bet tikrai kažkur mačiau tokias pamokėles mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jutare: 12 gegužės 2007 - 12:34
O čia Omegos - kaip manot?
Omegos

taip skant, auskarus ir vėrinį tokį aš turiu, o vat apyrankę gal pati kaip nors? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brūkšniukas: 12 gegužės 2007 - 12:39
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 05 12, 13:37)
O čia Omegos - kaip manot?
Omegos

taip skant, auskarus ir vėrinį tokį aš turiu, o vat apyrankę gal pati kaip nors? ax.gif

nu bent jau kažką panašaus tikrai gali pasidaryti, tuo labiau, kad ir čia margumas nevienodas mirksiukas.gif
Atsakyti
Bet gal geriausia išpiešti, o ne išlipdyti spalvas? Aš kai pamačiau tuos auksrus, tai man labiausiai priminė japonišką piešinį, o tau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 05 12, 13:44)
Bet gal geriausia išpiešti, o ne išlipdyti spalvas? Aš kai pamačiau tuos auksrus, tai man labiausiai priminė japonišką piešinį, o tau? ax.gif

nu žinok pilnai galima ir išminkyti, maišant spalvas mirksiukas.gif O piešti... nu piešti visada galima biggrin.gif Bet gal tikroviškiau bus vien iš fimo ax.gif
Atsakyti