Tai gal ir is fimo galima
QUOTE(Katinytis @ 2007 05 12, 11:55)
Tai gal ir is fimo galima
galima, tik reikia susikaupti
keivoki gavosi
QUOTE(tokom @ 2007 05 12, 12:07)
keivoki gavosi
o kelintą kartą darai jau? Taigi nenorėk, kad iš karto parodiniai gautųsi
parodiniu ir nenoriu ale zinai, kai pirma karta gavosi karoliai, tai norisi ir kvadratu idealiu
QUOTE(tokom @ 2007 05 12, 12:14)
parodiniu ir nenoriu ale zinai, kai pirma karta gavosi karoliai, tai norisi ir kvadratu idealiu
aš tikiu, kad norisi Ir jie tikrai gausis Pamatysi, kitą kartą jau lygesni bus
Aš čia Braitą tokius auskariukus radau - kaip matot, iš fimo įmanoma?
nerodo va čia jie:Braitos auskarai
nerodo va čia jie:Braitos auskarai
manau, kad taip Tik reikėtų pažaisti, kol gautųsi... Manau, taip galima išgauti sudėjus kelis skirtingų spalvų spluoksius, o paskui nupjaustyti paviršių... Nu nelabai aš čia aiškiai, bet tikrai kažkur mačiau tokias pamokėles
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 05 12, 13:37)
O čia Omegos - kaip manot?
Omegos
taip skant, auskarus ir vėrinį tokį aš turiu, o vat apyrankę gal pati kaip nors?
Omegos
taip skant, auskarus ir vėrinį tokį aš turiu, o vat apyrankę gal pati kaip nors?
nu bent jau kažką panašaus tikrai gali pasidaryti, tuo labiau, kad ir čia margumas nevienodas
Bet gal geriausia išpiešti, o ne išlipdyti spalvas? Aš kai pamačiau tuos auksrus, tai man labiausiai priminė japonišką piešinį, o tau?
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 05 12, 13:44)
Bet gal geriausia išpiešti, o ne išlipdyti spalvas? Aš kai pamačiau tuos auksrus, tai man labiausiai priminė japonišką piešinį, o tau?
nu žinok pilnai galima ir išminkyti, maišant spalvas O piešti... nu piešti visada galima Bet gal tikroviškiau bus vien iš fimo